Gitti..gidiyorr..

axfrends

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
176
0
0
Ankara
ya arkadaslar dikkatımı cektı bu gitti gidiyor ürünleri konuyu acmak ıcın en uygun buranın olacagını dusundum yanlıssada idare edin artıkın..neyse..ozellıkle dugunum olacagı ıcın yakın zamanda beyaz esya arastırması yaparken ınceledım soyle bır ..adam sıfır kutusyla hıc kullanılmamıs esyaları ınanılmaz fıyatlara satıyor..daha 1. el hemde pıyasa fıyatı verılen fıyatların 5 misline yakın...sizce guvenılırmı bu gitti gidiyor..bu sekılde buyuk ev esyası aldınızmı ..bu konuda ne dusunuyorsunuz..bırde fıyatlar pıyasayla b kadar farklı ıse herkes dısarda 5 mıslı fıyat odeyecegıne gelsın burdan alsın dımı ama..

bu konu hakkındakı fikırlerınızı önemsıyorum arkadaslar..

Ürünü teslim aldıktan sonra siz onay vermeden satıcıya parası verilmiyor. Bu nedenle ürün sorunlu ya da bahsedilenden farklı gelirse zaten geri gönderebiliyorsunuz. Paranız iade ediliyor. Bi de satıcının ismine tıklayıp yorumları okuyun o zaman güvenilir olup olmadığı anlaşılır.

bende çok merak ediyorum çok ucuza satıyorlar ama ilk fiyat hemen alış fiyatını falan duyduktan sonra merakım geçti canım:D

gittigidiyorda hem iyi hem de kötü tecrübelerim var , bu yüzden satıcının hakkında yorumları oku , sende önce alım yapanların yorumları ile satıcı hakkında fikir sahibi olabilirsin, kargo ücretine dikkat et , çok yüksek fiyatlar ödeyebilirsin ,

Back
X