Gitmek istiyorum

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
herkesi hayatımdan çıkararak herkesin hayatından çıkarak hiç doğmamış hiç yaşamamış yaşanamış gibi
hiç kimsenin olamadığı yerlerde denize karşı kimseyi umursamadan kahvemi içmek istiyorum
telefonum yada bana ulaşılabilecek ne varsa hepsini zevkle çöpe atarak uzaklara kaçmak istiyorum
kendimi anlatmadan ne yaşadığımı söylemeden yeni insanlarla konuşmak istiyorum havadan sudan..
kısacası kendimi yeniden doğurmak istiyorum geleceğim dünyanın bu kadar acımasız olduğunu bilmeden..

Niye ki?
Neye kızdın?
Genelde insanlar çevresindekiler kendisini anlamadıklarında çoooooooook uzaklara gitmek ister..
Sen de anlat derdini,belki biz anlarız..

Niye ki?
Neye kızdın?
Genelde insanlar çevresindekiler kendisini anlamadıklarında çoooooooook uzaklara gitmek ister..
Sen de anlat derdini,belki biz anlarız..

sağol Lalem.. kime kızmadımki yaşadıklarıma hayatıma kendime hangi birini anlatayımki..
artık kimseye kendimi savunmuyorum susuyorum sadece. yorumdum çok yoruldum
bir damla huzur istiyorum artık bu yaşa geldim ne insanlar değişiyor ne hayat..
hoş kaçıp gitsende kafa senle geldikten sonra faydası olurmu ?? bilmiyorum ..

sağol Lalem.. kime kızmadımki yaşadıklarıma hayatıma kendime hangi birini anlatayımki..
artık kimseye kendimi savunmuyorum susuyorum sadece. yorumdum çok yoruldum
bir damla huzur istiyorum artık bu yaşa geldim ne insanlar değişiyor ne hayat..
hoş kaçıp gitsende kafa senle geldikten sonra faydası olurmu ?? bilmiyorum ..

Gitmek aslında iyidir..
Ama geride bıraktıklarında aklın kalmayacaksa...
Geri dönmeye kalkışmayacaksan buyur yolun açık olsun arkadaşım..
Ama gitmek zordur,çok zordur..

Gitmek aslında iyidir..
Ama geride bıraktıklarında aklın kalmayacaksa...
Geri dönmeye kalkışmayacaksan buyur yolun açık olsun arkadaşım..
Ama gitmek zordur,çok zordur..

kalmasın istiyorum unutmak istiyorum herkesi.. kızımla kurduğum dünyamda huzurla yaşamak istiyorum
kendim olsam çok rahat giderimde kızım için gidemiyorum ..sabretmem lazım biliyorum ama nereye kadar..

kalmasın istiyorum unutmak istiyorum herkesi.. kızımla kurduğum dünyamda huzurla yaşamak istiyorum
kendim olsam çok rahat giderimde kızım için gidemiyorum ..sabretmem lazım biliyorum ama nereye kadar..

O zaman ne yap biliyor musun?
Yani ben kendimi öyle motive ediyorum...:12:
"Nasıl olsa gideceğim,çünkü gitmek istiyorum.. Öyleyse o gideceğim güne kadar para biriktirmeli,mücadele etmeli. İşlerim yoluna girsin,hayatımı elime alayım,zaten gideceğim,aceleye gerek yok!!!" ben kendime hep bunu diyordum,çok sıkılınca değişik versiyonlarını da kullanırım..:9:
Sen de kendin ve kızın adına yeni cümleler kurup kendine moral verebilirsin..:16:
İnsana sadece kendinden hayır var.. En büyük düşman da dost da yine kendimiziz!!!:70:

bu durumu defalarca yaşayan biri olarak sana tavsiyem arkadaşım: KENDİNİ ÇOK SEV. kendi kendinle ne yapmak istiyorsan yap. biraz özgüvenini yükselt. hiç kimse yokmuş gibi hisset zaten böyle hissettiğinde böyle de davranmaya başlarsın... :) aslında kendini ne kadar ihmal etmişsin baksana :) ne yapacakalrını da konuşuruz istersen

