19 yaşında çocuk yapılırmı evliliği oturtmadan?Birbirinize hiç tahammülüz yok birde ,küçük çocuklar gibi birbirinize sataşıp duruyorsunuz.
ya bir psikoloğa gidip ikiniz de tedavi olacaksınız yada boşanacaksanız
yok ikisi de olmaz diyorsan böyle sürüp gidecek bebekte sizin aranızda acı çekecek
eşiniz kendini horoz ailesini de çöplüğü olarak görüyor demek ki onların yanında ötüp duruyorMeraba hayırlı akşamlar... bazılarınız belki sıkıldı benden ama affola... içimi döküyorum inanın istanbula ailemin ynnina gittigimdeki olayları biliyosunuz...
O kavgalardan sonra kp rim ameliuat olmusu onlara gttik kaldık 2 gün boyunca yengesiyle abiside ordaydı onlarda kaldı ben hiç konuşmadım iki yüzlü kocam konuştu ama sırf bana gıcıklk olsun diye yengesinin arkasından neler demediki bana gitmiceksin gormiceksin yalakalik yaptı şimdide neyse sustum hepsine bugun donduk antalyaya neyse eve gelmye 5 dkka var karnin acmı dedi yok degil demem sakin bisekilde oda tamam lan erkeklik yapma bana ! Dedi bende bak agzımı açmıyorum bana sataşma yeter biseymi dedim simdi dedim oda solesen nolur takmıyorumki seni artık olaylardan sonra düşündum sen şansını kaybettin dedi susutum gine evin önüne geldik bavulları indircez eşyaları topluyorum sataşmaya çalışıyo bana sustum gine yukarı çıktık camasrlri koydum banyo yaptim oda tv de biselr haztlyp yicektim camasr makinesi doluydu geldi mutfaga satasmak için o bin yıl durur orda artik ne diosun ya sen dedim bi sfer kufur ede ede bana yatask odasina gtti sonra bnde gittim bagardim yeteeer ne zorun var senin benle ne sataso duruyosun dedim muhattap olma benle cik dedi dedmki rabbim senin yaptklarni gruo allah korkun olsa ustume gelmezsin bu kadar amacin başks dedim arkadaşlar dayanamıyorum artık sustgum halde sataşıyo
19 yaşında çocuk yapılırmı evliliği oturtmadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?