Ee boyadın mıııııııı![]()
demı boyadımı merak edıorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee boyadın mıııııııı![]()
boyadıııım misler misi kurtuldum kızıllıklardaaaan :))) sadece boya hala saçımda aktıkça akıyodu 4 şampuandan sonra bile o yüzden bi iki gün akıp açılımca ekliyim ben resmii ama çok memnunuuum gittikçe renginin güzelleşceği çok belliiiiEe boyadın mıııııııı![]()
Canım benimde ilk boyama koyu kahve gibi ama malum ilk boya ben küllü koyu kumralla boyadım malum çok akıyo bu ve kesinlikle o kızıllar olmadığı için çok mutluyum bide çok şükür bende heryer tuttuEveet. Ben boyadım koyu kahveye ve siyah oldu
Bu sonucu alcağımı biliyordum ama temkinliydim :)
Bazı yerler bakır kaldı 3 gün sonra da açık kalan yerleri daha doğrusu açık kalan saç tellerini boyucam ( çünkü çok az açık kalan yer var) Bakır ve turuncudan kurtulduğum için mutluyum![]()
Canım benimde ilk boyama koyu kahve gibi ama malum ilk boya ben küllü koyu kumralla boyadım malum çok akıyo bu ve kesinlikle o kızıllar olmadığı için çok mutluyum bide çok şükür bende heryer tuttu![]()
Benim saçlar kısa ama gür olduğu için ben hep 3 kutu alıyoruö önce düzgünce boyuyorum kalanlada üstünden geçiyorum. Katılıyorum kızıl kızıl olmaktansa siyah afettir :) bide ben saçtaki sarı yansımaları seviyorum kahvede olsun kumralda olsun inş aktıkça onu elde ederim :)Benim saçlar çok uzun ondan heryere yetmedi canım 2 kutu kullanmama rağmen.
Saçlarımı düzleştirip bakıcam nereleri açık kalmış diye oralara tekrar sürcem biraz uğrastırdı ama olsun siyah olmak iyidir kızıl olmaktan.
Benim saçlar kısa ama gür olduğu için ben hep 3 kutu alıyoruö önce düzgünce boyuyorum kalanlada üstünden geçiyorum. Katılıyorum kızıl kızıl olmaktansa siyah afettir :) bide ben saçtaki sarı yansımaları seviyorum kahvede olsun kumralda olsun inş aktıkça onu elde ederim :)
Aslında sadece tutmayan yerlere sürülcekse başkası yapsa daha iyi olur daha iyi görür tutmamış yerleri ona göre sürer canımBenimde saçlar çok gür ondan heryer kapanmadı sanırım :44:
Ama 3 kutu almıştım her ihtimale karşı :)
Düzleştirince daha belli olur ya açık yerler, hem boyayı da komple kullanmamış olurum baya yıprandı saçım zaten.
Böyle daha mantıklı değil mi ki? Sadece açık kalan yerlere sürmek :26:
Aslında sadece tutmayan yerlere sürülcekse başkası yapsa daha iyi olur daha iyi görür tutmamış yerleri ona göre sürer canım
hanı derler ya erkekler kendı dogl rengınden yana dıe. öylemi? yoksa boyadıgında da memnun kalıolar mı. bıde sey ben cok utanıyorum böle boyamak ıstıorum sarıya:) sonra dıorum annem ne der babam ne der erkek arkdasım ne der. ay cok mu cırkın olurum ki ıyy ögg . bı suru sey dusunuom gerı kendı rengıme nasıl doncem begenmeslersee fılan gıbı cok takıomboyadıııım misler misi kurtuldum kızıllıklardaaaan :))) sadece boya hala saçımda aktıkça akıyodu 4 şampuandan sonra bile o yüzden bi iki gün akıp açılımca ekliyim ben resmii ama çok memnunuuum gittikçe renginin güzelleşceği çok belliiiiOh çok süşür diyorum :) erkek arkadaşımda çok beğendi şimdiki halini bileee :)