Gezici'nin son anketine göre, AKP yüzde 39'un da altına düştü!

Hile hurda yapmazsa düştüğü kesin de yapıştı koltuğa. Çok iyi hatırlıyorum eskiden başbakanken ATV de sanırım bir programda biz Kalıcı değiliz saltanat kuracak değiliz Görevimiz biter gideriz demişti. Adam Görevimiz tehlike serisini çekiyor mübarek.. Mission impossible ∞. ..... To be contued :)))

Hiç laf anlatmaya uğraşmayacağım bazı kesim gözü, kulağı,aklı, vicdanı kapatmış. Ne anlatmaya çalışsak boş. Ama oyların düştüğü kesin.

Kızlar ben bambaşka bir şey soracağım: Kazen bir konu açmıştı ne düşünüyorsunuz merak ediyorum diye o konu bende görünmüyor, daha doğrusu bir görünüyor bir görünmüyor. Bilen gören duyan :KK22:

Hiç laf anlatmaya uğraşmayacağım bazı kesim gözü, kulağı,aklı, vicdanı kapatmış. Ne anlatmaya çalışsak boş. Ama oyların düştüğü kesin.

Kızlar ben bambaşka bir şey soracağım: Kazen bir konu açmıştı ne düşünüyorsunuz merak ediyorum diye o konu bende görünmüyor, daha doğrusu bir görünüyor bir görünmüyor. Bilen gören duyan :KK22:
Bizde de durum aynı cnm genelde geceye doğru açıyor konuyu gündüz buharlaşıp gidiyor

30 mart seçimlerinde tutturamamıştı demek ki7 haziran da tutturabilmiş :) inş öyle çıkar

Ilk yorumumu bu yonde yaptim ya zaten gezici yuksekten ucar biraz sonara bakmak lazim diye.Ondan bekleyelim gorelim onun anket sonuclarini.Dusus cok ta beklemiyorum ben akp'den ama.

O konu biraz dikkat gerektiren bir konu bence.Onun için Kazen sitede olduğu zaman getiriyor konuyu

Ilk yorumumu bu yonde yaptim ya zaten gezici yuksekten ucar biraz sonara bakmak lazim diye.Ondan bekleyelim gorelim onun anket sonuclarini.Dusus cok ta beklemiyorum ben akp'den ama.
Çarşamba günü metropol araştırma şirketinin sahibinin röportajını izledim akp yine tekbaşına olamıyor oyları çok az artmış ama hdp mhp yi geçmiş.akp nin oylarının yükselmesi ise bazı bbp li ve saadetlilerin bu seçim için akp ye yönelmesindendir demişti

o konu gündüzleri dinlenmeye çekiliyor :27:

Ins akp baraj alti kalir :KK73: ulkenin halini o zmn cok merak ediyorum
Bak ben sana soyleyim benim acimdan oyle olursa kalpten giderim heraldeee:KK57:
Koalisyon olmadi piyasa alt ust borsa desen rezillik dolar aldi basini gidiyor gunluk tuketimdeki urunler el yakiyor.:KK62:
Su secim olsada rahatlasak isimiz gucumuz acilsa Vatan millet icin de ne hayirlisiysa o olsun:KK14: Benim kendi istegim tek basina ak parti iktidari.Lakin Mhp ile koalisyonda olabilirdi tabi mhp burnundan kil aldirmam ma tavrina gitmeseydi.:KK11:
Benin guldugm bir konuda hala birilerinin birilerinin fikrini ozunu degistirme cabasi:KK53:
Birakin kim kimi neyi tutarsa tutsun.kendi yorumunuzu katin.:KK20:

Bak ben sana soyleyim benim acimdan oyle olursa kalpten giderim heraldeee:KK57:
Koalisyon olmadi piyasa alt ust borsa desen rezillik dolar aldi basini gidiyor gunluk tuketimdeki urunler el yakiyor.:KK62:
Su secim olsada rahatlasak isimiz gucumuz acilsa Vatan millet icin de ne hayirlisiysa o olsun:KK14: Benim kendi istegim tek basina ak parti iktidari.Lakin Mhp ile koalisyonda olabilirdi tabi mhp burnundan kil aldirmam ma tavrina gitmeseydi.:KK11:
Benin guldugm bir konuda hala birilerinin birilerinin fikrini ozunu degistirme cabasi:KK53:
Birakin kim kimi neyi tutarsa tutsun.kendi yorumunuzu katin.:KK20:

Gormeden anlayamayacaklar evlacim, biraktim ben ins cok. İstedikleri olurda gorurler

Yine koalisyon görüşmeleri olacak seçimden sonra boşuna seçim yapıyorlar akp- chp koalisyon yapacak dedi can ataklı geçenlerde.

Bir tane de cemaatçi gazeteci 1 kasım' da seçim yapmayacaklar son anda erteleyecekler dedi

Back
X