Gittigidiyor kullanıcılarının yardımı lazım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi TheShe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

TheShe

Ziyaretçi
Şimdi ben bir ürünü satıyım dedim. Alışveriş yapıyorum bir de satış yapıyım diyip
1TLden açtım, son güne kadar teklif yoktu, iyi dedim tekrar koyarım aynı ürünü. Son gün 1.5TLde kalmış artırma :1shok:
Bu kişiye artırma bitmeden 1 saat önce falan mesaj attım, bu miktar çok az verdiğim komisyonu bile karşılamıyor haliyle, artırın şu kadar alın falan yazdım cevap yok tabi :olmaz:
Neyse artırma kapandı, 1 gün geçti heralde yatırmıcak böylelikle kapanır dedim, gitmiş 1.5TLyi yatırmış :1shok:
Ben satmak istemiyorum şimdi, kargo yapmam bekleniyo, yollamazsam ne olur? Kötü yorum mu verir, şikayet mi eder?
Güzelim şeyi 1.5 TLye yollamak zorunda mıyım ben şimdi :1ninca:

ahahaha canım benim theshem yaa tepkilerine çok güldümm :roflol: öyle tipler var işte son dakikayı bekliyorlar teklif verilmeyen ürünler için, çakal diye tabir ettiğimiz insan tipi. maalesef yapabileceğin birşey yok diye biliyorum ben :1no2: allahım yaa gitmiş 1.5 tl yi yatırmış yanii :1closedeyes: canım hemen al fiyatı koysaydın keşke bi sınır yapıp, sınırsız yaparsan kaparlar öyle :1ninca:

hee yollamayabilirsin tabi, zorla değil ya.. ama şikayet eder ve kötü yorum yapar, başka kullanıcı hesabı açmayı göze alırsan boşver yollama

amanınnn bide gitmiş 1.5 tlmi yatırmış akannehir
insan onun için evden çıkmaya üşenir be:umursamaz:

vala ben hiç bilmiorum, kötü yorum yaparsa noluo mesela nasıl etkilio:uhm:

ya malicem ben hemen al fiyatı da koydum sanıyodum onu da yapamamışım :1ninca:
verdiğim tepkiler de direk hissettiklerim yani, salak gibi hissediyorum kendimi :bbo:
ya zaten satış yapma amacım da puanımı artırmaktı, yollamıycam puanım düşecek yada gidip marketten 1.5TLlik gofret alıp yollıcam, başka yapacağım bişey yok yani :delphin:

kötü yorum sitedeki itibar gibi birşey, mesela başka bir ürünü satışa çıkardın diyelim, alıcı önce senin hakkında yapılan yorumlara göz atar, orada da "arkadaşlar bu kullanıcıdan birşey almayın kazandığım ürünü bana yollamadı" gibi birşey yazarsa kimse teklif vermez. ya da sen birşey almak istiyorsun diyelim, güvenilir olup olmadığını parayı gerçekten yatırıp yatırmayacağını öğrenmek adına yorumlarını okurlar. yalnız siteye şikayet giderse ve bu şikayeti doğrular nitelikte kanıt bulurlarsa hesap silme olabilir

zaten en büyük olay o 1,5 TLyi yatırması
dumur oldum :olmaz:
ben zaten ürünü açık artırmaya koymak vitrin özelliği falan derken 2TL falan harcadım kaydirigubbakcemile3
bırak artırmaya koyduğum şey öyle kötü bişey değil
kendim kullanırım yani :umursamaz:

yok canım yaa ...en fazla yorum kötü olur
ama göndermek zorunda değilsin tabi...:umursamaz:

bence bi hıyar al üstüne de kırmızı kurdele bağla onu yolla.. resmen gıcık oldum cevap bile vermemiş şuna bak.. her halükarda sen ürünü yollamazsan şikayet eder ama CADIARZU bişey sorucam ürün neydi ki? yani taklidini falan koy ya da benzer bişey koy ucuz olan

sen hemen al seçeneğini koymuşsun ama teklifi de koymuşsun ...dolayısıyla teklif alınca hemen al otomatikman kalkar ....kaydirigubbakcemile4bişi olmaz ama ..yollama...

kötü yorum yapar düşük puan verir.

keşke 1 tl yerine daha yüksekten koysaydınız.fisfisfis

yok canım yaa ...en fazla yorum kötü olur
ama göndermek zorunda değilsin tabi...:umursamaz:

yok göndermicem ya, banane bedavaya ben giyemedim sen giy yapamıcam, cevap da vermiyo bi de :umursamaz:

bence bi hıyar al üstüne de kırmızı kurdele bağla onu yolla.. resmen gıcık oldum cevap bile vermemiş şuna bak.. her halükarda sen ürünü yollamazsan şikayet eder ama CADIARZU bişey sorucam ürün neydi ki? yani taklidini falan koy ya da benzer bişey koy ucuz olan

giysi malicem, güzel de bişey, niye satmaya kalktıysam akannehir
ben de bu salatalık gibi bi güzellik düşünüyorum ama neyse

sen hemen al seçeneğini koymuşsun ama teklifi de koymuşsun ...dolayısıyla teklif alınca hemen al otomatikman kalkar ....kaydirigubbakcemile4bişi olmaz ama ..yollama...

hımm evet öyle oldu demek ki :sinifsinif:
evet cesaret geldi yollamıcam
silerlerse yeni üyelik alır onu kullanırım napıyım :umursamaz:

kötü yorum yapar düşük puan verir.

keşke 1 tl yerine daha yüksekten koysaydınız.fisfisfis

ne biliyim canım ya
acemilik heralde.
Bu gittigidiyorda hep de sorun yaşıyorum yaa, bayramda parasını yatırdığım giysi de bugün elime ulaştı :kızgın:

ben çok aldım gg den çok sattım da..ama hiç 1 tl den açmadım sattığım ürünlerimi ...açmam da...değerini yazarım ,arttrımaya koyarım öyle yap artarsa arttar artmazsa artmaz biçtiğim fiat teklif alırsa o fiata yollarım ...
kk seri ialnlara koy ..ben koydum kaydirigubbakcemile5

ben çok aldım gg den çok sattım da..ama hiç 1 tl den açmadım sattığım ürünlerimi ...açmam da...değerini yazarım ,arttrımaya koyarım öyle yap artarsa arttar artmazsa artmaz biçtiğim fiat teklif alırsa o fiata yollarım ...
kk seri ialnlara koy ..ben koydum kaydirigubbakcemile5

şu olayı bi atlatıyım da
bundan sonra satarsam öyle yaparım ben de :hulya:

ana naptın kuzum sen ,

ay o da gıtmıs 1-5 tl yatırmıs mı,yuh kaydirigubbakcemile3

bence de gonderme.

çok komik gerçekten geçmiş olsun ya bende hep bişeyler almaya çalışıyorum alamıyorum adreste sorun varmış kredi kartı olaylarınada girmek istemiyorum hesabım öyle boş boş duruyo :sinifsinif:

Back
X