- 30 Kasım 2017
- 9.927
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.187
- 198
Selam arkadaslar giderek siliklesen azalan ikinci cizgiler ne demek bunlar ovulasyon testi tiroit hastasi oldgmu ve adet göremedigmi söylemistim fakat cevremdeki cogu kadin yumurtlama yinede olabilir takipte kal demislerdi. Bende denedim artik şansima diye.. doktora sali günü gittim ve tiroit normal seviyede ama erkeklik hormonumun yükseldigini ve bir kistin icinde patladigini söyledi hatta ultrasonda alltan muayene edince banada gösterdi gercekten de patlamis vaziyette duruyordu kestane büyüklügündeydi ve ben hafif sanci cekmistim yumurtlama sandim megersem oymus.. ve kist kilo yaparmi arkadaslar ben bu durumdan cok muzdarpim cok kilo aldim veremiyorum tiroitimde var adette olamiyorum bir sene cok sistim size assagi resim koyuyorum..
ovulasyon testlerimi 5 gün arka arkaya yaptim cünkü hafif bir koyu cizgiler görmüstüm basta gittikce siliklesti ama bana yardim ederseniz sevinirim

ovulasyon testlerimi 5 gün arka arkaya yaptim cünkü hafif bir koyu cizgiler görmüstüm basta gittikce siliklesti ama bana yardim ederseniz sevinirim