O zaman ne yap biliyor musun?
Yani ben kendimi öyle motive ediyorum...:12:
"Nasıl olsa gideceğim,çünkü gitmek istiyorum.. Öyleyse o gideceğim güne kadar para biriktirmeli,mücadele etmeli. İşlerim yoluna girsin,hayatımı elime alayım,zaten gideceğim,aceleye gerek yok!!!" ben kendime hep bunu diyordum,çok sıkılınca değişik versiyonlarını da kullanırım..:9:
Sen de kendin ve kızın adına yeni cümleler kurup kendine moral verebilirsin..:16:
İnsana sadece kendinden hayır var.. En büyük düşman da dost da yine kendimiziz!!!:70:
canımsın.. kızım adına herşeyim o çünkü hep o.. tek basına mücadele çok zor be Lalem..
dediklerine benzer şeyleri yapıyorum zaman zaman ama öyle bi an geliyorki boğazımda düğümleniyor söyleyeceklerim.. hayat güzel genede dediğim an içimden bi ses bana öyle bir konuşuyorki ne zaman diye cevabını kendimde veremiyorum
zaten en kızdığım kendim kavgamda sevdamda kendimle..
belki saçmalıyor diyeceksin ama yüküm öyle ağırki Lalem taşıyamıyorum sendeliyorum buda onlardan bi gün..
Rabbim senden razı olsun konuşunca içimi açıyorsun dilerim hayat sana hep güler.

bu durumu defalarca yaşayan biri olarak sana tavsiyem arkadaşım: KENDİNİ ÇOK SEV. kendi kendinle ne yapmak istiyorsan yap. biraz özgüvenini yükselt. hiç kimse yokmuş gibi hisset zaten böyle hissettiğinde böyle de davranmaya başlarsın... :) aslında kendini ne kadar ihmal etmişsin baksana :) ne yapacakalrını da konuşuruz istersen

kendini sevmek haklısın ..sanırım ben unuttum o kelimeyi..

canımsın.. kızım adına herşeyim o çünkü hep o.. tek basına mücadele çok zor be Lalem..
dediklerine benzer şeyleri yapıyorum zaman zaman ama öyle bi an geliyorki boğazımda düğümleniyor söyleyeceklerim.. hayat güzel genede dediğim an içimden bi ses bana öyle bir konuşuyorki ne zaman diye cevabını kendimde veremiyorum
zaten en kızdığım kendim kavgamda sevdamda kendimle..
belki saçmalıyor diyeceksin ama yüküm öyle ağırki Lalem taşıyamıyorum sendeliyorum buda onlardan bi gün..
Rabbim senden razı olsun konuşunca içimi açıyorsun dilerim hayat sana hep güler.

Amin canım amin inşallah hayat bizlere hep güler inşallah!
Asla saçmaladığını düşünmedim..
Ben çocuğum olmadığı halde mücadele ederken yoruldum,yeter diye isyan ederken sen ne yapacaksın di mi?
İçindeki ses zamanı soracak,"ben bilirim" diyeceksin!
Bak canım dik duracaksın kendine karşı bile!
Ben buraya ilk üye olduğum zamanlarda bir söz okumuştum çok beğenmiştim hiç aklımdan çıkarmam! "Sen kendine acırsan,herkes sana acır" Acımayacaksın kendine!!! Ben neler atlattım ki bunlar ne diyeceksin!
Herşey bir gün gelip geçiyor,daha önce de görmedik mi,yaşamadık mı?
Bugünler de geçecek,geçmek zorunda zaten!

Amin canım amin inşallah hayat bizlere hep güler inşallah!
Asla saçmaladığını düşünmedim..
Ben çocuğum olmadığı halde mücadele ederken yoruldum,yeter diye isyan ederken sen ne yapacaksın di mi?
İçindeki ses zamanı soracak,"ben bilirim" diyeceksin!
Bak canım dik duracaksın kendine karşı bile!
Ben buraya ilk üye olduğum zamanlarda bir söz okumuştum çok beğenmiştim hiç aklımdan çıkarmam! "Sen kendine acırsan,herkes sana acır" Acımayacaksın kendine!!! Ben neler atlattım ki bunlar ne diyeceksin!
Herşey bir gün gelip geçiyor,daha önce de görmedik mi,yaşamadık mı?
Bugünler de geçecek,geçmek zorunda zaten!

kendime acımıyorum desem yalan olur bazen öyle geliyorki herkesin yanında birileri var ben yalnızım
hani derler ya yaşayan bilir sen bu yüzden anladın beni iyiki varsın Lalem.. oysaki kimseye kendimi anlatamıyorum anlamazlarda zaten:59:evet çok şey atlattım maddi manevi.. kendi kendime sen bunuda yenersin buda geçecek diyorum ama kırılma noktası oluyor zaman zaman işte bu anda o anlardan biriydi ..

