Gina geldim

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
biktim bu adamin uykularindan!

İsten gelip yemek yer yemez koltukta sizmalarindan, kari koca basbasa vakit gecirebilecegimiz hic bir an yasamamiza izin vermeyen, uykusuna kiyamadigi icin 1 ay sevismeye bile gerek duymayan (!) kocamdan cok biktim!

Boyle evlilik olur mu?

Cok severek evlendik, karsilikli cok ta anlayisli bir evlilugimiz var, disardan bakan herkesin hayran oldugu hatta... ama ben sirf bu yuzden bosanmayi bile dusunuyorum!

Sırf bu yüzden dediğiniz gayet geçerli bir sebep zaten.
Cinsellik evliliğin en temel ayağı desek yeridir.
O bozulduğunda iletişim de bozuluyor..
İlgisiz, sevgisiz kalan kadının evliliğine herkes hayran hayran baksa ne olur?

Kaç yıllık evlisiniz?
Sürekli boylemiydi?
Kan değerine filan baktirsin bence eşiniz.

Cok üzgünüm sizin eşinizi elestirmek adına söylemiyorum bunu ama burada okuduğuma göre artık erkekler cok değişmiş. Evlenince cinsel hayat daha da renklenmesi gerekirken. Yani eskiden büyüklerden öle duyardık. Kadınlar bıkardı hatta =) Şimdi durum tam tersi, bir yerlerde Bi sıkıntı var genel olarak ama ne anlayamadım.

Kaç yıllık evlisiniz?
Sürekli boylemiydi?
Kan değerine filan baktirsin bence eşiniz.
5 yillik evliyiz, genel olarak boyle. Kan degerlerine bakildi, noroloji incelemeye aldi mr cekildi hatta uyku testleri yapildi.

Sorun su ki birlikte vakit gecirmek icin hic firsat kollamiyor gibi. Cok yogun calisiyoruz haftaici ikimizde, cok yoruluyoruz. Normade cumartesi de calisiyor ama bu hafta cumartesi izinliydi, deli gibi sevindim cumartesi aksami basbasa birseyler yapariz filan diye, adamin umrunda olmadi ya devrildi uyudu.

Firsat olmadigi icin birlikte vakit gecirmedigimizde anlayisla karsiliyorum ama vakti olmasina ragmen firsat yaratmak icin ugrasmamasina cok bozuluyorum.

Dün eşime yolladım bu resmi ahanda biz diye.Oda sen gerçek mutluluğu anlamıyorsun demiş bana.:KK70:
IMG_9288.webp

Cok üzgünüm sizin eşinizi elestirmek adına söylemiyorum bunu ama burada okuduğuma göre artık erkekler cok değişmiş. Evlenince cinsel hayat daha da renklenmesi gerekirken. Yani eskiden büyüklerden öle duyardık. Kadınlar bıkardı hatta =) Şimdi durum tam tersi, bir yerlerde Bi sıkıntı var genel olarak ama ne anlayamadım.
Birlikte bir film izleyelim bir cay demleyip icelim biseyler yapalim sohbet edelim seviselim yani hicbirsey yok ya.... ona sorarsan yorgunum diyor. Ama ben cok merak ediuorum insan karisiyla basbasa vakit gecirmek icin hic mi firsat yaratmaya calismaz?

Birlikte bir film izleyelim bir cay demleyip icelim biseyler yapalim sohbet edelim seviselim yani hicbirsey yok ya.... ona sorarsan yorgunum diyor. Ama ben cok merak ediuorum insan karisiyla basbasa vakit gecirmek icin hic mi firsat yaratmaya calismaz?
İnanın birsey diyemiyorum,cocugunuz var mı ?Sevgili iken nasıldı ?

Eşiniz depresyonda olabilir.
Hiç bu konuda sakince onu anlamak için konuştunuz mu? Cevabı ne oldu?
Depresyon filan degil ya, kisiligi boyle. Uzerine cok yogun bir is hayati olunca... ama zaten haftaici boyle bir beklenti icinde degilim, beni kiran vakti oldugu zamanlari da birlikte gecirmek istememesi

5 yillik evliyiz, genel olarak boyle. Kan degerlerine bakildi, noroloji incelemeye aldi mr cekildi hatta uyku testleri yapildi.

