Gıcırrr sesleri

Konuyu okudugumdan beri tüylerim diken diken oldu benim tahammül edemediğim ses dişe çatal vs gibi bi metal değmesi şuan dişlerim ağrımaya başladı ay nerden okudum üşüdümm çok kötü oldum bu benimki sadece takıntı değil bütün saçlarım dikeldi sanki:D
Varmı bi çözümü hiçbir fikrim yok.

Konuyu okudugumdan beri tüylerim diken diken oldu benim tahammül edemediğim ses dişe çatal vs gibi bi metal değmesi şuan dişlerim ağrımaya başladı ay nerden okudum üşüdümm çok kötü oldum bu benimki sadece takıntı değil bütün saçlarım dikeldi sanki:KK70:
Varmı bi çözümü hiçbir fikrim yok.
valla benim bi kersinde gözüm dönmüştü benim ki uykuda gıcırdatıyo dişlerini çakıvermiştim bi tane:KK70:ayyyh kullağımda çınlıyo bak o ses yine:KK47:

hakkaten bu kadar mı olur ya:-)ben bi tanesinin gıcırtısından zıvanadan çıkıyorum bunlar koro halinde takılıyo zaar:-)
inanması zor dimi.evet.konusmuyorum kimseyle sıkıtıdan patlıyorum ama en yakın zamanda hadi bana eyvallah kokarcalar:KK71:allahım tez zamanda o gunlere ermemi nasip et yarabbiiiimmm.AMİN:21:

inanması zor dimi.evet.konusmuyorum kimseyle sıkıtıdan patlıyorum ama en yakın zamanda hadi bana eyvallah kokarcalar:KK71:allahım tez zamanda o gunlere ermemi nasip et yarabbiiiimmm.AMİN:21:
haha çok dolmuşsun sen amin ne diyim:KK76:

Demek adı bile varmış bu hissettiğim şeylerin. Hiç bu durumumu araştırmamıştım. Herkes hissediyordur böyle şeyleri, olağandır.. sadece böyle olan bir ben değilimdir diye.

Keşke adını yazmasaydın merak edip bakayım dedim google görmez olaydım. Şuan bir fena oldum. Çok kötü oldum yaaaa ııııyyyyy

Ehehe görüntüler evet rahatsız edici...Bende de böyle garip şeyleri araştırıp öğrenme gibi bir huy var.:KK45:

Ağız şapırtısı sesi benden uzak olsun da kim ne yaparsa yapsın. :D Ağız şapırtısından ciddi manada hoşlanmıyorum. Oda arkadaşım, kendisi 23 yaşında olmasına rağmen nasıl yemek yemesi gerektiğini öğrenememiş, ağız şapırtısından tut da ağzı doluyken konuşmaya kadar yapılmaması gereken ne varsa yapıyor. Ve ben onunla aynı sofrada oturup yemek yemiyorum mesela. Kız odanın içinde bişey yiyeceği zaman kulaklık takıyorum veya odadan çıkıyorum. Uyarayım desem, 23 yaşında bir insan bu saatten sonra değişmez. Sesli sakız çiğneme sesine de uyuz oluyorum, afedersiniz ama hayat kadınları gibi sakız çiğnenmesi hiç hoşuma gitmiyor. Allahtan bunu yapan biri yok odamda. :D Kulaklıktan taşan ses de beni rahatsız eder mesela. Cızırtı şeklinde. O yüzden mümkün olduğunca kaçmaya çalışırım bu seslerden. Bu durumun üstüne daha da gidersem nefes alıp verme sesine bile uyuz oluyorum, o yüzden ben de üstüne gitmemeye, takmamaya çalışıyorum.

saat tik takı da beni rahatsız eder.
misafirliğe gittiğim evlerde saatleri bozmuşluğum doğrudur En Büyük KK

Back
X