Gidiyor ve ben arkasndan bakmaktan baka bir ey yapamyorum.

öyle ama sen birine aşıksın o kişiyi kaybtmk istemiosun onunla ewlenmk onunla yaşamak ölmk istiosun.
o gidincede de nefesin kesiliyo.diyosun kendine buda geçer ama geçsin istemiosun geri gelsin barışın istiosun.
snde bliosun dünya onun etrafnda dönmüyor ama o olsun istiyosun sadce.o gtmesn yanında kalsın.
olucaksa herşey onunla olsun..başkasıyla değil... :(

haklısın şu an onu sevdiğin için böyle düşünüyorsun. yarın başkasını sevsen yine aynısını düşüneceksin. elbette gönül ister ki herkes birlikte olduğu sevgilisiyle ayrılık yaşamasın, ayrılanlar kavuşsun, herkes sevdiği insanla mutlu olsun. ama olmuyorsa da olmuyordur, olayları akışına bırakmak, beklemek ve imkanı yoksa da vazgeçmeyi bilmek gerek.

ben de uzun bir aradan sonra eski yazdıklarımı okuduğum da çok şaşırmıştım. onsuz yaşayamam, ayrılığa dayanamam..vs yazmışım. az kalsın uğruna işimi bırakma noktasına geldiğim ve neredeyse onun yüzünden ölümle burun buruna geldiğim adam şimdi midemi bulandırma derecesinde. herkese hak ettiği değeri vermek gerekiyor bence de.

çok sevindim kurtulduğuna ona dair düşüncelerinden...şimdi ne güzel için rahattır...hem içini rahatlatmak için demiyorum ama inan pisliğin tekinden kurtulmuşsun... kim oluyorki bunlar...ne sanıyorlar kendilerini böyle...insan gibi davranınca kendilerini bulunmaz bir varlık zannediyorlar...beni de satışa getirdi değer verdiğim insan...öyle bir hızlı unuttuki beni...sanki yaşadıklarımız hiçbirşeydi...kendisi koşmuştu peşimden...sonra da yeni kızlara koştu... ama ona vereceğim en büyük zarar onu bir an önce unutmak olacak...aklımdan tamamen silmek olacak...sanki hayatıma hiç girmemiş gibi olacak...ister bilsin ister bilmesin...ben unutunca zaten bilip bilmediği de umrumda olmaz...
senin gibi güçlü, üstesinden gelmiş arkadaşları okuyunca daha bi kendime güveniyorum...

çok sevindim kurtulduğuna ona dair düşüncelerinden...şimdi ne güzel için rahattır...hem içini rahatlatmak için demiyorum ama inan pisliğin tekinden kurtulmuşsun... kim oluyorki bunlar...ne sanıyorlar kendilerini böyle...insan gibi davranınca kendilerini bulunmaz bir varlık zannediyorlar...beni de satışa getirdi değer verdiğim insan...öyle bir hızlı unuttuki beni...sanki yaşadıklarımız hiçbirşeydi...kendisi koşmuştu peşimden...sonra da yeni kızlara koştu... ama ona vereceğim en büyük zarar onu bir an önce unutmak olacak...aklımdan tamamen silmek olacak...sanki hayatıma hiç girmemiş gibi olacak...ister bilsin ister bilmesin...ben unutunca zaten bilip bilmediği de umrumda olmaz...
senin gibi güçlü, üstesinden gelmiş arkadaşları okuyunca daha bi kendime güveniyorum...

unutmaya karar verdiğine göre, en zor aşamayı atlatmışsın. bundan sonrası çok daha kolay olacak canım. erkekler çocuk gibiler bir şeyi ya da birini elde etmek istediklerinde yapamayacakları şey, söylemeyecekleri söz yok. kısa vadeli bir ilişki yaşamak için hatta bir-iki gecelik/günlük ilişki yaşamak için bile aşk yeminleri etmek, boyundan büyük sevgi sözleri söylemek o kadar doğal ki. bizlerse bunlara inanmaya o kadar hazırız ki. sevmeyi, sevilmeyi o kadar önemsiyoruz ki. onlar gittiğinde ise ama beni çok seviyordu diye kalakalıyoruz. oysa seven insan gider mi hiç? bence de bir erkeğin verdiği acıdan kurtulmanın en iyi yolu onu unutmak, unutmuş gibi yapmak değil ama gerçekten unutmak. ona acı vermek için değil kendini mutlu etmek için unutmak. senin de bunu yapıp hayatına yeniden yön vereceğine eminim. şimdiden geçmiş olsun.

