Merhabalar.Neden bilmiyorum kime ödünç bir sey versem geri gelmiyor ya da benim zorlamamla geliyor geri.Yumusak yuzlu de degilim.Geri almak istedigimi belirtiyorum da mutlaka.Kitap versem 6 ay sonra geliyor keza defter de.Yurtta kullandigim bir sac kurutma makinem vardi gelirken eve birakmistim bir arkadasima ihtiyaci vardi.Okul kapandi ben israr etmesem gelmiyor esyalar geri.Siz nasil hallediyorsunuz boype durumla olagan mi tek benim basima mi geliyor anlamiyorum.Cok uzuluyorum kaale alinmayinca
Merhabalar.Neden bilmiyorum kime ödünç bir sey versem geri gelmiyor ya da benim zorlamamla geliyor geri.Yumusak yuzlu de degilim.Geri almak istedigimi belirtiyorum da mutlaka.Kitap versem 6 ay sonra geliyor keza defter de.Yurtta kullandigim bir sac kurutma makinem vardi gelirken eve birakmistim bir arkadasima ihtiyaci vardi.Okul kapandi ben israr etmesem gelmiyor esyalar geri.Siz nasil hallediyorsunuz boyle durumla olagan mi tek benim basima mi geliyor anlamiyorum.Cok uzuluyorum kaale alinmayinca
Canım ben genelde ödünç vermeyi pek sevmem.Ama mecbur kaldıysam bak bana lazım yarın mutlaka getir diyorum ya da ben onu başkasına verdim diyorum ya da canım kirlide o zaten leke oldu.Emanet ne verdiğime bağlı defterlerini bekleme kaldığı yere git oradan al ben öyle yapardım evine gider alırdım milletin.İşin zor ne diim en iyisi hiç vermemek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar.Neden bilmiyorum kime ödünç bir sey versem geri gelmiyor ya da benim zorlamamla geliyor geri.Yumusak yuzlu de degilim.Geri almak istedigimi belirtiyorum da mutlaka.Kitap versem 6 ay sonra geliyor keza defter de.Yurtta kullandigim bir sac kurutma makinem vardi gelirken eve birakmistim bir arkadasima ihtiyaci vardi.Okul kapandi ben israr etmesem gelmiyor esyalar geri.Siz nasil hallediyorsunuz boyle durumla olagan mi tek benim basima mi geliyor anlamiyorum.Cok uzuluyorum kaale alinmayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?