• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittikçe ümidini Kaybedenler

rukiyeilayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
155
1
116
Rize
slm kızlar nezamandır bu bölüme girmiyordum herkez hamile kalmanın birinci kuralı kafaya takmamak diyorya bende dedim inanın evde bile bu konu hemen hemen hiç açılmıyo diyebilirim geçen doktor hiçbir sorun yok 3ay daha kendiniz deneyin olmassa karar verirseniz gelin birde rahim filmi çekelim dedi üzerinden 2ay geçti geçen ay adet oldum ümidimi buaya sakladım ama buayda adet olacgım büyük ihtimalle çünkü kasıklarım çok ağrıyo ve nekardar uzaklaşsam da ağrıyı hissettikçe aklıma gelmemesi mümkündeğil ve gittikçe ümidimi kaybediyorum yine moralim okadar bozulduki imtaan diyorum herkezin imtaanı farklı sabret diyorum kendime ama canım hiçbirşey yapmak istemiyo kimseyle konuşmak istemiyorum of offf senağlama senağlama
allahım neolur bana ve bütn isteyenlere versin herkez birbirine dua etsin kızlar neolur

ümidini kaybetme canım allahım herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin herezaman hayırlısını iste kaç senelik evlisin

canım lutfen umudunu kaybetme her sey bız ınsanlar ıcın ve ınsallah bıgun bızde ısteklerımıze kavusucaz... bızde 5 senedır bebek ıstıyoruz ama olmuyo... bunu kafama takarak hem kendımı hemde esımı haddınden fazla uzdugumu anladım ben. artık cok fazla uzulmuyorum bu konuda evet cocugumun olmasını cok fazla ıstıyorum....ama olmuyosada elden fazla bırsey gelmıyor bulundugum durumdan mutlu olmayı ogrendım bıraz polyannacılık oluyo ama napalım... sonucta dunyada bebegı olmayan tek ınsanlar bız degılız... bızım yapabılecegımız sey caresını aramak ve bol bol dua etmek ve stres yapmamak bılıyorsun bebek olayını etkıleyen en buyuk faktorlerden bırıde stres.. hersey gonlunce olsun canım...

ümidin hiç ama hiç yitirme derim..allahım doğru zamanı biliyor ve o zamna gelince verecektir evladını sana..herşeyin hayırlısı..

Hiç bir zaman ümidini kaybetme,hayırlısıyla bir gün oda olur.bana geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı,öyle sanıyorum ki hamile kalamadım.hastalık belirtilerim başladı evet üzülüyorum ama içimde hep bi ümit var.Geç olsun da güç olmasın,sen de içindeki ümidi kaybetme canım.

KENDI YAZDIGIM TESELI YAZISINA HAYRET EDIYORUM CUNKU
GIT GITDE UMIDIMI KAYBEDIYORUM
TABIIKI DILIMDEN DUA YI EKSIK ETMIYORUM FAKAT
HER HUSRANA UGRADIGIM ZAMAN ACEBA DIYORUM
DOKTORA GITTIM DOKTORDA BISEY DEMEDI
OYLE CARESIZ VE YALNIZIMKI KIMSEYLEDE PAYLASAMIYORUM
HERKES DAHA ERKEN DAHA ERKEN DIYOR PEKI ISTEYENLER NASIL
COCUK SAHIBI OLUR?:emir_bebek:
INSALLAH DOKTOR KAN TESTI YAPTI PERSEMBE GUNU SONUCLARINI SOYLEYCEK BIDE YUMURTALIKLARIMDA KIS OLMA IHTIMALI VARMIS ZATN BOBREKLERIMDEDE KIS VAR AMA HENUZ BUYUMEYE BASLAMADI BUDA BENI KORKUTUYOR YA KIS VARSA CUNKU KIS OLDUGU ZAMAN YUMURTALAMAYI ENGELLIYOR DEDI DOKTOR YANI DOKTOR DA PEK MORAL VERDI SAYILMAZ...
ARTIK GULUMSEMEK ISTIYORUM :1no2::1no2::a015:

KENDI YAZDIGIM TESELI YAZISINA HAYRET EDIYORUM CUNKU
GIT GITDE UMIDIMI KAYBEDIYORUM
TABIIKI DILIMDEN DUA YI EKSIK ETMIYORUM FAKAT
HER HUSRANA UGRADIGIM ZAMAN ACEBA DIYORUM
DOKTORA GITTIM DOKTORDA BISEY DEMEDI
OYLE CARESIZ VE YALNIZIMKI KIMSEYLEDE PAYLASAMIYORUM
HERKES DAHA ERKEN DAHA ERKEN DIYOR PEKI ISTEYENLER NASIL
COCUK SAHIBI OLUR?:emir_bebek:
INSALLAH DOKTOR KAN TESTI YAPTI PERSEMBE GUNU SONUCLARINI SOYLEYCEK BIDE YUMURTALIKLARIMDA KIS OLMA IHTIMALI VARMIS ZATN BOBREKLERIMDEDE KIS VAR AMA HENUZ BUYUMEYE BASLAMADI BUDA BENI KORKUTUYOR YA KIS VARSA CUNKU KIS OLDUGU ZAMAN YUMURTALAMAYI ENGELLIYOR DEDI DOKTOR YANI DOKTOR DA PEK MORAL VERDI SAYILMAZ...
ARTIK GULUMSEMEK ISTIYORUM :1no2::1no2::a015:
canım benin :teselli: ah ah bendede aynı dert hiçbirşeyiniz yok denmesine ramen olmuyo

Pes etmek yokk yola devam...İyide siz pes ederseniz tedavilerin ne anlamı kalır...Ümidini kaybetmemen dileğiyle..

kızlar ben evlenmeden önce arkadaşlarla konuşuyorduk. artık okul bitti zamanı geldi diye orda bi arkadaşım ^^ arkadaşlar herkesin cennette bi duvağı olurmuş zamanı geldiğinde o duvak gelir kızın kafasına konarmış ve o zaman evlenırız ^^ demişti. ben bebeklerimiz için de aynı şeyi düşünüyorum. daha zamanı var demek ki. bizi ruhlar aleminde bekliyorlar birer melek olarak. inşallah tez zamanda kavuşuruz. ümidimizi kaybetmeyelim. allahtan umut kesilmez. ben inanıyorum hepimizin bebeği olacak inşallah ama er ama geç

Back
X