unutmaya karar verdiğine göre, en zor aşamayı atlatmışsın. bundan sonrası çok daha kolay olacak canım. erkekler çocuk gibiler bir şeyi ya da birini elde etmek istediklerinde yapamayacakları şey, söylemeyecekleri söz yok. kısa vadeli bir ilişki yaşamak için hatta bir-iki gecelik/günlük ilişki yaşamak için bile aşk yeminleri etmek, boyundan büyük sevgi sözleri söylemek o kadar doğal ki. bizlerse bunlara inanmaya o kadar hazırız ki. sevmeyi, sevilmeyi o kadar önemsiyoruz ki. onlar gittiğinde ise ama beni çok seviyordu diye kalakalıyoruz. oysa seven insan gider mi hiç? bence de bir erkeğin verdiği acıdan kurtulmanın en iyi yolu onu unutmak, unutmuş gibi yapmak değil ama gerçekten unutmak. ona acı vermek için değil kendini mutlu etmek için unutmak. senin de bunu yapıp hayatına yeniden yön vereceğine eminim. şimdiden geçmiş olsun.

çok saol canım..emin ol öyle yapacağım...bana iyi ders oldu yaşadıklarım..."
kısa vadeli bir ilişki yaşamak için hatta bir-iki gecelik/günlük ilişki yaşamak için bile aşk yeminleri etmek, boyundan büyük sevgi sözleri söylemek o kadar doğal ki." şu söylediğin o kadar doğruki anlatamam...
hayatta bu kadar insan varken oturup da bizleri mutsuz eden birini düşünüyoruz...oysaki aslında başımıza gelen gayet hayırlı birşey...acı da olsa başta öylesinden bizi haketmeyen birinden kurtulduğumuz için mutlu olmamız gerekiyor...

canım öncelikle evet yazdıklarımız yok olmuş.
bence artık her türlü adım atma sırası onda. olmayacaksa, sana adam gibi dönmeyecekse zaten bitmiştir ve başlaman yeniden üzülmenden başka bir şeye yaramayacaktır. aşk acısının en kötü zamanlarını atlatmışsın. lütfen tekrar aynı hataya düşme. bence bir daha dönmeyeceğini düşünerek sen hayatına devam et, onun için kafanı yorma, belki kaçan kovalanır şeklindeki taktiği uygulamaya çalışıyordur, belki de unutulmuş olmayı kabullenememiştir sana kendini tekrar hatırlatmak istemiştir, ya da bir anlık seninle ilgilenmiş şimdi hayatına dönmüştür. kesin olan bir şey var ki eğer seninle olmayı tekrar istiyorsa, seni gerçekten seviyorsa mutlaka sana yaklaşmak yolu arayacaktır. aksi takdirde zaten onu karşına alıp konuşmak neye yarar ki, sadece ona onu unutamadığını hissettirmekten başka? lütfen tut kendini. seni sevdiğini ispatlamasını bekle. ondan bir hareket gelmeyecekse senden asla gelmemeli.

o kadar güzel yazmışsın ki...aynı hataya düşmicem o arasın o sorsun o düşsün peşime bırakan çekip giden o değil mi?ben neden üsteleyyeimki daha yapabileceğimin hep fazlasını yaptım..bu arada kasımda büyük ihtimal askere gidicek hem de 15 ay...ben onu o zaman görücem allah bana yaşattıklarını orda da ona yaşatır inş....

o kadar güzel yazmışsın ki...aynı hataya düşmicem o arasın o sorsun o düşsün peşime bırakan çekip giden o değil mi?ben neden üsteleyyeimki daha yapabileceğimin hep fazlasını yaptım..bu arada kasımda büyük ihtimal askere gidicek hem de 15 ay...ben onu o zaman görücem allah bana yaşattıklarını orda da ona yaşatır inş....

canım benim mutlaka yaptıklarının cezasını çekecektir. yapılan hiçbir haksızlık cezasız kalmıyor. onun cezası da komutanlarının eliyle mi olur, senin elinle mi olur artık bilemem. ama eninde sonunda bizlere döktürdükleri gözyaşlarının bedelini ödüyorlar. yaşasın adalet hihoyyyt

Herkese Merhaba,
Yine aradan 1 yıl geçmiş ve benim yine güzel bir haberim var :) Çok zaman geçti ben ve hikayem unutulmuşuzdur ama yine de bir mutluluğumu daha burda paylaşmak istedim. Geçen yaz bahsettiğim yeni sevgilimle geçen hafta evlendim :) Temmuz 2009'da terk edilmenin acısını, Temmuz 2010'da unutmanın ve gerçek aşkı bulmanın mutluluğunu paylaşmıştım. Tam 1 yıl sonra da evlilik haberimi vermek istedim. Umarım 2012 yazında da bebek haberimle burda olurum ;)
Lütfen kimse için hayatı cehenneme çevirmeyin, sabredin, zamana bırakın kendinizi...Tüm acıların bir sonu ve bitişi var. Herkese karşılıklı ve gerçek aşklar diliyorum...

