Eki Görüntüle 1022639
Eki Görüntüle 1022640
Eki Görüntüle 1022641
Eki Görüntüle 1022642
Eki Görüntüle 1022643
İspanyol paça demode değil tam aksine artık moda çorba haline geldi. 70lere ait bi pantolon üstü 80ler tarzı bir saç modeli gayet de şık bir seçim olabilir. Onun modası geçti diye bir şey yok şu sıralar. Bu fotoğraflar da bu yılın zaten. Olmadı geçen yılındır. :) Mavi jeans her sezon çıkarır..
İspanyol giyebilmek için öncelikle uzun bacaklara ihtiyacımız var. Konu sahibi sen de maşallah boyun süper. Kilon da boyuna göre iyi gibi. Ama bacakların ve belin nasıl bilemiyorum. Bence bacaklar biraz narin olmalı bunun için. Bir de üstüne mutlaka üste oturan dar bluzlar giyilmeli bu nedenle de göbek ve simit kötü görüntü oluşturmaması lazım. Ayakkabın pantolondan gözükmemeli ve dolgu topuk giymelisin.
Dar paçaların şöyle bir güzelliği var. Üstüne dair değil de bol dökümlü kıyafetler giymen gerekiyor. E böyle olunca da göbek ve götü çok güzel kapamış oluyoruz. E bacakları da ince gösteriyor kişiye göre değişir ama genel olarak.. Yani dar paçalar taytlar benim uzun zamandır kurtarıcım. En son 3 yıl önce bol paça almıştım. Giyemiyorum. Belim fırtlıyor sevmiyorum.
Sen de biraz vücudunu tanı ona göre bir şeyler beğen. Alışverişe arkadaşlarınla çık bence. Öyle uyardılarsa vardır bir bildikleri. Ya da bize ispanyol paçalı bir fotoğrafını koyarsan daha iyi yorum yaparız..