Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Gitti gidiyordan sözde gerçek garantili çıt çıt aldım:(:(

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhaba Kızlar magdur olmamanız ıcın paylasmnak ıstedım.
gg dan garantılı ınsan saçı reklamına ınanıp 8 parca 110 gr sac aldım.
saclar gercek ınsan sacı degıl bıldıgınız bujıterıden alınan 20 tl lık saclardan .
ılk yumusak fılan parlak geldı taktım hemen sacıma ..
rengı fılanda hos dedım.
aksam sacı taramak ıstedıgımde tarak gırmıyor.
sac duzlestırıcı ıle duzlestırgımde tutam tutam dokuldu:(:(
satıcı ıle ırtıbata gecmek ıstedıgım de sozde garantılı
sacları ıade edebılmeyı bır yana bırakın ben neden bu sekılde bır sac gonderdıgını soramadan hakaret yagmuruna tuttu benı ..lutfen dıkkat edın cıt cıt alırken

saclar gercek ınsan sacı degıl bıldıgınız bujıterıden alınan 20 tl lık saclardan .
rengı fılanda hos dedım.
sacları ıade edebılmeyı bır yana bırakın ben neden bu sekılde bır sac gonderdıgını soramadan hakaret yagmuruna tuttu benı ..lutfen dıkkat edın cıt cıt alırken

üzüldüm canım yaa şimdi ne olcak değişmiyolarmı dediğigin iyi oldu bu tarz şeyleri gözle görmeden almamak gerek

bende gg den almayı dusunuyordum sonra kuaforden almayı tercıh ettım arada bı 150tl fark olmasına regmen bole bıseyın olabılecegını dusundum ygs den sonra almayı planlıyorum. cok uzuldum senın adına umarım paranı gerı alırsın:25:

rengı fılanda hos dedım.

bende aldm gg den.ilk geldiğinde yumuşacıktı ve parlaktı.sonra zamanlar döküldü ve keçeleşme başladı. bir daha almam.

Satıcıların isimlerini de yazsaydınız keşke bugun ozel dıkım çıt çıt aldım ggden inş aynı kişi değildir:5:

ne olursa olsun görmeden ellemeden çıtçıt alınmaz diye düşünüyorum güvendiğiniz kuaförlere yada çıtçıt merkezlere gidin kendiniz seçin..

ne olursa olsun görmeden ellemeden çıtçıt alınmaz diye düşünüyorum güvendiğiniz kuaförlere yada çıtçıt merkezlere gidin kendiniz seçin..

evet size katıluıyorum yıllardır kullanıyorum çıtçıt ama rengi tutturmak çok zor.insanlar nasıl internetten alabiliyorlar bunu :( rengi tutmayabilir büyük risk.size de çok geç olsun ama hakkınızı arayın iade edin.

Gg nin reklamı bu kadar vermesinden kıllanmak lazım desene canım Üzüldüm senin adına :( bende gerçek bi çıtçıt düşünüyorum ama ekonımik durumuma ş usıralar fazla gelıyor :) Bujiterilerden 2 parça tanesi 4 liraya aldım bende 1 ay kullandım sadece gerçek olmadıgı için :) Şimdilik onlarla idare ediyorum .Deneyimin için Sağol

bende almayı dusunuyorum demıstım kuaforden aldım cnm ve malesef bende senın gbı kazıklandım tabırı caızse gramı cok az bnmkılerın ve bır sure sonra saclar bırbırıne dolasıyor sentetıkmıs gbı o yuzden kullanamıyrm malesef :2:

ben de almayı düşünüyordum :(
ikinci el.
düğünlerinde takmış kullanmışlar. almimmi bende :(
şu sıralar sıkıntıdayım.
okula gidicem çok harcayamam ama almak istiyorum :(

ben de ordan sipariş ettim daha ulaşmadı bana ama şimdi çok şüpheye düştümm :(( ne yapsam işlemi iptal mi etsem sizce kızlar? yorumları baya iyiydi ama..

ben de almayı düşünüyordum :(
ikinci el.
düğünlerinde takmış kullanmışlar. almimmi bende :(
şu sıralar sıkıntıdayım.
okula gidicem çok harcayamam ama almak istiyorum :(

bende almıştım.2 kere kullandım ve arkadaşıma verdım.valla hala dursaydı bedava verırıdım sana.

Back
X