Gitmek istediğim düğüne o da gelecekmiş

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
384
33
Herkese iyi akşamlar,yine mantıklı düşünmeme yardımcı olmanızı beklediğim bir sorun var.
Yakın bir arkadaşımın 1 hafta sonra düğünü olacak.Onlar kendi geleneklerine göre yapacaklar düğünlerini ve üniversiteden bir erkek arkadaşla aramızda başka kültürlerin düğünleriyle alakalı bir diyalog geçmişti ve bende kendisine bu düğüne gelmesi konusunda davette bulundum o da kabul etti.Çünkü mezun olduktan sonra organizatörlük işi yapacağından bahsediyordu,tamamen bu niyetle davet ettim.Aramızda arkadaşlıktan başka bir şey yok yanlış anlaşılmasın.
Asıl mevzu şu:Zamanında aramızda bir şeyler olsun diye dualar ettiğim kişi de bu düğüne eşiyle gelecekmiş.Sosyal medyada etkinlik listesine geliyor görünüyor ve damadın uzaktan bir akrabası olduğunu öğrendim.
Bunu görür görmez arkadaşıma bir bahane uydurarak gelememe ihtimalim olduğunu söyledim ama gelmezsem çok kırılacağını,arkadaşlığımızın bitmesini istemiyorsa düğüne gelmem konusunda caymamam gerektiğini söyledi.Aramızda durumu bildiğini de sanmıyorum,bilmemesi de eşinin kulağına gitmemesi açısından daha iyi.
Gitsem bu seferde arkadaşımı davet ettim,başka bir erkekle oraya gitmem yanlış anlaşılır diye tedirginim,sanki kıskandırmak niyetli,gönderme yapar gibi görünecek. Tek başıma gitsem bu sefer de benim için geldi izlenimi verecekmiş gibi olacak ve arkadaşıma ayıp edeceğim.
Birazda evlendikten sonra ilk defa yüzyüze geleceğiz,kendimi buna hazır,atlatmış gibi hissediyorum.
Evlendi,onun başka bir hayatı var ve yaşadıklarımı atlattım ama hakkımda yanlış bir şey düşünmesini istemiyorum.
Sizce ben ne yapmalıyım?

Hala bir şey hissediyor musun bu adama karşı yoksa eşiyle görünce kaldıramam mı diyorsun?Diğer konuna da yazmıştım ben olsam giderdim açıkçası ;)

bu arada adamın sosyal medyasındaki gideceği etkinlikleri neden takip ediyorsunuz ki

bu düğünde kimin tanıdğı vs diye araştırıyorsunuz

geçmiş geçmişte kalsınnn

Panik olursan yanlis anlasilacaksin. Eski adi ustunde.
Eski ama bir şey de yaşayamamışlar konu sahibesinin kendini kasıp durmasından dolayı gelip böyle konuyu şimdi açması da garip sevgilisi olsa gene neyse derdik daha kolay atlatması lazımdı atlatamıyor bir türlü.

Ne isterse düşünsün. Ne önemi var ki artık? Git düğüne adabınla otur.

Bu uzak akraba yani evli olan senin için duadan ibaretse çokta mühim değil gerçi ilerisi olsa da ( sevgililik ) adam evlenmiş köprünün altından çok sular akmış bak kendi keyfine

Hala bir şey hissediyor musun bu adama karşı yoksa eşiyle görünce kaldıramam mı diyorsun?Diğer konuna da yazmıştım ben olsam giderdim açıkçası :KK66:
Son yaptığı davetiye olayından sonra hissizleştim ona karşı,hayatıma devam ediyorum.Sadece bu olaydan sonra yüz yüze gelmek biraz ürkütüyor yanlış bir şey yapmasam da...

bu arada adamın sosyal medyasındaki gideceği etkinlikleri neden takip ediyorsunuz ki

bu düğünde kimin tanıdğı vs diye araştırıyorsunuz

geçmiş geçmişte kalsınnn
Hayır normalde böyle şeyleri takip eden biri değilim sadece etkinlik listesine kendi gidecek arkadaşlarımı kontrol ederken gördüm.Tesadüfen öğrendim damadın akrabası olduğunu.

