Saç Bakım Ürünleri Gida Takviyesi Sac Icin !!!

ınneov densite kullanan var mı?

• kullanan va mı

OY: 1 20,0%
  • baska ürün tavsi edermisiniz

OY: 4 80,0%

• Ankete Katılan
    5
valla canim bende kel kalmak uzere olanlardanim,banada doktorlar pantogar ve priorin onerdi ben yaptigim arastirmalara gore priorini tercih ettim,esimin isyerinde bir bayan kullaniyormus tirnak ve sacina iyi geldigini soylemis,hapini ve sampuanini 1,5 aydir kullaniyorum biraz degisiklik var yeni sac cikarmi bilmem daha erken ama basim kasiniyo sacmi cikiyo ne,priorinin sampuaninda silikon oldugu icin cabuk yaglaniyo bu bitsin plesenta alicam,ayrica otacinin isirgan ve defne sabununuda kullaniyorum

canım bende bunu çok araştırdım dediğin ilaçlarıda öyle hatta bir ilaç buldum kesin sonuç veriyor ama kullanım süresi ömür boyu bu ürünü tercih nedenim doğal olması.

telaslı kullandın mı bu ürünü? değişiklik var mı? bende bıotinin vitaminini almstım

evet 2 haftadır kullanıyorum dökülmem azaldı ama bunun yanında sarımsak ve arifoğullarından bir yağ karışımı aldım hep birlikte kullanıyorum sadece birine yormak haksızlık olur bence ama bunlarla birlikte çok işe yaradı tararken dökülen saç 10 adeti geçmiyor

kıslarr bende shen mın womanı kullanıyrm tablet seklınde ama daha bı etksını gormedım 10 gun falan oldu bakalım sonuc ne olacak eczanecı 2 hafta sonra etksını gosterır 3 ay dewam edıceksın dedı doktorda ducray sampuan werdi işe yaramadı simdi o bitince revigenmi evigenmi ne onun sampuanını alıp deneyecegim zaten onlerım ıyıce acıldı sınır oldum...

Bende priorin kullandım gayet iyi de geldi ama sonuçta hap içiyoruz ne kadar yan etkisi yok deselerde benim içim rahat etmiyor açıkçası:bbo:

kızlarrrrrrr ben galiba inneov'un faydasını gördüm yaklaşık 2 haftayı geçkindir kullanıyorum ve galiba sonuç alıyorum çünkü uzun süredir görmeyenler saçın çoğalmış gibi diyorr karişik bir yağda kullanıyorum ama onu öncedende kullanıyorum iştah yaptı biraz ama sayesinde düzenlide besleniyorum tavsiye ederim ama kesin etki için 3 ay kullanacakmışsın ben 2kutuyuda almaya karar verdim 1 kutu 1 aylık

canım cok sagol ya ewet aldım ben kullandım daha bırkez ama cok doktu sacımı bıkere daha yıkayacagım yıne aynı olursa eczaneye gidip geri iade yapıcam tabi alırlarsa zaten icindede silikon maddesi dimetcionede war:( ufff ya ben hangi sampuanı alıcam sımdı zaten kelde kaldım:(:(

Back
X