Giden gitti kalana ne olacak

Üç kedim var. Üç kedim bir de eşim, hayata beni bağlayan dört nefes. Eğer onlara bir şey olacaksa benim ömrümden al diye dua ediyorum, başkasına manyaklık gibi gelir belki ama benim çocuğum onlar, can yoldaşım. Şu an gençler ama biliyorum bir gün olacak, tek dileğim çok çok geç olması. Arkadaşımın 20’sine basan kedisi var mesela, keşke görebilsem ben de o kadar uzun yaşadıklarını.

Gerçi konu 2010 konusuymuş ama ne hissettiğinizi inanın yürekten hissettim. Sadece ilk sayfayı okumak bile yetti daha fazlasını okuyamadım çünkü sanıyorum ki en büyük korkularımdan biri de bir gün kedimin beni görünce kamburlaştırdığı o sırtından mahrum kalmak. Bu ihtimali düşünmek bile kalbimi acıtıyor gözlerim doluyor. Ya ben onu yerim burnumda tütüyor, biran önce kavuşup ağzını burnunu yemek istiyorum.

Seni çok çok iyi anlıyorum seneler önce köpeğim sabahın 04:00 ünde kalp krizi sonucu öldü senelerce aklıma geldikçe halen ağlarım bambaşka onların sevgisi onlarla geçen seneler
Haziran da muhabbet kuşum öldü yine deli gibi ağladım aaa hayvana ağlanır mi diyenlerin de ağzının payını verdim
İnsanlardan daha çok nefret etmemi sağladılar can dostlarım onların 4 patilerini 2ayaklı canavarlara değişmem
Çok zor halen fotoğrafını gördükçe aklıma geldikçe ağlarım dediğim gibi bitecek mi bu acı bana göre bitmiyor çok özlüyorum sarılıp uyumak çok güzeldi
Başın sağolsun canım

Seni çok çok iyi anlıyorum seneler önce köpeğim sabahın 04:00 ünde kalp krizi sonucu öldü senelerce aklıma geldikçe halen ağlarım bambaşka onların sevgisi onlarla geçen seneler
Haziran da muhabbet kuşum öldü yine deli gibi ağladım aaa hayvana ağlanır mi diyenlerin de ağzının payını verdim
İnsanlardan daha çok nefret etmemi sağladılar can dostlarım onların 4 patilerini 2ayaklı canavarlara değişmem
Çok zor halen fotoğrafını gördükçe aklıma geldikçe ağlarım dediğim gibi bitecek mi bu acı bana göre bitmiyor çok özlüyorum sarılıp uyumak çok güzeldi
Başın sağolsun canım

Allah razı olsun🙏🏻
Anlayan benim gibi birileri olması içimi ferahlattı
Yıllardır deli muamelesi görüyorum bu konuda🙁

Allah razı olsun🙏🏻
Anlayan benim gibi birileri olması içimi ferahlattı
Yıllardır deli muamelesi görüyorum bu konuda🙁

Biz deli değiliz tatlım varsın bizi öyle görsünler biz merhametli vicdanlı insanlarız bu zamanda en zor bulunan iki önemli duyguya sahibiz kendimizle gurur duymamız gerek

Bende kedi sahibiyim ve kesinlikle çok özel canlılar ama insan olsun hayvan olsun belirli bir ömre sahibiz. Bunu bilerek yaşamalıyız. Tavsiyem yaşadığı 9 yıl ne kadar şanslı bir hayvan olduğunu düşünüp teselli edin kendinizi çünkü ölümü ger canlı tadacak bundan kaçış yok. Ve zamanla acınız da azalacak

Back
X