SEN NEREYE GİDECEKSİNKİ...GİDİNCE SORUNLARIN HALLEDİLİYORMU ?
YER DEĞİŞİYOR MEKAN DEĞİŞİYOR BELKİ....AMA GİDERKEN ÜZÜNTÜLERİNİ SIKINTILARINI BİR ÇANTAYA KOYUP RAFA KALDIRABİLİYORMUSUN...ARKANI DÖNÜNCE HERŞEY ARKANDA MI KALIYOR ?

DİLERİM SORUNLARIN HALLOLUR..BIRAK SENİ ÜZENLER GİTSİN....HAYATA GÜZEL BAK YETERKİ...SEN CAMDAN BAKTIĞINDA ,YERDEKİ ÇAMURU DEĞİL,YUKARIDAKİ GÜNEŞİ GÖRMEYİ ÖĞREN....CESUROL..KENDİNİ SEV..HAYATI SEV...(attığı her kazığa rağmen )

herkesi hayatımdan çıkararak herkesin hayatından çıkarak hiç doğmamış hiç yaşamamış yaşanamış gibi
hiç kimsenin olamadığı yerlerde denize karşı kimseyi umursamadan kahvemi içmek istiyorum
telefonum yada bana ulaşılabilecek ne varsa hepsini zevkle çöpe atarak uzaklara kaçmak istiyorum
kendimi anlatmadan ne yaşadığımı söylemeden yeni insanlarla konuşmak istiyorum havadan sudan..
kısacası kendimi yeniden doğurmak istiyorum geleceğim dünyanın bu kadar acımasız olduğunu bilmeden..

Ne güzel yazmışsın. Okuduktan sonra böyle bir şeyi gerçekleştirme şansım var mı diye düşündüm. özgür bir kız olmak ne çok isterdim ama maalesef... Bazen aileme bile tahammül edemiyorum. Evden çıkıp hatta ülkeden bile ayrılıp yanlız başıma kafamı dinlemeye o kadar ihtiyacım var ki... :50:

keske kolay olsa gitmek,mesela filimlerdeki gibi,gitmek isterdim cünkü hayatimin cikmazindayim...
gece yatiyorsun tabi raht uyku yok ve sabah ayni kabusa uyaniyorsun ve diyorsun ki,niye böyle cabuk sabah oldu,ama sonucta her karanligi aydinlik takip ediyor.kafan bazen düsünmekten duracakmis gibi geliyor.Allaha siginmak cok iyi geliyor,o yüce ve herseye kadir ama insanoglu yinede dertlerinde boguluyor.

Ne güzel yazmışsın. Okuduktan sonra böyle bir şeyi gerçekleştirme şansım var mı diye düşündüm. özgür bir kız olmak ne çok isterdim ama maalesef... Bazen aileme bile tahammül edemiyorum. Evden çıkıp hatta ülkeden bile ayrılıp yanlız başıma kafamı dinlemeye o kadar ihtiyacım var ki... :50:

keşke olsa gidebilse insan dimi??

keske kolay olsa gitmek,mesela filimlerdeki gibi,gitmek isterdim cünkü hayatimin cikmazindayim...
gece yatiyorsun tabi raht uyku yok ve sabah ayni kabusa uyaniyorsun ve diyorsun ki,niye böyle cabuk sabah oldu,ama sonucta her karanligi aydinlik takip ediyor.kafan bazen düsünmekten duracakmis gibi geliyor.Allaha siginmak cok iyi geliyor,o yüce ve herseye kadir ama insanoglu yinede dertlerinde boguluyor.

niyeler nedenler bitmiyorki?? her gece diyorumki yarın daha güzel olacak ama yok
her gün birbirinin aynı sanki..

yazını okuduğumda evet dedim benimde istediğim tam olarak bu gitmek ve dönmeye hazır olduğumda bambaska, istediğim kişi olarak dönmek..

Back
X