Gitsem mi? gitmesem mi ?

Aysunnm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
27
9
6
30
Merhaba arkadaslar hemen konuya giriyorum . 3 buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var erkek arkadasimin ailesi taniyor haliyle benim ailemde biliyor 1 ay sonra erkek arkadaşımın kuzeninin düğünü var çocuğu ve evlenecegi kişiyi taniyorum muhabbetimiz var beni de düğüne çağırıyorlar şehir disindalar uzak degil ama gitmek istemiyorum şu sebeble cok içli dışlı olmak istemiyorum erkek arkadaşım ailesine düşkündür biraz simdi den yakin olup pisman olmak istemiyorum ama kizi da kuzenini de kirmak istemiyorum yalan söylemek de istemiyorum erkek arkadasimda sen bilirsin diyor ama kararsizim bide tabi ne giyicem derdi sizce gitmelimiyim yoksa gitmiyim mi

Bende onun icin istemiyorum bi yandan annesi gelinim diye tanistirmaya bayılıyor onu yazmayi unuttum yarin bir gün oda arar herhalde benden biraz çekiniyor ama erkek arkadaşıma söylemiş bile

Erkek arkadasinla resmiyet de birşeyiniz yok gitme zorunluluğunuz olduğunu düşünmüyorum.
Bende onun icin istemiyorum bi yandan annesi gelinim diye tanistirmaya bayılıyor onu yazmayi unuttum yarin bir gün oda arar herhalde benden biraz çekiniyor ama erkek arkadaşıma söylemiş bile

Gidip kalacak mısınız?

Şehir dışı olduğu için uygun bulmadım. Sözlü filan olsanız neyse de.. Ağır ve mesafeli olmak daha doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…