Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gittin, geri dönemeyecegin adrese, diger aleme ve ben seni özlüyorum.
Seni okadar özlüyorumki.
Sen gideli yillar oldu. Ben senin birkere bile ziyaretine gelemedim, gelemiyorum, kabullenmek istemiyorum. Hala belki yalandi belki cikar gelir diye düsünüyorum, öyle inanmak istiyorum öyle inaniyorum.
Bazen eski günlerimizi düsünüp kiziyorum sana, sitem ediyorum, konusuyorum seninle kendi kendime, bak diyorum sunlari bunlari yapmasaydin, bende sana simdi sitem ediyor olmazdim. Ama geciyor sonra sitemim.
Sonra seni senden sonrakilerle kiyasliyorum. Ve hicbiri senin yerini dolduramamis, seni aramisim onlarda, kiyaslamisim seni onlarla elimde olmayarak, ve onlarin haberi olmadan. Hickimse sen degil, artik birgün birinin sen gibi olacagindanda ümidimi kestim.
Rüyalarima geliyorsun, onlarla avunuyorum birkac gün, etkisini üzerimden atamiyorum. Anlatirdim eskiden her gördügüm rüyayi yakinlarima. Artik kimseye anlatmiyorumda, cünkü kimse beni can kulagi ile dinlemiyor. Kendi kendime düsünüp duruyorum rüyamdaki seni. Ama gercek gibisin, sanki gerceksin. Cogu kez rüyamda üzüyosun beni ama olsun sonucta seni görüyorumya.
Sonra tekrar hayata kapilip gidiyorum, seni unutmadan. Ama unutmak istiyorum, yasanmiyor böyle.
Bana, sevdiklerine, ANNENE, dünyaya veda ettigin o kara gün varya, iste o günden nefret ediyorum. Elimde olsa takvimlerden silerdim o tarihi...
Dün bana yillar önce ilk yazdigin mektubu okudum. Kagit burusmus, rengi sararmis. Hem okudum hem agladim. Negüzel icten yazmissin. Ve: eger ölmessek ömür boyu beraberiz insallah yazmissin...
Eger ölmezsek ömür boyu beraber....
Kizma sakin bana senin kabrine gelipte bir gül birakmiyorum diye, gelemiyorum gelemiyorum gelemiyorum. Bu öyle zor birseyki benim icin, kendimi tutup getiremiyorum yanina.
Sunu bilebilseydin keske "ben seni hala seviyorum"...
bence zor olanı yapmalı ve kabrini ziyaret etmelisin... bunu sana çok yardımcı olacağını düşünüyorum... hakkında hayırlısı olsun ; bir de Allah rahmet eylesin...
Cok üzüldüm gercekten.
İnsanın sevdigini kaybetmesi ne acı brsey.
Allah sabır versin.
Üzerinden kac yıl gecerse gecsin unutulmuyor.
Ama hayat devam ediyor..
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah cok mutlu olursunuz..
Gözlerim dolu dolu boğazımda bir düğümle okudum yazdıklarını daha önce hiç sevdiğimi kaybetmedim ama ne kadar acı olduğunu anlayabiliyorum.. Umarım kabirini ziyaret edecek gücü kendinde bulursun bu senin kendini daha iyi hissetmeni sağlayacağını düşünüyorum birazda olsa..
çok üzgünüm çok... içim yandı okudukça düşündükçe... gerçek sevgiyi yaşamış ve yaşatmışsın... her ne kadar erkenden ayrılmışsa da yaşamdan... seni tanıdığına çok memnun olmuştur
Ictenliginize tesekkürler kizlar, canimsiniz. Elbette insanin sevdigini kaybetmesi cok zor birsey ama o sevdiginin annesinin cektigi acilari kendiminki ile kiyaslamam mümkün degil sanirim.
Rabbim bütün yürekten ve dürüstce sevenleri ayirmasin...
çok üzüldüm kendimi tutamadım resmen.ben bu kadar üzüldüğüme göre senin yaşadıklarını tarif etmek ne kadar zordur.Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın.Allah sanada sabr versin inşallah o gücü kendinden bulur ve ziyaretine gidersin.