Giden Geri Gelirse

aysesendil

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
240
103
18
Merhaba hanımlar.Sevdiğiniz hiç beklenmedik anda kafam karıştı diye çekip gitti mi? Birkaç gün sonra da (biraz da abilerinin ısrarıyla, kıza bunu niye yaptın diye) size geri döndü mü? İstemesem de sevdiğim için affettim . Gittiğin gibi geri gelme diyemedim . Ama şimdi içim içimi yiyor.Hiç uğruna terkedildim ve canı istediğinde geri döndü . Olabilir diyorum sonra da bunu kendime yediremiyorum . Aynı dönemden geçen bayanlar lütfen fikirlerinizi paylaşın yoksa düşünmkten kafayı yiyebilirim .

Daha iyi olduguna inandiklari kisiyi bulanlar donmez.

Sizinki biraz baski ile dönmusse geri gidebilir. Kendi istegi ile degilse yani.

Niye gittiginin mantikli bir aciklamasi yok ise donmesinin de ayni sekilde hicbir onemi yoktur benim icin.

Sevgilinin geri dönmesi başkasını bulamamasından ya da çevre baskısından olur hep.
Yalnız ne kafa varmış onda da bir karışıyor bir başkalarının sözüne göre hareket ediyor.
Kaç yaşımda bu adam?
Yok mu kendi aklı fikri?

Merhaba hanımlar.Sevdiğiniz hiç beklenmedik anda kafam karıştı diye çekip gitti mi? Birkaç gün sonra da (biraz da abilerinin ısrarıyla, kıza bunu niye yaptın diye) size geri döndü mü? İstemesem de sevdiğim için affettim . Gittiğin gibi geri gelme diyemedim . Ama şimdi içim içimi yiyor.Hiç uğruna terkedildim ve canı istediğinde geri döndü . Olabilir diyorum sonra da bunu kendime yediremiyorum . Aynı dönemden geçen bayanlar lütfen fikirlerinizi paylaşın yoksa düşünmkten kafayı yiyebilirim .
Hiiç takma çünkü sen soğumuşsun ve kafanda tilkiler var.bu iş öyle ya da böyle biter,yeter ki kararlı ol.Karıştım diye gitti ikinci karışmanın garantisi.Abileri vs yazık kıza durumları çok çirkin, seni küçültmüş.Dik dur ve aklında olan her sorunun cevabını net olarak almadan adım atma derim ben.Sana yazık falan gibi hissettirme kimseye,acıma ile ilişki sürmez.

Arkadaşımın sevgilisi vardı kız çocuğu çok seviyordu. Çocuk terkedip terkedip dönüyordu. Tam 7 kez ayrılıp barıştılar. Arkadaşım kabul etti hep elinde olmadan. Bence çocuk kabul edeceğini bildiği için ayrılmaya cesaret ediyordu her seferinde. Sonunda olmadı, ayrıldılar. Ne desem bilemedim devamı gelmez umarım...

Ailesi başta beni istemiyordu . Akrabadan birileri vardı. Onlar onlardan biri olsun diyordu. Zamanla abileri kabullendi biraz. Bu yüzden kafası karıştı . Yani o da abilerinin şu anki tepkilerini beklemiyordu . Biz hep mutsuz oluruz bu yüzden diyordu. Döndüğünde de seni seviyorum ve sensiz yapamıyorum dedi . Ama belki abilerinden bu tepkiyi görmeseydi ya bu kadar çabuk dönmezdi ya da sevdiği halde biz olamayacaz diyerek dönmeyecekti .

Öff ne kadar şımartıyorsunuz bu erkekleri ya. Boşu boşuna kendinizi küçültüyorsunuz. Bir kere bunu yapan adam daha sonra da sebepsiz yere çeker gider sende kendini küçülttüğünle kalırsın. Biraz gururlu olun.

Geri döndü kabul etmedim zamanında
Kalmak isteseydi gitmezdi zaten

İnsanlar hiç yanlış karar veremez mi?

Bu iş oyun değil ama
Bir gideyim yok ben yanlis yaptım hadi geri geleyim nasılsa beni bekleyen var canım ister giderim canım ister gelirim olmaz bana göre
Siz suan mutluysaniz sorun yoktur
Ama mutsuzsaniz sorgulayin kararınızı

Bu iş oyun değil ama
Bir gideyim yok ben yanlis yaptım hadi geri geleyim nasılsa beni bekleyen var canım ister giderim canım ister gelirim olmaz bana göre
Siz suan mutluysaniz sorun yoktur
Ama mutsuzsaniz sorgulayin kararınızı
İlk defa olduğu için ne diyebilirim ? yanımda olduğu için mutluyum ama eskisi gibi değilim . kırgınım ve eskisi gib kendimi veremiyorum. herkes çok mu kararlı birliktelikler yaşıyor , kimse bişey yaşamıyor mu , olabilir desem de ben de ilk defa bu duyguyu yaşadığım için bir tarafım affetmiyor.

Arkadaşımın sevgilisi vardı kız çocuğu çok seviyordu. Çocuk terkedip terkedip dönüyordu. Tam 7 kez ayrılıp barıştılar. Arkadaşım kabul etti hep elinde olmadan. Bence çocuk kabul edeceğini bildiği için ayrılmaya cesaret ediyordu her seferinde. Sonunda olmadı, ayrıldılar. Ne desem bilemedim devamı gelmez umarım...
İlk defa oldu bir daha olur mu bilmem ki

Back
X