Giydir Bakalım Stav Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Star Tvnin ekranlarında yakında yepyeni bir program başlıyor.
Giydir bakalım....

Dört yarışmacının birbirlerinin imajını değerlendirip yenileyeceği yarışmada, önce yarışmacılar birbirinin giyim tarzını ve imajını eleştiriyor.

Yarışmacılar birbirini giydiriyor...

Her gün bir yarışmacı diğer üç yarışmacıyı baştan aşağıya giydirmek için alış verişe çıkıyor.Yapımcılar tarafından kendisine verilen 1.200 TL ile, en kısa sürede en güzel giysileri almaya çalışıyor.
Saçlar ve makyaj da değişiyor…

Günün yarışmacısı, emrine verilen, kuaför ve makyöz ile, yarışmacılarının saçını ve makyajını yeniliyor. Yarışmacıların birbirine verdiği puanlar ile haftanın birincisi belirleniyor.

Yarışmanın sonunda yaratıcılığı ve zevkiyle öne çıkan yarışmacı büyük ödülü kazanıyor. Bu yarışmada kaybeden yok! Büyük ödülü alamayan yarışmacılar da bütün yarışma boyunca onlara alınan kıyafetlerin sahibi oluyorlar.

buyurun arkadaşlar bu da yenı yarışmamız
format olarak yemekteyıze bnzesede
konu farklı bu sefer Giyim tarzı
qöreceğız bakalım tutarmı tutmazmı

bana kalırsa bu yemekteyizden daha çok tutar. ne de olsa kadın milletiyiz :)) giyim deyince akan sular durur. bi de alınanlar yanına kar kalacaksa çok başvuran olur gibi geliyor:)) hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden

hiç beğenmedim inandırıcı da değil gözü kapalı bir insan nasıl giydirilir.hem adamın birine küpe takıldı aynanın karşısında dediki bide küpemi taktın bana sanki hissetmedi takılırken yahu dalavera

bende beğenmedim bi tane topez var, bi tane kıro var saçma bence resmen oynuyolar klava:

ilk burda duydum izlemedim hiç ama yarışma furryasına kapıldık gidiyoruz bütün kanallarda aynı tarzda şeyler sıktı artık

bnde beğenmedım ne böle bu yaa
resmen oyun fas fıso tutmaz kaldırılır bu kadar basıt
çok saçma

çok saçmmmmmmmmmmmmmmmaaaaa iğrençççççççççççççççççççç beğenmedim yakında kaldırılır ya tutarsa diye ne koyacaklarını şaşdelikafaduldendelikafaduldenırdılar

ay bugün rastladım ilk defa.gıcık oldum hiçbişey anlamadım. nefret ettim tiskindim valla tüm yarışmalardan. neydi bu yaa. kaldırırlır tutmaz bu saçma şey.

gündüz rastladım ben. ama şimdi star tvnin yayın akışına baktım bugece 00.30da tekrarını verecekmiş. izleyip nefret edebilirsiniz:)))

hihoyyyt yaşasın hep beraber izleyip nefret edelimm delikafadulden

çok mantıksız ve tamamen senaryo kızlar o ağır abi tipli adam da dizilerde oynuyodu

çok saçma bi yarışma

dün yemek yaparken denk geldim resmen komedi bukadar saçma bir yarışma görmedim gerçekten tam bir rezalet ya bumillet iyice kafayı yedi para için sapıttılar artık yani resmen senaryo birde artık heryarışmada kadın tipli erkek oluyo anlamış değilim.
hiç begenmedim zaten yakında kaldırırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…