gittiğim lazer epilasyon merkezi ile ilgili sorun yaşıyorum ...

Esinti3629

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
36
0
16
A.B.D.
lise 4 e gidiyorum ... öğrenci halimle para biriktirip koltuk altım için lazer epilasyon yaptırıyorum bu zaten beni bıraz sıkıyor para konusunda ... neyse konuya geçiyorum ... dün aradım ara atış için randevu istediğimi söyledim kadına .. 1 saat sonrasına randevu verdi ... üstüne basa basa ara atış dedim ara atış için gelicem dedim ... gittim oraya aldılar beni uygulamayı yaptılar yukarı çıktım kadın bana bu sizin ara atış değil ana seansınız dedi bilgisayarda kayıtlıdr bizim herşeyimiz dedi... (( ama onların kayıt edip etmemesi beni ilgilendirmez ki çok afedersiniz ama ben g---rizekalı değilim ne zaman geldiğimi gayet iyi hatırlıyorum )) 80 tl alıyım lütfen dedi bende dalga mı geçiyorsunuz ben tam 15 gün önce gelmiştim ana seans için .. bu da ara atışımdı dedim ...

ara atışlar 10 gün içinde oluyor dedi bana ama o mağazanın müdür yardımcısı bana 15 günü geçmemesi gerekiyor dedi ... :/ bende hazırlıksız gelmiştim 40 tlsini verdim 40 tlsini de 13 kasıma randevu yazdılar o zaman vericem ama gerçekten bu içime oturuyor neden böyle birşey yaptılar benim 13 kasıma kadar tüylerim bile çıkmaz ki ... :/ lazer epilasyondan sonra tüyler geç çıkıyor zaten .. neye uygulama yapacaklar anlamış değilim ... ama gittiğim lazer epilasyon merkezini değiştirmeyi düşünüyorum ... 13 kasımda annemle birlikte gideceğiz ve sonra başka bir yer aramaya başlayacağım ... başta güvenilir bir yermiş gibi geliyordu ama artık gelmiyor ...

sizce ne yapmalıyım gittiğim merkezi değiştirmeli miyim yoksa başka bi öneriniz varmı ?

özel mesaj attım sana canım bir bak istersen ,mesaj hakkın yoksa cevabı buradan yazabilirsin ..

anladım canım o zaman merkezi değiştir bence ,çünkü gerçekten davranış rahatsız edici ,ben 40 gün ara ile gidiyorum tam seans uygulanıyor ,neredeyse 1 yıldır devam ediyorum tüm vücut ve tamamen bitti ,çok memnundum gittiğim merkezden ..memnuniyet önemli böyle hijyenik ve maddi anlamda yüksek ödemesi olan durumlarda ..

kesinikle değiştireceğim :) bende hoşlanmadım ... kadının çok kendini beğenmiş tavırları var ... tşk ederim mesajın için tatlım :) peki bi problem çıkmaz değil mi gittiğim merkezi değiştirdiiğimde ?

çıkmaz canım ,daha önce kaç seans girdiğini söyle onlar kılın tipine göre zaten makinenin derecesini ayarlıyorlar ,hangi alete giriyorsun peki IPL mi ALEX mi DİODE mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…