Gitme Diyememek..

canım nasılsın nasıl oldun
gıttı mı nısanlın
aranızdakı sorunlar bıras daha azalmıstır ınsallah

canım nerelerdesin çok merak ettim seni..
inşallah herşey yolundadır..opuyorumnanaktan
için daraldıkça buraya yaz canım bak pırlantada burda..
biz seni seviyoruz ve merak ediyoruz..:1hug:

Gittikçe uzaklaşıyoruz sanki birbirimizden.. Artık konuşmalarımız, paylaşımlarımız azaldı... Artık sıkmıyorum onu akışına bıraktım herşeyi ne olacaksa olacak işte bekleyecem ve görecem ama en kötüsüne haızrladım kendimi.. Gitmedi daha ama biletini aldı,aralık ayında gidecek o zaman akadar görmeye gideceğim onu.. :16::70:

Gittikçe uzaklaşıyoruz sanki birbirimizden.. Artık konuşmalarımız, paylaşımlarımız azaldı... Artık sıkmıyorum onu akışına bıraktım herşeyi ne olacaksa olacak işte bekleyecem ve görecem ama en kötüsüne haızrladım kendimi.. Gitmedi daha ama biletini aldı,aralık ayında gidecek o zaman akadar görmeye gideceğim onu.. :16::70:

canım benim ya yüzyüze görüşünce yoluna girecek bence herşey..:34:
oda anlıcak seni ne kadar çok sevdiğini, ve senin onu ne kadar çok düşündüğünü..:69:
gittikçe uzaklaşmak ne demek çok iyi biliyorum canım o yüzden canının ne kadar yanabileceğini de tahmin edebiliyorum..bu elimizde değil işte..
keşke bi çözümü olsa..ama senin acın geçici bi acı canım..:34::16:
ama siz düzelceksiniz, onu güzelce uğurlucaksın oda çok mutlu olmucak gittiğine..
kalbinin yarısı burda kalmış olarak gidecek o gavur memleketine:))):61:

Yüzyıllardır oynanmasına rağmen hiçbir seyirci;
Sahneye fırlayıp Romeo'nun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştır.
Sonunda geminin batacağı bilindiği halde Titanic defalarca izlenmiştir.
Bitecektir korkusuyla aşktan kaçarsan hayattan hiçbir tat alamazsın.
Çünkü;...
...Romeo ölmeli,
Titanic batmalı,
'Ama aşk herşeye rağmen yaşanmalı' ! Bu mantıktayım şuan..

o kadar duygulu yazmışsınki sanki bir aşk masalı okuyor gibi hissettim keşke gitmese keşke mani olabilsen ama ona sorarsan sizin geleceğiniz için gidiyordur Allah yardımcın olsun çok zor bi durum belki orada işleri yolunda gitmez tutunamaz kısa bi süre sonra döner

o kadar duygulu yazmışsınki sanki bir aşk masalı okuyor gibi hissettim keşke gitmese keşke mani olabilsen ama ona sorarsan sizin geleceğiniz için gidiyordur Allah yardımcın olsun çok zor bi durum belki orada işleri yolunda gitmez tutunamaz kısa bi süre sonra döner

Teşekkür ederim.. Dün yolcu ettim kendi ellerimle gitme demek istedim ama diyemedim işte.. İnşallah hayırlısı olur herşeyin.. Şuan kayınvaldeyim hala onun evinde, onun yatağında uyuyorum.. Çok büyük bir acı var içimde evet belki sadece bedenen olan bir ayrılık ama beni korkutan bedenin ruhla birleşmesi ve tamamen gitmesi..

canım ne yaptın
gıdıp geldınmı nısanlının yanına

Canım gieldim halada onlardayım ama yolcu ettim dün gece.. Dediğin gibi yanyana olunca herşey düzeldi ama artık yanyana değiliz.. Korkuyorum hemde çok..

Gerçek aşkların arasına mesafelerin giremeyeceğine inanırım.
Evet kopukluklar olabilir hatta bitebilir bile ( hatta benim ilişkimin bitmesinin en büyük nedeni budur)
Ama mesafeden değil mesafenin beraberken gözümüzün görmediği sorunları ortaya çıkarıp daha net görmemizi sağlamasındandır.
Umarım bu 6 ayı atlatırsınız ve hep beraber olursunuz .

[/FONT]
Gerçek aşkların arasına mesafelerin giremeyeceğine inanırım.
Evet kopukluklar olabilir hatta bitebilir bile ( hatta benim ilişkimin bitmesinin en büyük nedeni budur)
Ama mesafeden değil mesafenin beraberken gözümüzün görmediği sorunları ortaya çıkarıp daha net görmemizi sağlamasındandır.
Umarım bu 6 ayı atlatırsınız ve hep beraber olursunuz .

Evet canım tam olarak korkum bu zaten.. Daha önceki ilişkimde uzaklığa bağlı sorunlar yaşadım. Belki çok iyi bir sınav ama ben gerçeklerle yüzleşmek istemiyorum.. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Sen nasılsın bu arada? Atlatabildin mi yada gelişmeler oldu mu hiç??

Back
X