- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
-
hayır benım 1 senedır bu halim sürüyor zaten bebekten cok cok once basladı... ben pskolojik tedavıyı reddıyorum cunku hepsi ilaç. dayatıyor ben kullanmak ıstemıyorum... genel olarak rutin şeylere karsı ısteksızlık var yaptıgım ıslerde de yetıstıremıyorum zaten mesela aksam saat 6 da ev süpürmek gibi bulasıklar makıneden cıkması gerekıyor ama ben sabaha cıkarıyorum bu gibi isteksızlık aksaklıklar...Psikologa gidecek durumunuz var mı acaba? Yanlış anlamayın korkutucu bir tablo yok ama konuşmak,destek almak iyi olabilir diye düşündüm yazdıklarınızı okuyunca.Çünkü bunun üzerine bir de lohusalık eklenecek o zaman daha da sıkışık olacak durumunuz muhtemelen psikoloğa gitmeniz şimdi daha kolaydır.
Ev dışında neler yapıyorsunuz?Düzenli görüştüğünüz arkadaşlarınız var mı?1 yıldır hayatınızda hamilelik dışında değişen bir şeyler oldu mu?Vitamin/mineral eksikliğinden kaynaklı bir halsizlik bitkinlik olabilir mi?
hayır benım 1 senedır bu halim sürüyor zaten bebekten cok cok once basladı... ben pskolojik tedavıyı reddıyorum cunku hepsi ilaç. dayatıyor ben kullanmak ıstemıyorum... genel olarak rutin şeylere karsı ısteksızlık var yaptıgım ıslerde de yetıstıremıyorum zaten mesela aksam saat 6 da ev süpürmek gibi bulasıklar makıneden cıkması gerekıyor ama ben sabaha cıkarıyorum bu gibi isteksızlık aksaklıklar...
hayır benım 1 senedır bu halim sürüyor zaten bebekten cok cok once basladı... ben pskolojik tedavıyı reddıyorum cunku hepsi ilaç. dayatıyor ben kullanmak ıstemıyorum... genel olarak rutin şeylere karsı ısteksızlık var yaptıgım ıslerde de yetıstıremıyorum zaten mesela aksam saat 6 da ev süpürmek gibi bulasıklar makıneden cıkması gerekıyor ama ben sabaha cıkarıyorum bu gibi isteksızlık aksaklıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?