- 30 Ekim 2018
- 16
- 3
- 36
- Konu Sahibi Cigdemeylul
Ankara Gazi Üniversitesi hastanesinde giray genç'e burun ameliyatı olan varmı? Bilgi alabilirmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bi arkadaşım oldu memnun kaldıAnkara Gazi Üniversitesi hastanesinde giray genç'e burun ameliyatı olan varmı? Bilgi alabilirmiyim
Ewt cevap verdiğin için çok tsk ederim. Bende oldum giray beye. Şuan çok memnunum. Umarım ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı yaşamam. Gören herkeste çok beğendi. Buda beni çok mutlu etti açıkçasıBenim bi arkadaşım oldu memnun kaldı
Mümkünse bana gösterebilir misiniz burnunuzu? Bir de ne kadar ödediniz?Ewt cevap verdiğin için çok tsk ederim. Bende oldum giray beye. Şuan çok memnunum. Umarım ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı yaşamam. Gören herkeste çok beğendi. Buda beni çok mutlu etti açıkçası
Özelden yazdımMümkünse bana gösterebilir misiniz burnunuzu? Bir de ne kadar ödediniz?
Ewt cevap verdiğin için çok tsk ederim. Bende oldum giray beye. Şuan çok memnunum. Umarım ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı yaşamam. Gören herkeste çok beğendi. Buda beni çok mutlu etti açıkçası
Merhaba bende 3 hafta sonra randevu alıp görüşmeye gidicem ama sizden bilgi almak istiyorum, ne zaman yaptırdınız nasıl geçti bu süreç ağrınız var mı, ne kadar ödediniz burun estetiği hakkında ne bilmem gerekiyorsa söyler misiniz lütfen 21 yaşındayım ve biraz tırsıyorum daEwt cevap verdiğin için çok tsk ederim. Bende oldum giray beye. Şuan çok memnunum. Umarım ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı yaşamam. Gören herkeste çok beğendi. Buda beni çok mutlu etti açıkçası
Randevuyu nasıl alıyorsunuz giray beyden?Merhaba bende 3 hafta sonra randevu alıp görüşmeye gidicem ama sizden bilgi almak istiyorum, ne zaman yaptırdınız nasıl geçti bu süreç ağrınız var mı, ne kadar ödediniz burun estetiği hakkında ne bilmem gerekiyorsa söyler misiniz lütfen 21 yaşındayım ve biraz tırsıyorum da
kendisiyle görüştüm yarın gideceğim. Muayeneden sonra kaç gün sonraya ameliyat günü vermiştü size?Gazi Üniversitesi hastanesi plastik cerrahi bölümünü arıyorsunuz. Giray beyden randevu istiyorsunuz .
Görüşmeden 3.5 ay sonrasına yoğunluktan ancak önüne denk gelmiştikendisiyle görüştüm yarın gideceğim. Muayeneden sonra kaç gün sonraya ameliyat günü vermiştü size?
Bana da bir buçuk ay sonrasına verdi randevuyu. Meme ve burun için totalde de 8 bin istedi. İyi bir fiyat mı sizce?Görüşmeden 3.5 ay sonrasına yoğunluktan ancak önüne denk gelmişti
Bana da bir buçuk ay sonrasına verdi randevuyu. Meme ve burun için totalde de 8 bin istedi. İyi bir fiyat mı sizce?
18 şubatAmeliyatı Hangi güne verdi acaba bende ona göre randevu alayım
18 şubat