Gitmek mi savasmak mi?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Bu saat oldu hala uyuyamadım
Derdim insanlar niye bu kadar kötü,bencil .Ekmek parası için çalışıyoruz hepimiz ağızlarını açınca hak hukuk Allah derler.Ama işin aslı öyle değil.Yöneticiye söylesem ha öylemi bakalım gibi anlamsız cevaplar alıyorum. Şimdi iş yeri heryer böyle diyeceksiniz biliyorum evet ama insaniz bir yerde artik tikaniyorum.Atiyorum üç kişinin yapacağı işi size yüklüyorlar yada işte bir iş yapılacak diyorki bırak onlar yapsın.Nedir bu anlamıyorum.Söylesem dediğim gibi değişen hiçbirşey yok.Uysam hergun mahalle kavgası gibi.Kadin hiç utanmıyor çekinmiyor.Ama hala ona yüz verenler de suç.Bakiyorum onu pofpofluyorlar.Sastim kaldım normalde kendimi ezdirmem asla ama olmuyor cahille istediğin kadar tartış anlamıyor.Yoneticimiz her ne olursa olsun onun tarafında.Kimi kime şikayet edicez.Ha bazen diyorum büyük patrona söylesem geri de ne değişecek diyorum vazgeçiyorum. Sizlerinde oluyormu böyle sorunlarınız iş hayatınızda nasıl baş ediyorsunuz?

Yapım gereği oldurtmadım. Özel sektör hiyerarşi seviyor malesef.. En son müdürüm istifa etmek zorunda kalmıştı. Çalıştığım zamanları özlemiyorum bu sebeplerden dolayı.

Yapım gereği oldurtmadım. Özel sektör hiyerarşi seviyor malesef.. En son müdürüm istifa etmek zorunda kalmıştı. Çalıştığım zamanları özlemiyorum bu sebeplerden dolayı.
Inanın yorgunlukmus falan asla şikayetçi değilim ama bu calismayipta ortada dolaşıp ama ne hikmetse kendine göre ve yöneticimize göre en çok çalışan orayı idare eden oymuş gibi gösterilmesinden biktim.Hicmi görmüyorlar ya kimin nasıl çalıştığını ve hala sürekli burası olmamış şurayı şöyle yapın diye emirler yagdirdigini.Surekli dedikodu yalan iş yapma dışında herşeyi yapıyor ama hala yöneticimizin gözünde en çok çalışan o

Valla bilmiyorum isinize yarar mi ama yasadigim biseyden ornek vereyim;
Bir yerde calisiyordum. Muhasebe bolumundeydi zat-i sahaneleri ben de normal calisandim. Bakiyorum surekli beni ezmeye yonelik hareketlerde bulunuyor rahatsiz da olmaya baslamistim. Bi gun bu geldi emirler yagdidirdi gitti. Ben de suratimi astim aglamakliyim. Patron geldi -ki beni cok severlerdi sagolsunlar- biraz konustuk sonra neyin var diye sordu. Acikcasi birazda acite ederek anlattim. Birazda gozyasi doktum. Patron bi hisimla cikti sonra ofistekiler anlatti baya bagirip cagirmis. Sen ona karisamazsin sen kimsin falan demis. Böyle durumlarda agresif davranmak sizi itici hale getirir sakin kalmaya calisin derim.

Aynen zaten kaostan nemalanan birisi.Surekli birini tahrik edeyim saldırsın olay çıksın.Nasil desem sürekli ilgi bende olsun istiyor.Evet bütün sorunu bu.Ha patronlarımdan çok memnunum şimdi belki duysalar dediginiz gibi olur.Ama işte yöneticimiz onu her defasında her hatasını kapattığı için biz bocaliyoruz

Bence pes etmeyin. Onun bu tarafini magduriyetinizi ortaya koyarak denk getirip duyurabilirsiniz patronlariniza. En sevmedigim insan tipi cunku bu. Hakettigini yasasin cok isterim.

Satis yok en cok isi yapan benim her isi yaptigini idda eden meslektasim var. İse saatin de bile gelmez. Anliyorlar biliyorlar da iste onlar yalaka oldugu laf tasidigi icin daha kiymetli. Ben pes ettim kendi isime bakiyorum evet ondan cok calisiyorum. Kafami kouinca ben rahatim. Gerisi de aallah ile onlar arasinda napayim.

Bence pes etmeyin. Onun bu tarafini magduriyetinizi ortaya koyarak denk getirip duyurabilirsiniz patronlariniza. En sevmedigim insan tipi cunku bu. Hakettigini yasasin cok isterim.
Inşallah yaşar hergün söylüyorum Allaha havale ediyorum.Ama işte patronların haberi yok diyor bazı arkadaşlar inanmıyorum buna.Hicmi görmüyorlar ya ne yaptığını. Ama işte şöyle birşey var yönetici falan orda olduğunda okadar çalışkan o kadar iş arkadaşlarına karşı kibar yardımseverki.Ama başka iş arkadaşları da var aynı konudan müzdariip.Neden susuyorsunuz dediğim de e yönetici onu koruyor ne yapsak birseye yaramaz diyorlar.

Aynen arkalarından konuşmadığı kalmıyor neler neler yüzlerine geldiğinde ise resmen el etek.O kadar tiksindirici ki.Ama kafamı karıştıran geçenler bir laf duydum yönetici biliyor onun ne mal olduğunu ama seslenemiyor.Ne alaka neden korksun anlamıyorum ki.Simdi birde yanına ekürisi eklendi.Karaktersiz bir kizcazz öyle diyor çünkü onun peşinde biz ne konuşursak ona yetiştiriyor.Guya arkadaşlarmış falan.Of kırkına merdiven dayamış bu kadın yaptığı hareketler yemin ederim tam ergen .

büyük patrona bir mektup yaz, olanı biteni anlat...

Mutlu değilseniz iş yeri değiştirin. Onlar iflah olacak diye beklerseniz çok üzülürsünüz. Çünkü insanlar değişmiyor. Ya da siz taviz vermeyip biraz yırtık olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…