Merhabalar
Giyilebilir Göğüs pompası arayışındayım
Bebeğim iki aylık sütüm var normal akıştan ama meme reddi yaşıyoruz. Lansinioh manuel pompa kullanıyorum ama artık o kadar vaktim olmuyor bebeğim uyumadığı için. Dolaptaki sütlerde bitti bitecek
Acil göğüs pompası önerisi kızlar
Youha kullandım. Göğüs ucuna göre ayarlanabilir başlıkları oluyor. Onun dışında eller serbest sütyeni ile iki tane elektrikli pompa ile sağım yaptıgımda oldu. Eller serbest pompa alacaksanız da iki tane aynı anda sağım yapılması sütte de artış sağlıyor.
Youha kullandım. Göğüs ucuna göre ayarlanabilir başlıkları oluyor. Onun dışında eller serbest sütyeni ile iki tane elektrikli pompa ile sağım yaptıgımda oldu. Eller serbest pompa alacaksanız da iki tane aynı anda sağım yapılması sütte de artış sağlıyor.
Ben 8 ay sağımla besledim. Prematüreydi bebeğim. Ek gıdanın artması ile bırakmaya karar verdim. Sağmaya devam etsem hala onunla beslenebilirdi. Benim sütüm yetecek kadardı.
Ben 14 aydır süt sağlıyorum, bebeğim prematüre. Ama bebebao dan hiç memnun kalmadım. Lansinoh kullmıyordum kolaylık olsun diye bebebao aldım sütüm yarı yarıya azaldı. Ayrıca bir kaç kullanım sonrası çekim gücü azaldı. Her sağımda strese soktu beni. O pompa yüzünden sağımı bırakmak üzereyim.