Sorun su ki birlikte vakit gecirmek icin hic firsat kollamiyor gibi. Cok yogun calisiyoruz haftaici ikimizde, cok yoruluyoruz. Normade cumartesi de calisiyor ama bu hafta cumartesi izinliydi, deli gibi sevindim cumartesi aksami basbasa birseyler yapariz filan diye, adamin umrunda olmadi ya devrildi uyudu.

Firsat olmadigi icin birlikte vakit gecirmedigimizde anlayisla karsiliyorum ama vakti olmasina ragmen firsat yaratmak icin ugrasmamasina cok bozuluyorum.
Anladım eşinizin huyu tembellik.
Aynısı bende de var 10 yıllık evliyim adam isteksiz ve ancak kendini düşünür bencil yani sizin eşiniz de öyle.
Ben değiştiremedim inş sizinki düzelir.
Cinsellik bir evlilikte çok önemli mesela eşim bana derki sen düşkunsun asıl kendinde iş yok kabul etmez.

Evet 15 aylik bir bebegimiz var, bebekten once de boyleydi ama bebekten sonra iyice koptu ipler
Üzülerek söylüyorum ki bebeği bir yük olarak görüyor olabilir. O yükün altında eziliyor,bakımı için kendini yeterli görmüyor ya da yapmayı kendine sorumluluk edinmemiştir. İhtimal tabi bunlar.Uyumak bir kacıs noktası bu anlamda. Belki sunu diyebilirsiniz böyle yaptığın için soguyorum sana karsı ılımlı,sıcak (ve seksi) olabilecekken tam tersi huzursuz oluyoruz.Adım adım acılmasını saglarsınız umarım..

İnanın birsey diyemiyorum,cocugunuz var mı ?Sevgili iken nasıldı ?
Bizim cok yogun ve hep mucadele ile gecen bir hayatimiz oldu. 6,5 yil sevgiliydik, o sehir sisinda okuyordu 4 yil oyle gecti mezun oldu askere gitti askerden geldi is buldu sonra evlilik olayina girdik zaten. AMa eskiden hep birlikte olmak icin firsat kollardi evlendikten sonra ne de olsa bir aradayiz diye saldi kendini 5 yilda geldigi nokta bu

Bizim cok yogun ve hep mucadele ile gecen bir hayatimiz oldu. 6,5 yil sevgiliydik, o sehir sisinda okuyordu 4 yil oyle gecti mezun oldu askere gitti askerden geldi is buldu sonra evlilik olayina girdik zaten. AMa eskiden hep birlikte olmak icin firsat kollardi evlendikten sonra ne de olsa bir aradayiz diye saldi kendini 5 yilda geldigi nokta bu
Hayat zaten bir mücadele onu da anlamaya calısmak lazım ama size de hak verdim..vakit gecirmek istemekten daha temel bir istek yok

Hayat zaten bir mücadele onu da anlamaya calısmak lazım ama size de hak verdim..vakit gecirmek istemekten daha temel bir istek yok
Beni en cok kiran vakit gecirmeyi sadece benim
İstiyor olusum... yani o da istese ama imkan olmasa sartlar uygun olmasa filan anlayisla krsilayacagim ama vakit oldugu zamanlari degerlendirmedigindr cok cok cok kiriliyorum

Anladım eşinizin huyu tembellik.
Aynısı bende de var 10 yıllık evliyim adam isteksiz ve ancak kendini düşünür bencil yani sizin eşiniz de öyle.
Ben değiştiremedim inş sizinki düzelir.
Cinsellik bir evlilikte çok önemli mesela eşim bana derki sen düşkunsun asıl kendinde iş yok kabul etmez.
Sorun sadece sevismek degil aslinda o bile yok diye eklemek istedim sadece. Birlikte basbasa hic bir paylasimimiz yok. Ya insan haftada 1 gun bile olsa karisiyla bir film izleyeyim bi sohbet edeyim bi keyif khvesi iceyim demez mi? Bunlar da yok. Yapilacaj bir is varsa yapar sonra yatar.

:olamaz::KK70:
Vallahi sinirden gülüyorum ...
aynısı bendede var
Lağusa gibi uyuyor her fırsatta

Back
X