- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
Hangi sehirdesiniz inşallah bı sıkıntı olmaz Allah şifa versin inşallahrica ederim. Yarın bizimde acil bir ameliyatımız olacak. Üzülsek mi sevinsek mi bilemedik. İptal olmadığı İçin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi sehirdesiniz inşallah bı sıkıntı olmaz Allah şifa versin inşallahrica ederim. Yarın bizimde acil bir ameliyatımız olacak. Üzülsek mi sevinsek mi bilemedik. İptal olmadığı İçin.
İstanbul. İnşallah olmaz teşekkür ederimHangi sehirdesiniz inşallah bı sıkıntı olmaz Allah şifa versin inşallah
Tercih olarak gitmemeyi secebileceginiz durum için inşallah iptal eder demek whatİnşallah ya Uşak tayiz bu arada
Soruyo musunuz bi de tabiki de gitmeyinKızlar yaklaşık bir buçuk aydır oğlumu sünnet ettirmek için uğraşıyorduk önce üç hafta sonra gelin dediler gittik testler beklemeler falan tamda oğlumun grip olduğu güne denk gelmişti on gün sonra gelin dediler ve Perşembe günü randevu var ama ben çok korkuyorum sonra bunun kesilmeside var gitmemek en iyisi dimiRabbim inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu illetten
Hastalık umrumda olmasa böyle bir soru sormazdim herhaldeTercih olarak gitmemeyi secebileceginiz durum için inşallah iptal eder demek whatmillet hastalıktan kırılıyor siz kesilsin kesilmesin
Bizim nişanlar düğünler iptal oldu hep. Sadece işe gidenlerimiz evden cikiyor. Kardesim futbol antrenmanlarını birakti gitmiyor. Hafife almamak lazim alirsak sonumuz çin gibi italya gibi olabilir.Çok sağolun kızlar cevaplar için
sizde benim düşündüğümü mü düşünüyorsunuz :)Kendileri iptal edecek zaten.
Isteseniz de gidemeyeceksiniz :)
sizde benim düşündüğümü mü düşünüyorsunuz :)
sokağa çıkma yasağı falan