gidip de geri gelmeyen esyalar

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
559
198
Merhabalar.Neden bilmiyorum kime ödünç bir sey versem geri gelmiyor ya da benim zorlamamla geliyor geri.Yumusak yuzlu de degilim.Geri almak istedigimi belirtiyorum da mutlaka.Kitap versem 6 ay sonra geliyor keza defter de.Yurtta kullandigim bir sac kurutma makinem vardi gelirken eve birakmistim bir arkadasima ihtiyaci vardi.Okul kapandi ben israr etmesem gelmiyor esyalar geri.Siz nasil hallediyorsunuz boyle durumla olagan mi tek benim basima mi geliyor anlamiyorum.Cok uzuluyorum kaale alinmayinca

Son düzenleme:

her zaman böyle öğrencisin anladığım kadarıyla öğrencilikte daha beter en iyisi vermemek

Verme o zaman,ayni sey benimde basima geliyor malesef bu sefer zorla isteyen taraf ben oluyorum ayip oluyor
Bi tanidigim benden 6-7 tane kitap aldi.Sonra 2 bucuk yil sonra getirdi.Neymis unutmusmus.Ben olsam isim bittigi gibi gotururum

emanet işi hiç sevmem ..
bazıları vardır 1 sene sonra unutur gider ..
benimde var bikaç eşyam kaldı arkadaşlarımda ..

Evet ogrenciyim maalesef pek sevmem de boyle seyleri.bir arkadasima da semsiye vermistim cok yagmur yagdi idareten.Ucuz bisey de degildi inatpa geri getirdim dedi ki ne gelen var giden.En son da lise mezuniyet kiyafetlerim vardi kep vs takim.Hatiraydi sakliyorduk.Annem de kiyamamis vermis bir arkadasima liseler biteli 1 ay oluyo gelmiyor.İsin tuhafi kimsede de aaa rahatsiz olur beklentisi yok.Surekli birilerinin pesinde dolasiyorum.Al da ne zaman getirirsen getir demem de hic.Yine sinirlendim :)

Canım ben genelde ödünç vermeyi pek sevmem.Ama mecbur kaldıysam bak bana lazım yarın mutlaka getir diyorum ya da ben onu başkasına verdim diyorum ya da canım kirlide o zaten leke oldu.Emanet ne verdiğime bağlı defterlerini bekleme kaldığı yere git oradan al ben öyle yapardım evine gider alırdım milletin.İşin zor ne diim en iyisi hiç vermemek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diyorum kesin bende sorun var.Israra dayanamıyorum ne geliyorsa başıma bundan geliyor.Defterlerim velinimetimdir

bende de olabiliyor bazen,hatta iki ay önce falan birine kitap verdim,verirken de okuyup vermesini söyledim.En fazla bir haftada kitap bitirdiğini söyledi, gitti henüz haber yok,eminim sormasam o haberi hiç alamicam.

Birkaç kere aynı şey benim de başıma gelince vermemeye başladım artık, ya diyorum o benim değil başkasının emanet duruyor ben de.. Ya da o şey şu an bana lazım.. vs. bahane uyduruyorum yani, kimseyi de kırmak istemiyorum ama başıma gelecekleri biliyorum sonra ben onların peşinde koşup eşyamı geri isteyeceğime baştan vermiyorum artık..

Çok kıymetli bir şeyini alıp da vermedikleri zaman sende veremem demeyi öğreneceksin. Not: Tecrübeyle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…