- 7 Nisan 2017
- 21
- 3
- 1
- 48
- Konu Sahibi Yaseminim71
Mrb arkadaslar ben 40 yasinda 21 yillik evli bir bayanim.Allahim bagislarsa 20 yasinda universitede okuyan bir oglum var.4 yildir istanbulda yasiyoruz.Bu arada ben almanya dogumluyum ve orada okudum 19yasinda evlendim turkiyede yasamaya basladim.Simdi maalesef esimin cok iyi giden isleri bozuldu ve gelecek kaygisi yasamaya basladik.Bu yuzden almanyaya donme fikri geldi aklimiza .oglum ve ben alman vatandasiyiz fakat oglumun pasaportun suresi gectigi icin bir takim prosodur isler var.Esim ve ben hemen gidebiliyoruz fakat oglum beklemek durumunda.Simdi sizce oglumu burada birakip gidebilirmiyim.Sonucta da bir yil daha okumak zorunda.Istanbulda hic kimsemiz yok oglum cok akli basinda evden okula okuldan spora giden bir cocuk.Aslinda dusundugumde onun gibi yalniz yasayan bir cok genc var.Acaba psikolojisi bozulurmu bunalirmi yalnizliktan diye cok korkuyorum.Ama diger taraftanda gecimimizi saglamak icin calisip kazanmamiz gerekiyor.Almanyada sartlar cok daha farkli orada issiz dahi kalsaniz devlet sizi magdur etmiyor.Benim yerimde olsaniz evladinizi birakip gidebilirmisiniz ?