gitmemeliyim...

bence gidin eşinizi üzmeyin süslen püslen hiçbir şey olmamış gibi gidin boşverin siz küçüksünüz bu dünyanın öbür dünyasıda var onlar siz gidince kendilerini haklı gibi görürler görsünler sakın suratınıza asmayın hep gülün güzelce giyinin 2 saat rol yapın eşiniz için

kaynımla problemim yoktu hala da yok aslında ama annesinin yüzünden o da cephe aldı. eltim olacak olan kızlada iyiyken,kayınvalidem yüzünden birden o da sırt çevirdi,face den de sildi,sanırım kayınvalidemle iyi olmak için... onlara hiç bişey yapmamışken, beni görmemezlikten geliyorlar. içime dokunuyo. gitmek istemiyorum.ama olan eşime olacak arada kalacak.

merak etme canım elti hanımda alır ağzının payını, daha içlerine girmediya yalakalık diz boyudur

git bence bide böyle bi koz verme ellerine....
çok çok çok iyi anlıyorum seni ama eşini orda yalnız bırakma....

Eşinizin kardeşinin düğününe gidin. Eğer gitmezseniz kaynananız nasıl ki söylediklerini inkar ediyorsa bunu da ileride lehine çevirebilir. Eşinizin ynında olun düğüne beraber gidin farklı bir masada oturursunuz. eminim ki eşiniz bu hareketinizden gurur duyacaktır.

bencede düğüne git.kimseyle muhatap olmak zorunda değilsin giyin kuşan süslen git tadını çıkarmaya bak:34:en azından arkandan bak düğüne de gelmedi bizi istemiyor diyemezler yada kocanın sonra sana dili olmaz.erkek milleti belli olmaz canım ilerde kardeşimin düğününe bile gelmedin diyebilir seni suçlayabilir:31:kimseye fırsat verme

Düğüne tabiki gitmelisin.
Ayrıca olaylar bu safhaya gelmeden önce aranızda neler yaşandı onu bilmiyoruz ki biz.
Tek bi açıdan yorumlamak da sağlıklı olmaz.
Sen git ama düğüne

akrabalarından herkes sorun yaşadığımızı biliyor. hatta konustuğum herkes söylüyor sana laf ettirmiyoruz... ne istiyolar senden anlamış değiliz diyorlar... yani gitmesem kimse yadırgamaz aslında.

mADEM ETRAFINDAKİLER SENİN SUÇSUZ OLDUĞUNU BİLİYOR.
Git o zaman düğüne.
Ama normalde nasıl konuşmuyorsan yine aynı tavırla.
Eşinin kalbi kırılmamış olur.
Düğün biter bitmez kalkar gidersin evine:34:

eşinin hatrı için gitmelisin o düğüne...

eşini yarım ve yanlız bırakma... iyi günde ve kötü günde diyerek evlendin.

ama eşine sadece ve sadece onun hatırı için düğüne gittiğini yoksa bu sözleri söyleyen biri için kılını bile kıpırdatmayacağını belirt.

o da anlasın senin nelere katlandığını ve takdir etsin.

güzel giyin, süslen ve eşinle mutlaka sarmaş dolaş dans et.

herkes şu mesajı alır; ikisi anlaşıyor ama kaynana rahat vermiyor.

Back
X