Herkese Merhaba,
Yine aradan 1 yıl geçmiş ve benim yine güzel bir haberim var :) Çok zaman geçti ben ve hikayem unutulmuşuzdur ama yine de bir mutluluğumu daha burda paylaşmak istedim. Geçen yaz bahsettiğim yeni sevgilimle geçen hafta evlendim :) Temmuz 2009'da terk edilmenin acısını, Temmuz 2010'da unutmanın ve gerçek aşkı bulmanın mutluluğunu paylaşmıştım. Tam 1 yıl sonra da evlilik haberimi vermek istedim. Umarım 2012 yazında da bebek haberimle burda olurum ;)
Lütfen kimse için hayatı cehenneme çevirmeyin, sabredin, zamana bırakın kendinizi...Tüm acıların bir sonu ve bitişi var. Herkese karşılıklı ve gerçek aşklar diliyorum...

Allah mesur etsin canım.
konunu başından sonuna kadar biliyorum hatırlarsın sende belki.
senede bigün geliyosun zaten siteye :66:

Allah mesur etsin canım.
konunu başından sonuna kadar biliyorum hatırlarsın sende belki.
senede bigün geliyosun zaten siteye :66:

Merhaba Ceydacımmm :) Evet seneden seneye oldu biraz, ama bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım, bu kadar bencillik yeter ;) Ayrıca çook teşekkür ederim güzel mesajın ve desteğin için.

ne güzel bi hikaye.kötü başlayıp mutlu biten
hikayeyi güzelleştiren sensin
ayrılık karşısındaki duruşun,gururun,sabrın.
mükafatını da almışsın zaten.
mutluluklar dilerim...

ne güzel bi hikaye.kötü başlayıp mutlu biten
hikayeyi güzelleştiren sensin
ayrılık karşısındaki duruşun,gururun,sabrın.
mükafatını da almışsın zaten.
mutluluklar dilerim...

Çok teşekkür ediyorum, umarım bu sayfadaki tüm kızlar bu ayrılıkları, acıları atlatıp, doğru insanları bulurlar ve geriye dönüp sadece gülümserler :)

Herkese Merhaba,

çok sevindim canım benim, tebrikler ve ömür boyu mutluluklar dilerim :46:

Bu arada diğer şahıs ne durumda? Hala aynı yerde mi çalışıyorsunuz, evlendiğini biliyor mu ? Bu sayfalarda kızlara acı çektirmiş erkeklerin sürünme hikayelerini duymaya bayılıyorum. Anlat lütfen :)

hardgreen :)
diğer şahısla hala aynı kurumda çalışıyoruz, ama artık benim amirim değil. ben hem terfi ettim hem de birimim değişti. benden sonra 2 defa nişanlandı, 3-4 kişiyle çıktı. hepsini bitirdikten sonra da bana geldi, unutamıyorum, seviyorum diye. inanmayacaksın belki ama artık ona acır hale geldim. intikam, nefret, kızgınlık hiçbir şey yok içimde. hatta düzgün bir hayatı olsa keşke diyorum. hayatımda birinin olması onu deli ediyordu ve evleneceğime de asla inanmıyordu. düğün öncesinde izne ayrıldım, şimdi hala izindeyim. yani evliliğime ne tepki verdi bilemiyorum, umarım döndüğümde kendine gelmiş olur. yani bu garip bir durum unutunca, gerçekten unutunca zaten ne hırs, ne intikam kalmıyor ki inasının içinde.

Bütün sayfaları üşenmeden okudum. hakettiğiniz mutluluğu yakalamışsınız ne güzel demekki o doğru insan değilmiş sizin için. Ayrıca aynı işyerinde olmanıza rağmen kararlı davrandığınız için tebrik ederim. Bir ömür mutlu olmanız dileğiyle.

Bütün sayfaları üşenmeden okudum. hakettiğiniz mutluluğu yakalamışsınız ne güzel demekki o doğru insan değilmiş sizin için. Ayrıca aynı işyerinde olmanıza rağmen kararlı davrandığınız için tebrik ederim. Bir ömür mutlu olmanız dileğiyle.

ilgin ve güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim, masumum ...

Back
X