• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ginerra

halehasan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
29
0
6
Bitlis
kızlar resmen anamı ağlattı sırf düzenli adet görmek için kullandığım bu ilaç yüzünden günlerdir mide bulantısı ve kusmaktan öldüm kilo yu dert ederken kendi kendime zayıflamaya başladım kullanırken dikkat...

canımm başlarda öyle yapabilir ama gecekten çok ii bir ilaçç ben 6 7 sene kullandımm adet olabilmek içinn...:25::25:
kilo aldırtır dediler ama ben hiç kilo almadımm yatarken içtimm hiç bişey olmadııı kilo da aldırtmıyoo o kadarr yani beslenmee iiyse tabii :1::1:

Son düzenleme:
Tam olarak derdinizi anlamadım ben
İlacı karalamak mı yani?
Öyleyse bu bünyenizle alakalı bir şey söyleyeyim
Doktorunuza söyleyin ilacı değiştirsin
Tedavi olayım derken daha beter olmayın
İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim ayrıca
Çünkü ben 6-7 aydır kullanıyorum bunu ve başlangıçta sadece biraz mide bulantısı yaptı
Ne kustum ne kilo aldım ne de kilo verdim
Ve doktorum kesinlikle piyasadaki en iyi ilaç diyerek verdi bana bunu
Ve ben çok memnunum

Son düzenleme:
canımm başlarda öyle yapabilir ama gecekten çok ii bir ilaçç ben 6 7 sene kullandımm adet olabilmek içinn...:25::25:
kilo aldırtır dediler ama ben hiç kilo almadımm yatarken içtimm hiç bişey olmadııı kilo da aldırtmıyoo o kadarr yani beslenmee iiyse tabii :1::1:

Merhaba konuyla alakasız bişey sormak istiyorum.
Hamilelik takvimizde 4 haftalık yazıyo nasıl anladınız bu kadar çabuk? kan testiylemi yoksa idrar testiylemi? ve anladığınızda günüz geçmişmiydi? çok sordum kusura bakmayın. :26:
Özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan soruyorum konu sahibinden şimdiden özür dilerim:17:
Ayrıca bi üyenin takviminde 1 haftalık yazıyodu o nasıl anlamış acaba :44:

Merhaba konuyla alakasız bişey sormak istiyorum.
Hamilelik takvimizde 4 haftalık yazıyo nasıl anladınız bu kadar çabuk? kan testiylemi yoksa idrar testiylemi? ve anladığınızda günüz geçmişmiydi? çok sordum kusura bakmayın. :26:
Özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan soruyorum konu sahibinden şimdiden özür dilerim:17:
Ayrıca bi üyenin takviminde 1 haftalık yazıyodu o nasıl anlamış acaba :44:

evet canım 1 haftalık bile gördüysen gayet normall benimkii o zman ..
hem idrarda hem kanda çıktıı ve ben üsütne adet oldumm yani adetimden 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendimm 3 haftalıktıı 1 haftalıkta kanda düşük değer olsada belli oluyoo canım :40:

evet canım 1 haftalık bile gördüysen gayet normall benimkii o zman ..
hem idrarda hem kanda çıktıı ve ben üsütne adet oldumm yani adetimden 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendimm 3 haftalıktıı 1 haftalıkta kanda düşük değer olsada belli oluyoo canım :40:

nasıl ya? adet olmana rağmen hamile misin?

konu sahibi, bir süre vücudun alışması gerekiyor olabilir.
eğer şikayetlerin geçmezse söyle doktoruna belki değiştirir ilacını.

Tam olarak derdinizi anlamadım ben
İlacı karalamak mı yani?
Öyleyse bu bünyenizle alakalı bir şey söyleyeyim
Doktorunuza söyleyin ilacı değiştirsin
Tedavi olayım derken daha beter olmayın
İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim ayrıca
Çünkü ben 6-7 aydır kullanıyorum bunu ve başlangıçta sadece biraz mide bulantısı yaptı
Ne kustum ne kilo aldım ne de kilo verdim
Ve doktorum kesinlikle piyasadaki en iyi ilaç diyerek verdi bana bunu
Ve ben çok memnunum

başka bir ilaç firması sahibi değilim ilacı karalayıayım bir aydır yapılmadık tahlil kalmadı ne olduğunu bulabilmek için ama bulunamadı sonradan bulundu bu sadece bir uyarıydı bunu böyle anlamayı başardığınız için ayrıca tebrikler

nasıl ya? adet olmana rağmen hamile misin?

konu sahibi, bir süre vücudun alışması gerekiyor olabilir.
eğer şikayetlerin geçmezse söyle doktoruna belki değiştirir ilacını.

evet canımm allahıma şükürler olsunn ama 2 ay adett olmamıştımm ilacı bıraktığım ve tedaviye ara vermediğim için :49:

kızlar resmen anamı ağlattı sırf düzenli adet görmek için kullandığım bu ilaç yüzünden günlerdir mide bulantısı ve kusmaktan öldüm kilo yu dert ederken kendi kendime zayıflamaya başladım kullanırken dikkat...

Canım ben iki senedir onu kullanıyorum bende hiç ama hiç olumsuz bir durum oluşturmadı. Demekki bazı bünyelere olmuyor diyeyim. Fakat ben memnunum.

Canım ben iki senedir onu kullanıyorum bende hiç ama hiç olumsuz bir durum oluşturmadı. Demekki bazı bünyelere olmuyor diyeyim. Fakat ben memnunum.

canım doktor bu ilacın ağır olduğunu ve su tutma özelliğinin çok yüksek olduğunu söyledi kilo inerken ben enime şişiyordum meğer bu ilaçmış ilacı bırakınca düzeldi

canım doktor bu ilacın ağır olduğunu ve su tutma özelliğinin çok yüksek olduğunu söyledi kilo inerken ben enime şişiyordum meğer bu ilaçmış ilacı bırakınca düzeldi

Allah allah demekki bazı yan etkileri varmış benim başıma gelmedi ama demekki işte bünyeden bünyeye fark oluyor. En iyisi Yasmin derler de o da biraz pahalıymış sanırım.

Back
X