Son yaptığı davetiye olayından sonra hissizleştim ona karşı,hayatıma devam ediyorum.Sadece bu olaydan sonra yüz yüze gelmek biraz ürkütüyor yanlış bir şey yapmasam da...
Ben seni gayet iyi anlıyorum. İkinci yorumumu diğer üyeye yazdım ama okumuşsundur sevgili olsaydınız zamanında yaşadığın ikilemi çekinceyi anlardım ama bir şey yaşamadığınız için kolay atlatman gerekirdi.Takıntı yapmış olabilirsin bu da onu unutmamana ya da daha fazla bu durumu düşünmene yol açıyor.Bir pişmanlığın da olabilir gerçi sevgili olsak şimdi ne olurdu mutlu olurduk filan bunları ben de çok düşündüm ama ben şimdi olmadı diye mutluyum.Senin de böyle düşüneceğin günler yakındır :) Karşılaşınca illa bir sızı hissedeceksin ama büyütmeye düğüne gitmemeye de değmez :)

Eski ama bir şey de yaşayamamışlar konu sahibesinin kendini kasıp durmasından dolayı gelip böyle konuyu şimdi açması da garip sevgilisi olsa gene neyse derdik daha kolay atlatması lazımdı atlatamıyor bir türlü.
Atlatamamam ile alakalı değil bu konu yalnızca ne yapacağımı bilemememle alakalı.
Önceden olsa yapamam,görürsem ağlarım,sinir olurum falan derdim ama çu anda boşuna yıpratmışım kendimi diyorumm

Ben seni gayet iyi anlıyorum. İkinci yorumumu diğer üyeye yazdım ama okumuşsundur sevgili olsaydınız zamanında yaşadığın ikilemi çekinceyi anlardım ama bir şey yaşamadığınız için kolay atlatman gerekirdi.Takıntı yapmış olabilirsin bu da onu unutmamana ya da daha fazla bu durumu düşünmene yol açıyor.Bir pişmanlığın da olabilir gerçi sevgili olsak şimdi ne olurdu mutlu olurduk filan bunları ben de çok düşündüm ama ben şimdi olmadı diye mutluyum.Senin de böyle düşüneceğin günler yakındır :) Karşılaşınca illa bir sızı hissedeceksin ama büyütmeye düğüne gitmemeye de değmez :)
İnanın karşılaşma kısmını düşünmüyorum,geçmişe dönüp baktığımda pişmanlık duyduğum şeyler bana şu anda iyiki yapmışım dedirtiyor,o kadarki içimde bir şey kalmadı. Sadece tedirgin ediyor karısıyla beraber görmek değil de sanki hala aklım ondaymış ve hayatıma devam edemiyormuşum anlasın istemiyorum.

İnanın karşılaşma kısmını düşünmüyorum,geçmişe dönüp baktığımda pişmanlık duyduğum şeyler bana şu anda iyiki yapmışım dedirtiyor,o kadarki içimde bir şey kalmadı. Sadece tedirgin ediyor karısıyla beraber görmek değil de sanki hala aklım ondaymış ve hayatıma devam edemiyormuşum anlasın istemiyorum.
Onu nerden anlasın öyle bir şey anlamaz bence.Ola ki karşılaştın o seni görse yanına karısıyla gelecektir bence hazırlıklı ol sen belli etmezsin bir şey o da anlamaz korkma aynı çevredeydiniz alışman lazım :)

adam evlenmiş ne alaka senin onu kıskanacağını düşünsün ki ? hem evli bir adam için arkadaşınızın düğününe gitmek vazgeçecekmişsiniz ? adam evlenmiş siz kendinizi atlatamamış hissediyorsunuz bence atlatmak için iyi bir seçenek ve arkadaşlarınızdan utanmamalı veya yanınızdaki bir arkadaşınızla yanlış anlaşılmaktan korkmamalısınız ki yanlış anlaşılmayasınız çünkü siz bir bireysiniz

Konuda kafa yoracak birşey göremedim. Sen sevdiğin bir arkadaşının düğününe gideceksin ve bir arkadaşını da davet etmişsin. Düğüne kim geliyormuş kim gelmiyormuş bunların önemi yok. Git ve eğlenmene bak. Görmek istemediğin insanları görmezden gel. Büyütecek bir şey yok.

Back
X