gitmem gerek beni cesaretlendirin

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Gitme zamani geldi gecti bile..bir yanda yufka yuregim gitme sabret derken.gururum gec kaldin dahada kendine zulmetme diyor...esim duzelmek icin hatalarini telafi etmek icin cabaliyor ama bencilligini ailesine olan anlamsz zafini yenemiyor..cok hatalar cok kotulukler yapti..defalarca terk etme sorumsuzluk bencillik yakalamamis olsamda aldattigina dair somut kanitlar...on yil once basladi hikayemiz anne baba sevgisi ilgisizi sefkati bilmeyen gormeyen bana aile olmustu her kosulda ne kadar kotude olsak ayri bile olsak elini merhametini cekmedi uzerimden..bende ne yaptiysa hep affettim bende boyleyim iste kotulugu konduramam onca hatanin arasinda gordugum ufacik iylige kandim.gitmem gerek daha fazla zarar gormemek icin ama yapamiyorum hep erteliyorum ne olur cesaret verin..aileme gitmem gidemem hele hamileyken kendimi onlarin zulmunden hic koruyamam.evladimla yeni kimsenin zulmune maruz kalmadan bi hayat kurmam gerek..bana cesaret =

çok hatalar kötülükler yaptı demişsin, açar mısın biraz?

Valla pek anlamadım ama şunu diyeceğim,

Zulüm diyorsun ya, insanın kendine zulmetmesi en yaralayıcı şeydir. Lakin, doğacak bir evladınıza zulmetmek veya onu mutsuz edecek bir şeye göz yummak şüphesiz yaraya tuz basa basa kanatmak olsa gerek.

Doğruların ve huzurun olduğu sizin yavrunuz için iyi olan neyse onu yapın.

"ALDATILMANA RAĞMEN"gitmeyen sen..Biz ne desek bi kulağında girip birinden çıkar..Aklını başına devşir !!!

Aldatilmak kismina emin olmadan sahit olmadan bi anda konduramadim ve arkadaslarinin asla yapmaz demesi kendince bahaneler uydurmasi benimde 9ndan beklememem gibi sebepler var

Aldatilmak kismina emin olmadan sahit olmadan bi anda konduramadim ve arkadaslarinin asla yapmaz demesi kendince bahaneler uydurmasi benimde 9ndan beklememem gibi sebepler var
Hep affettim diyen sensin affedersen devamı gelir taviz vermicektin

Valla pek anlamadım ama şunu diyeceğim,

Zulüm diyorsun ya, insanın kendine zulmetmesi en yaralayıcı şeydir. Lakin, doğacak bir evladınıza zulmetmek veya onu mutsuz edecek bir şeye göz yummak şüphesiz yaraya tuz basa basa kanatmak olsa gerek.

Doğruların ve huzurun olduğu sizin yavrunuz için iyi olan neyse onu yapın.

Ben guclu oldukca onlarda mutlu olur ama ilerde babalarindan ayrilmanin hesabini sorarlarsa

Aldatan erkeği asla affetmeyin..ailesini onu bunu bi şekilde es geçebilirsiniz..ama söz konusu namussa bırakın kalsın orda o adam..eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız aldatma kısmına odaklanın..ispat edin, sorun soruşturun..

Aldatan erkeği asla affetmeyin..ailesini onu bunu bi şekilde es geçebilirsiniz..ama söz konusu namussa bırakın kalsın orda o adam..eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız aldatma kısmına odaklanın..ispat edin, sorun soruşturun..

Niytim aciga cikarmakti ama yapamadim elime yuzume bulastirdim..kendisiylede ailesiylede cok kotu noktaya geldik.sehir disinda calisiyor bizle degil ama yinede burda kalmak gucume gidiyor

[QUOTE68, member: 755196"]Gitme zamani geldi gecti bile..bir yanda yufka yuregim gitme sabret derken.gururum gec kaldin dahada kendine zulmetme diyor...esim duzelmek icin hatalarini telafi etmek icin cabaliyor ama bencilligini ailesine olan anlamsz zafini yenemiyor..cok hatalar cok kotulukler yapti..defalarca terk etme sorumsuzluk bencillik yakalamamis olsamda aldattigina dair somut kanitlar...on yil once basladi hikayemiz anne baba sevgisi ilgisizi sefkati bilmeyen gormeyen bana aile olmustu her kosulda ne kadar kotude olsak ayri bile olsak elini merhametini cekmedi uzerimden..bende ne yaptiysa hep affettim bende boyleyim iste kotulugu konduramam onca hatanin arasinda gordugum ufacik iylige kandim.gitmem gerek daha fazla zarar gormemek icin ama yapamiyorum hep erteliyorum ne olur cesaret verin..aileme gitmem gidemem hele hamileyken kendimi onlarin zulmunden hic koruyamam.evladimla yeni kimsenin zulmune maruz kalmadan bi hayat kurmam gerek..bana cesaret =[/QUOTE]

Oncelikle Allah yardimciniz olsun..Hamilesiniz bebeğiniz olucak bakın kendisni

Öncelikle Allah yardımcınız olsun hamileymissiniz ne güzel Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin .
Bakın kendiiz diyorsunuz biraz olsun değişim var diye diyelim ki gittiniz ailenizinde yanina gitmiceksiniz yeni doğum yapmış bi kadın olarak küçük.bi bebekle napicaksiniz, bence ezinize biraz daha zaman verin emin olun benim.esimde ailesine laf soylettirmezdi onlara o kadar çok duskunduki ama zamanla degisti çok şükür.
Sizde bebeğinizle aile olucaksiniz eminim eşiniz daha çok bağlanacak size şuan duygusallık mevcut gibi hayırlısı ile bebeğiniz bi doğdun bakın, gözlemleyin esinizi sonrasında karar verirsiniz.

Gerekli olan tek ssy cesaretin mi?
Misal maddi acidan tek basina bakabilecekmisin bebegine?
Bebek olmasaydi meteliksiz cik git hic fark etmezdi...ama bebek olunca ikinizde surunmeyin parasiz...ailen de sahip cikmiyormus
o herifle evli kal demiyorum...asla ama onceligin bebegin olsun

Bebek olmasaydi meteliksiz cik git hic fark etmezdi...ama bebek olunca ikinizde surunmeyin parasiz...ailen de sahip cikmiyormus

bu bizim cesaretlendirmemizle olacak bişey değil. seni aldatan adamın merhameti ile teselli bulmayı bırakmak senin elinde...

Maddi olarak elbet sorunlar olcak ama ustesinden gelebilcegimi dusunuyorum.bir kac parca topragim var satiliga cikardim en azindan yeni baslangic icin beni idare eder.

Back
X