- Konu Sahibi brightblue
-
Ne kadar kilo verirsem vereyim çenemin altındaki gıdı fazlalığından kurtulamıyorum. Bu durum beni hem olduğumdan 3-4 yaş büyük hemde kilolu gösteriyor, gıdım gözükmesin diye fotoğraflarda şekilden şekile girmekten usandım ve gıdı operasyonu olmayı düşünüyorum. Ancak hangi doktora gitmem gerekiyor, bu konudaki en iyi uzman kimdir bu konuda hiç bilgim yok. İçinizde gıdı operasyonu geçiren varsa bana yardımcı olup tavsiyede bulunabilir mi?
merhaba,
benimde lazer lipoliz yaptırmaya niyetim var fakat çok çeşitli yorumlar olduğu için kararsız kalıyorum.
Çalıştığım için uzun süre belli olacak bir operasyon sonrası süreç yaşamak istemiyorum. Sizlerde işe yaradı mı? ne kadar sürede belli oldu? bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
Merhaba nerde yaptırdınız acaba islemiCanım yaptırdın mı gıdını? Ben de senelerce aynı dertten muzdariptim kurtuldum şükür. Senin nasıl oldu?
Yani ay super tam istediğim gibi oldu diyemem. Çünkü gıdımda sarkma oldu. istediğim daha köşeli bir çene hattıydı hiç öule bişey olmadı. Ama sonrasında dolgu takviyesi ile istediğime yakın bir görüntü elde edebildim. keşke lipo işine hiç girmeden direk çeneyi şekillendirseydim diye düşünüyorum bazen. En azından bu sarkma olmazdı. Hindi boynu gibiydi bi ara ama dolguyla çeneyi uzatınca biraz biraz geçti. Sonuç eh işte.Merhaba nerde yaptırdınız acaba islemi
Durumunuz nedir merak ettimBugün 17. Günüm, çenemin altında dalgalanma var, başımı yukarı çok fazla kaldıramıyorum, başımı geri atamıyorum, zorlayınca çok geriliyor, sanki yapışmış ve açılmıyor ayrıca çene altı dalgalanma belirginleşiyor.kızım boynumu ısıtıp, mümkün olduğunca geri alarak, sert bir masaj yapıyor, o zaman biraz açılıyor. Ayrıca Türkçe kaynaklarda bu durumla ilgili bir şey bulamadık ama ingilizce kaynaklarda buna "lumpy neck" deniyor yani topaklı boyun deniyor ve vaser liposuction sonrası oluşan boyun. Scar balls da çıkıntıya deniyormuş. 6-8 ay arası kendiliğinden geçeceğini yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?