Gitmeyelim dimi ?

Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır oğlumu sünnet ettirmek için uğraşıyorduk önce üç hafta sonra gelin dediler gittik testler beklemeler falan tamda oğlumun grip olduğu güne denk gelmişti on gün sonra gelin dediler ve Perşembe günü randevu var ama ben çok korkuyorum sonra bunun kesilmeside var gitmemek en iyisi dimi 😔 Rabbim inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu illetten
Soruyo musunuz bi de tabiki de gitmeyin

Bakan açıklama yaptı elzem durumda olmayan ameliyatları bile yapmıyorlarmış.Hastanelerde yatak kapasitesini fazla tutmak istiyorlarmış.Ciddi bir hastalık olmadıkça hastanelere gelmeyin deniyor.Şu bela başımızdan hayırlısıyla atlatılsın sonra yaptırırsınız sünneti bence tabii.

Ya gerçekten yanlış anlamayın da erkekler sünnet olmadan da yaşıyor.
Yani elzem mi sizce su durumda.
Tabi ki gitmeyin.
Hem kendiniz hem çocuğunuz için.

Sünnet su durumda kuaföre gitmekten farksız bence, tabi özel durumlar yoksa.

Tercih olarak gitmemeyi secebileceginiz durum için inşallah iptal eder demek what 🤨 millet hastalıktan kırılıyor siz kesilsin kesilmesin
Hastalık umrumda olmasa böyle bir soru sormazdim herhalde
Sormamaliydim tamam ama sormuş bulundum işte

Çok sağolun kızlar cevaplar için
Bizim nişanlar düğünler iptal oldu hep. Sadece işe gidenlerimiz evden cikiyor. Kardesim futbol antrenmanlarını birakti gitmiyor. Hafife almamak lazim alirsak sonumuz çin gibi italya gibi olabilir.
Çinde bu salgin ta kasım sonlari gibi çıkmış. Kimseye duyurmamışlar ocak ayina kadar. Hafife almışlar kendi iclerinde halledebileceklerini sanmislar bu kadar büyüyeceğini dusunmedikleri icin sıkı tedbir almamislar. Zaten hafife almasalardi en basta, belki simdi coktan bitmişti bize kadar gelmezdi belki o zaman.
Ilk basta ulkeye giris cikislari yasaklasalardi suan tum dunya bunu cekmek zorunda kalmazdi.
Hafife almayalim elimizden geldigi kadar dikkat edelim ki bi an önce bitsin daha cok yayılmasın.

Bakin kuzey koreye hic konuyla alakalari var mi? Hic haberlerde gördünüz mü orda da vaka var diye? Adamlarin zaten normalde de ulkeye giris çıkış yasakları var kimse gidemiyo ordan da kimse cikamiyo. O yüzden virus de gitmedi oraya

Kızlar hepinize teşekkür ettim yukarıda ve gitmeyeceğim tamam

sizde benim düşündüğümü mü düşünüyorsunuz :)
sokağa çıkma yasağı falan

Bilmem. Olabilir.
Hastanelerin Ve doktorların temiz kalması gerektiğini, en az kişi ile temas etmeleri gerektiğini düşünüyorum..
Hastaneye gidip virüs almaktan daha tehlikelisi, gidip virüs bulaştırmak.

Back
X