Giray genç burun estetiği

Bu doktoru bilmiyorum ama Konya da bi doktor var Mehmet Öztan diye plastik cerrah burun ve meme de sonuçlarını gördüm yakınen arkadaşlarımdan kesinlikle pişman olmazsınız

Ewt cevap verdiğin için çok tsk ederim. Bende oldum giray beye. Şuan çok memnunum. Umarım ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı yaşamam. Gören herkeste çok beğendi. Buda beni çok mutlu etti açıkçası

Merhabalar bende Giray beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok bilenen biri olmadığı için aklımda soru işaretleri var ne zaman olduğunuz mümkünse bende fotoğrafını görebilir miyim bide iyileşme süreci morluklar felan nasıldı son olarak ne kadar ödediniz.

Ewt cevap verdiğin için çok tsk ederim. Bende oldum giray beye. Şuan çok memnunum. Umarım ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı yaşamam. Gören herkeste çok beğendi. Buda beni çok mutlu etti açıkçası
Merhaba bende 3 hafta sonra randevu alıp görüşmeye gidicem ama sizden bilgi almak istiyorum, ne zaman yaptırdınız nasıl geçti bu süreç ağrınız var mı, ne kadar ödediniz burun estetiği hakkında ne bilmem gerekiyorsa söyler misiniz lütfen 21 yaşındayım ve biraz tırsıyorum da

Merhaba bende 3 hafta sonra randevu alıp görüşmeye gidicem ama sizden bilgi almak istiyorum, ne zaman yaptırdınız nasıl geçti bu süreç ağrınız var mı, ne kadar ödediniz burun estetiği hakkında ne bilmem gerekiyorsa söyler misiniz lütfen 21 yaşındayım ve biraz tırsıyorum da
Randevuyu nasıl alıyorsunuz giray beyden?

Gazi Üniversitesi hastanesi plastik cerrahi bölümünü arıyorsunuz. Giray beyden randevu istiyorsunuz .

Ben tam olarak bilmiyorum ama botoks, dudak dolgusu gibi şeyler de devlet/üniversite hastanelerinde yapılıyormuş istanbulda, acaba ankarada da yapılıyor mudur?

Back
X