gif kullanamıyorum

superisiii

mert'in koca bebeği:))
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
844
1
46
İzmir
kızlar bazılarınız msj larında hareketli hareketsiz gifler kullanıyo fakat benim yok onları nasıl ayarlıycam bilen var mı?

kızlar bazılarınız msj larında hareketli hareketsiz gifler kullanıyo fakat benim yok onları nasıl ayarlıycam bilen var mı?

Tatlım eklemek istediğin resmin üzerine sağ tıklayıp, açılan pencerede resmin adresini kopyala varsa onu tıklıyorsun.
Yoksa Özellikleri tıklayıp, açılan pencerede Adres i kopyalayıp, yorum yazdığımız bölüme geleceksin.
Üst kısımdaki eklentilerden bende Insert Image olarak gözüküyor, içinde ağaç olan küçük kareyi tıklayacaksın.
Açılan pencerede Forum URL tıklayıp, URL boşluğuna kopyaladığın adresi yapıştırıp Retrieve remote file and reference locally nin
onay işaretini kaldırıp OK dediğinde resim eklenmiş olacak. :54:

hayır onu demiyorum canım bak sen kullanmışsın ya msjın sonunda ondan

Son düzenleme:
hayır onu demiyorum canım bak sen kullanmışsın ya msjın sonunda ondan

Üstte gördüğün çizelge canım. İstersen senin için önemli birgün için hazırlayıp kullanabilirsin.
Verdiğim linkte nasıl ekleyebileceğinin açıklamasını bulacaksın. :77:

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

Altta yürüyen kara pisiden söz ediyorsan, o da imzamız oluyor. İmzayı PRO KART üyeleri ekleyebiliyorlar tatlım.
PRO Üyellik bilgileri de aşağıdaki linkte... :77:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html

Kulitta sanırım arkadaşımız smileleri sormak istedi :26:

canım msj yazdığımız alanın altında çıkması lazım

Eğer orda gözükmüyorsa yine alt tarafta

Gülümsemeler gösterilmesin diye bi seçenek var ordaki kutucuğun işaretli olmaması lazım

kızlar bu yazıların sonunda yaptığınız hareketli suratları nasıl ekliyorsunuz ben anlamadımda nerden bakıp ekliyosunuz herhangi bi pencere falanmı açılıo anlamadm

kızlar bu yazıların sonunda yaptığınız hareketli suratları nasıl ekliyorsunuz ben anlamadımda nerden bakıp ekliyosunuz herhangi bi pencere falanmı açılıo anlamadm

Kullanıcı Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde mesaj editörünü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin

çokkkk teşekkür ederim yardımınızdan dolayı sağolun:13::62:

Back
X