Gitti 4 kilo,kaldı 6 kilo.Eylüle kadar benle zayıflayın

Nemesis5

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
208
118
103
Antalya
Temmuz başından beri diyetteyim.Bu yola 74.8le çıktım.(Ramazanda 76yı dahi gördüm.).Son bir haftadır 71den aşağı inemedim ve de kaçamaklarım da arttı.Şimdi tekrar aynı iradeyle başlayıp eylülde 64e kadar düşmek istiyorum.(Boyum 1.73)
19 yaşındayım ve hayatımın her evresinde kiloluydum,şimdi kilolu olmaktan çıkıp normal kategorisinde yer almak istiyorum.
Eğer benimle bu yolu paylaşmak isterseniz çok sevinirim.Ben bu sefer kararlıyım siz de kararlıysanız buyrun efendim.

Bu sabah uyandığımda 71.7 kiloydum .(Son 3 gündür arkadaşımlaydım 72.5a çıkmıştım.)
Bugün pazar kahvaltısına rağmen iyi direndim ve bol bol yüzdüm.
İlk menüm;
Sabah: 2 dilim tb ekmeği,3 zeytin,avuç içi kadar peynir,şekersiz çay
öğle: 3 küçük salatalık 2kayısı 1 şeftali
Akşam:1 tabak mercimek yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim tb ekmeği
Spor: 1.5 saat yüzdüm.

Birkaç gündür internetim sorunluydu giremedim günlüğüm.Eğer okuyup da merak eden varsa bildirmek istedim artık 70.6 kiloyum hedefim bu hafta bitmeden 69u ucundan da olsa görmek.Verdiğim kilo 5 oldu geri kaldı 5 kilo

Bugünkü menüm:
Sabah: 1 orta boy muz,2dilim kaşar, salatalık ve domates
Öğle: 4 küçük kayısı
Akşam: Tavuk sote(1 tabak),1kase yoğurt
2 kare çikolata
Yürüyüş: 1.5 saat

Canimm yanlış anlama ama menüde eksiklik var gibi mesela çorba Yedigün zaman ekmek yeme ana öğünlerde mesela öğlen meyve yeme yani meyveyi ana ogun olarak tüketme ara öğün de ye.
Ayrıca hiç protein yok gibi sabahları mutlaka yumurta yemeli sin ve günde mutlaka protein tüketmelisin ki yağdan gitsin bu şekilde sudan yada kastan gider önemli olan yağdan gitmesi.
Ve günlük bol su yeşil çay ve kahve de olabilir ogun araları 2 yada 3 saat olmalı ne kadar erken kalkar kahvaltı yaparsan metabolizma ozaman calismaya başlar
Nacizane tavsiyem canm bende diyetteyim 63.5 suan kilo spor yapamıyorum ben

Benim ortalama beslenme şekli m
Sabah 5 zeytin domates salatalık biber fln bir yumurta ve lor peyniri iki kaşık diğer peynirler den protein bakımından daha yüksek olduğu için onu tercih ediyorum bazen lor peynirli yumurtali omlet fln
Öğlen sebze yemeği bi kase yogurt mutlaka olmalı bi dilim ekmek salata
Aksam protein en fazla 150 gram yani tavuk kofte fln salata yogurt yada ayran bi dilim ekmek
Ara öğünlerde bi porsiyon meyve
Benimki bu şekilde

Tebrikler kısa zamanda 5 kilo süper olmuş. Menüye eklemeler yapılabilir bence de peynir, yumurta gibi. Protein almak lazım. Yağ da almak lazım tabi.
Şimdi 5 kilo mu kaldı geriye?
Yüzme çok süper bir spor vallaha keşke ben de yapabilseydim inşallah kızım büyüyünce el ele birlikte gideriz.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Diyet işinde yeni değilim ancak günlük tutma işinde pek iyi değilim.Sabahları genellikle yumurta yemeyi tercih ediyorum ancak her sabah olmuyor bu uzun bir yoldu ve yumurta yemediğim zamanlar peynir,kaşar peyniri ya da sütle proteini tamamlamaya çalışıyorum.
Çorba genellikle tercih etmediğimden ana yemeğe ekmek eklemeye çalışıyorum.
Günlük olmasa da 2 günde bir şekersiz türk kahvesi içiyorum.
Ara öğünlerde meyvenin yanına protein eklenmeyince kan şekerini yükseltir bunu mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyorum.Tatil malumunuz geç kalkıyoruz ama ben öğünlerimi spor saatime göre ayarlıyorum ve 1.5 aydır diyetteyim hiç acıkmadım.Size de iyi diyetler umarım güzel kilolar verirsiniz sporu dahil etmeye çalışmanızı öneririm sporsuz yağdan gitmiyor.Dilerseniz buyrun günlüğümde birlikte menülerimizi yazarak destek olalım.

Yorumunuz için teşekkür ederim.Evet verdiğim kilo 5 oldu.Elimden geldiğince menümü düzeltmeye çalışıyorum.Eğer diyetteyseniz buyrun birlikte zayıflayalım.

Bu sabahki menüm avuç içim kada biberli omlet, bir dilim peynir,domates,salatalık,2 çk reçel.Sabahları uyandığımda 1bardak limonlu su içiyorum aç karnına.
Hedefim bu hafta biterken 69 görmekti bakalım yarın ya da pazartesi 69u görebilecek miyim?

Ben de 4 aydır diyetteyim. Diyet gruplarındayım 13.takımdayım. Motivasyonsuz olmuyor gerçekten de. Bu aralar hedef kşloma yaklaştığım için sanırım motivasyonum düştü, biraz sıkıldım diyet yapmaktan. Aslında ömür boyu yapmalı tabi.

Ahh evet en çok düşündüğüm konu kilo koruma.Veiyoruz bir şekilde ancak sonra almamak için hep dikkat gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…