gitmem gerek beni cesaretlendirin

Gitme zamani geldi gecti bile..bir yanda yufka yuregim gitme sabret derken.gururum gec kaldin dahada kendine zulmetme diyor...esim duzelmek icin hatalarini telafi etmek icin cabaliyor ama bencilligini ailesine olan anlamsz zafini yenemiyor..cok hatalar cok kotulukler yapti..defalarca terk etme sorumsuzluk bencillik yakalamamis olsamda aldattigina dair somut kanitlar...on yil once basladi hikayemiz anne baba sevgisi ilgisizi sefkati bilmeyen gormeyen bana aile olmustu her kosulda ne kadar kotude olsak ayri bile olsak elini merhametini cekmedi uzerimden..bende ne yaptiysa hep affettim bende boyleyim iste kotulugu konduramam onca hatanin arasinda gordugum ufacik iylige kandim.gitmem gerek daha fazla zarar gormemek icin ama yapamiyorum hep erteliyorum ne olur cesaret verin..aileme gitmem gidemem hele hamileyken kendimi onlarin zulmunden hic koruyamam.evladimla yeni kimsenin zulmune maruz kalmadan bi hayat kurmam gerek..bana cesaret =
aldatılma mevzusunda somut delilleriniz varken cevabınız kısmet mi olacak bilmem ama bu bebek neden,Allah rızası için kaza demeyin nolur..

Öncelikle Allah yardımcınız olsun hamileymissiniz ne güzel Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin .
Bakın kendiiz diyorsunuz biraz olsun değişim var diye diyelim ki gittiniz ailenizinde yanina gitmiceksiniz yeni doğum yapmış bi kadın olarak küçük.bi bebekle napicaksiniz, bence ezinize biraz daha zaman verin emin olun benim.esimde ailesine laf soylettirmezdi onlara o kadar çok duskunduki ama zamanla degisti çok şükür.
Sizde bebeğinizle aile olucaksiniz eminim eşiniz daha çok bağlanacak size şuan duygusallık mevcut gibi hayırlısı ile bebeğiniz bi doğdun bakın, gözlemleyin esinizi sonrasında karar verirsiniz.

Oylede dusundum ama bize maddi manevi cok sorun yasatiyorbir cok cozum onerdim ama nafile hala bencillik yapiyor kendi p@casini kurtarmadan bizi sorunlardan kurtarmadan ailesine yapacagi yardimlari anlatiyorsurekli bu aile icin kizimida benide kac defa feda etti'

aldatılma mevzusunda somut delilleriniz varken cevabınız kısmet mi olacak bilmem ama bu bebek neden,Allah rızası için kaza demeyin nolur..

Aldatilma mevzu yoktu.duzelecwgine,, inandirdi bu sefer degisecekti..gayret ediyor ama benim tahammulum kalmadi.benc8lik yapmasa bebegim ele gelinceye kadar evimde kalirdim zaten sehir disinda hic gormezdim.ama hergun turlu sorunlar yasatiyor bir nebze degussede cok hatalari var cokcalisamayo onun 3line baktigimdan cok assagiliyot

eşi otelde çalışan siz miydiniz
eğer o eski konu sizinse
her şeyden önce hastane gidip bulaşıcı hastalık tsti yaptırın bence ayrıca cocugunuza da böyle bir bulaşma olabilir mi diye doktorunuza danismalisiniz
ben zaten mutsuzluk huzursuzluk aldatma varsa boşanma taraftarıyım sizde de bu durumlar olduğuna göre bosanmalisiniz
hukuki olarak işlem başlatmasınız bile fiziki olarak ayrılın o adamdan

Offff yine olan kadın ve çocuklara oluyor işte hele ki daha doğmamış bir çocuk var ortada. Ne denir ki ne yaşadığınızı en iyi siz biliyorsunuz. Hamile halde bu işe girişip başarabilecekseniz şimdi harekete geçin , yok hamile iken daha zor olacaksa en azından bebeğiniz doğana kadar çatışmaya girmeden bekleyin ve en doğru zamanda yapın.birşeylerin değişmediği ve kendinizi mutsuz hissettiğiniz bir evliliği sürdürmenin de bir anlamı yok. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

eşi otelde çalışan siz miydiniz
eğer o eski konu sizinse
her şeyden önce hastane gidip bulaşıcı hastalık tsti yaptırın bence ayrıca cocugunuza da böyle bir bulaşma olabilir mi diye doktorunuza danismalisiniz
ben zaten mutsuzluk huzursuzluk aldatma varsa boşanma taraftarıyım sizde de bu durumlar olduğuna göre bosanmalisiniz
hukuki olarak işlem başlatmasınız bile fiziki olarak ayrılın o adamdan
Zaten suan bizimle yasamiyor.cok tetkik yapildi zaten sorun olsaydi doktor soylerdi.evimi duzenimi bozmktan korkiyordum ama gitmeliyim kendi hayatimi kurmaliyim..yinede korkularim endiselerim var..daha once esim terkettiysede evimi duzenimi hic bozmadim cesarette edememistim cocugum yipranir diye.kendi evim kendi duzenim oldugu icin cevreden cokda olumsuzluk gormedim ama suan durum cok farkli

ama diğer konunda herkes sana aynı şeyi söylemişti, kızmıştın bir de
gideceğini, biteceğini, aldatıldığını bile bile 2. çocuk neden bile isteye yaptın?
kardeşi yalnız kalmasın param var demiştin.
ahh ahhhhh...
Umarım çocukların için çok güzel bir gelecek seçersin.
Allah haklarında hayırlısını versin.

eve size bıraksın, zaten otelde çalışmıyor mu?
o evden ayrılmayın.

eve size bıraksın, zaten otelde çalışmıyor mu?
o evden ayrılmayın.

yillarca oyle yaptim ne yaptiysa cocugum icin duzenimi bozmaya cesaret edemedim..artik gitmelim emanet bi hayat beni cok yordu..tum emeklerimde bosuna gidiyor kendi duzenim olsa gelecegmz icin emek vermis olurdum ve emegim zayi olmazdi.sanki evlatlaerim icinde daha iyi olcak gibi..bende de dusunce var ama ataga gecemiyorum

Evden ayrildim ondan saatlerce uzak bir bi sehirde evimi tuttum bugun yerlestik..yanima cok acil ihtiyaclarimzi arabaya sigdirabildigim kadarini aldim..bir kac once yine ailesinin maddi sorunlari yuzunden bana catti.yillardir boyle kardasi calismaz babasi habire kredi ceker bogazini kumarina ickisine giyimine harcar..sonra dara dustumu esimde parasini, onlara degil bize harcadgi icin surekli kavga cikarir.gecen gun yine onlarin yuzunden benle kavga etti..bendr aradim ailesini agzima ne geldiyse soyledim..tabi esimde cilgina donmus bana para gondermeyecegi soyluyor..ustelik aylik 700 lira odemem gerrkrn onun sebep, oldugu borclarim var..soz vermisti odeyecekti ama yan cizdi..simdi duzen kurmak icin tarlamin satilmssini bekliyorum cifcilik yapip evlaatima bakicam insallah.ama cok uzgunum bosluktayim..kendime guvenirim aslinda ama ayrildigimzda cok guvensz korumasiz hissediyorum..ne oluf destek olun cok yalnizim

Back
X