• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek İstemiyorum...

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
Merhaba bayanlar
Benim kp İstanbul'a annesinin ve kardesinin yanına gezmeye gidecek.İşin kotu tarafı esim benide yolluyor onunla ben gitmek istemiyorum. Ailem Ankara da oraya gitmek istiyorum. Esimin babası biraz ben merkezli birisi esim diyorki "babamla git gel sonrada Ankara'ya git İstanbul'a gitmezsen babam laf yapar demedigini bırakmaz". Ama ben gitmek istemiyorum helede onca yolu kple cekmeyi hiç istemiyorum :(

Merhaba bayanlar
Benim kp İstanbul'a annesinin ve kardesinin yanına gezmeye gidecek.İşin kotu tarafı esim benide yolluyor onunla ben gitmek istemiyorum. Ailem Ankara da oraya gitmek istiyorum. Esimin babası biraz ben merkezli birisi esim diyorki "babamla git gel sonrada Ankara'ya git İstanbul'a gitmezsen babam laf yapar demedigini bırakmaz". Ama ben gitmek istemiyorum helede onca yolu kple cekmeyi hiç istemiyorum :KK43:
Sizin ne işiniz varki kayınpederle İstanbulda?
Bencede gitmeyin.

Sizin ne işiniz varki kayınpederle İstanbulda?
Bencede gitmeyin.
Anlatamıyorum ki esime Kayınvalidem vefat etti. o olsa beraber gitsek neyse ama kple ne isim var. Esime bunu diyorum dusuk dusuk konusma adam sana mı sarkacak diyor :(
Ne alakaysa Guya esim kple arasını benim ustumden iyi tutmaya calısıyor daha dogrusu ..

Merhaba bayanlar
Benim kp İstanbul'a annesinin ve kardesinin yanına gezmeye gidecek.İşin kotu tarafı esim benide yolluyor onunla ben gitmek istemiyorum. Ailem Ankara da oraya gitmek istiyorum. Esimin babası biraz ben merkezli birisi esim diyorki "babamla git gel sonrada Ankara'ya git İstanbul'a gitmezsen babam laf yapar demedigini bırakmaz". Ama ben gitmek istemiyorum helede onca yolu kple cekmeyi hiç istemiyorum :KK43:

Aaa eşinde bir tuhaf ne işin varmış kp yle sanki çocukta göz kulak olacaksın

Anlatamıyorum ki esime Kayınvalidem vefat etti. o olsa beraber gitsek neyse ama kple ne isim var. Esime bunu diyorum dusuk dusuk konusma adam sana mı sarkacak diyor :KK43:
Ne alakaysa Guya esim kple arasını benim ustumden iyi tutmaya calısıyor daha dogrusu ..
Ne sarkması canım.
Sorun bakalım eşiniz annenizle başbaşa annaannenizin evine kalmaya gidermiymiş?Rahat edebilirmiymiş?

Kayınpederle gezmek nedir ya, sen ne anlarsın onun gezmesinden, her şekilde eziyet...
Kp ben gelmiyorum desem ayrı dert. Gecen hafta gidecektik ben rahatsızlandım adam İstanbul'u arayıp Gelin hasta ondan gelemedik demiş beni bekliyor. Cmt gidecegiz galiba ama bir gelelim direk Ankara'ya gitcem 1 ayda gelmiycem :(

eşinizin isteği saçma olmuş,eşiniz yokken ne işiniz var orda.
en mantıklısı gidecekseniz ailenizin yanına gitmeniz.

Back
X