Tebrikler kısa zamanda 5 kilo süper olmuş. Menüye eklemeler yapılabilir bence de peynir, yumurta gibi. Protein almak lazım. Yağ da almak lazım tabi.Birkaç gündür internetim sorunluydu giremedim günlüğüm.Eğer okuyup da merak eden varsa bildirmek istedim artık 70.6 kiloyum hedefim bu hafta bitmeden 69u ucundan da olsa görmek.Verdiğim kilo 5 oldu geri kaldı 5 kilo
Canimm yanlış anlama ama menüde eksiklik var gibi mesela çorba Yedigün zaman ekmek yeme ana öğünlerde mesela öğlen meyve yeme yani meyveyi ana ogun olarak tüketme ara öğün de ye.
Ayrıca hiç protein yok gibi sabahları mutlaka yumurta yemeli sin ve günde mutlaka protein tüketmelisin ki yağdan gitsin bu şekilde sudan yada kastan gider önemli olan yağdan gitmesi.
Ve günlük bol su yeşil çay ve kahve de olabilir ogun araları 2 yada 3 saat olmalı ne kadar erken kalkar kahvaltı yaparsan metabolizma ozaman calismaya başlar
Nacizane tavsiyem canm bende diyetteyim 63.5 suan kilo spor yapamıyorum ben
Yorumunuz için teşekkür ederim.Evet verdiğim kilo 5 oldu.Elimden geldiğince menümü düzeltmeye çalışıyorum.Eğer diyetteyseniz buyrun birlikte zayıflayalım.Tebrikler kısa zamanda 5 kilo süper olmuş. Menüye eklemeler yapılabilir bence de peynir, yumurta gibi. Protein almak lazım. Yağ da almak lazım tabi.
Şimdi 5 kilo mu kaldı geriye?
Yüzme çok süper bir spor vallaha keşke ben de yapabilseydim inşallah kızım büyüyünce el ele birlikte gideriz.
Ben de 4 aydır diyetteyim. Diyet gruplarındayım 13.takımdayım. Motivasyonsuz olmuyor gerçekten de. Bu aralar hedef kşloma yaklaştığım için sanırım motivasyonum düştü, biraz sıkıldım diyet yapmaktan. Aslında ömür boyu yapmalı tabi.Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Diyet işinde yeni değilim ancak günlük tutma işinde pek iyi değilim.Sabahları genellikle yumurta yemeyi tercih ediyorum ancak her sabah olmuyor bu uzun bir yoldu ve yumurta yemediğim zamanlar peynir,kaşar peyniri ya da sütle proteini tamamlamaya çalışıyorum.
Çorba genellikle tercih etmediğimden ana yemeğe ekmek eklemeye çalışıyorum.
Günlük olmasa da 2 günde bir şekersiz türk kahvesi içiyorum.
Ara öğünlerde meyvenin yanına protein eklenmeyince kan şekerini yükseltir bunu mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyorum.Tatil malumunuz geç kalkıyoruz ama ben öğünlerimi spor saatime göre ayarlıyorum ve 1.5 aydır diyetteyim hiç acıkmadım.Size de iyi diyetler umarım güzel kilolar verirsiniz sporu dahil etmeye çalışmanızı öneririm sporsuz yağdan gitmiyor.Dilerseniz buyrun günlüğümde birlikte menülerimizi yazarak destek olalım.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Evet verdiğim kilo 5 oldu.Elimden geldiğince menümü düzeltmeye çalışıyorum.Eğer diyetteyseniz buyrun birlikte zayıflayalım.
Ahh evet en çok düşündüğüm konu kilo koruma.Veiyoruz bir şekilde ancak sonra almamak için hep dikkat gerekli.Ben de 4 aydır diyetteyim. Diyet gruplarındayım 13.takımdayım. Motivasyonsuz olmuyor gerçekten de. Bu aralar hedef kşloma yaklaştığım için sanırım motivasyonum düştü, biraz sıkıldım diyet yapmaktan. Aslında ömür boyu yapmalı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?