Giyim tarzı....

mordabirrenk

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
277
0
316
herkes üstüne yakışanı giymek ister.aynaya baktığı zaman yüzünde bir gülümseme olsun ister.ben de diyorum ki vücut tipine uygun giyi nasıl olmalı örneğin ben nasıl giyinmeliyim

Son düzenleme:
Şimdi bir şey yazıcam bir çok kişi arkadaş derdini söylemiş hemen suçluyorsunuz diyecek.
Arkadaşım senin vücudun nasıl, tipin nasıl nereden bilicezde nasıl giyinmen gerektiğini söyleyeceğiz.
Allah aşkına biraz mantıklı konular açın.a.s

6.hissime göre, sen boydan çizgili, koyu renk kıyafetler seçmelisin..

Sakın renkli ,dalgalı desenler giyme daha da kilolu görünürsün..

Uzun tunikler toparlayıcı olarak kullanılabilir..

valla katılıyorum..
ayrıca bu konunun yeri burası değil
moda ile ilgili bi forum vardır mutlaka
burası bir derdim var bölümü ve nasıl giyindiğiniz
veya giyim tarzınız sanırım pekte bir dert değil
yanılıyomuyum......

İçerik nedeniyle” POPÜLER MODA“bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

merhaba,
konuyu yanlış yerde açmışım aslında bu kulüpte ilk yazımdı ve yanlış yerde açmışım önce özür dilerim.Kadınlar kulbünü dolaştıktıkca hatamı anladım.
Evet benim kilom var.boyum 1.63 kilom üst kısmımda omuzlarımda göğüs bölgemde boynum kısa,mide kısmım sa daha şiş duruyo.göbekten üstünde kilom var.Etek ve pantoılon giydiğim zaman daha kötü görünüyo.hangi tarz giyinmeliyim.....

Son düzenleme:
canım bende senin birazcık iri olanınım.. benimde mide ve karın kısmım kilolu duruyor.. onun için yapacağımız tek şey biraz az yemek ve spor yapmak...

bence sen üst tarafı biraz bol olan gömlek tunik tarzı altına dar etek veya pantalon giyebilirsin.göğüsleri toparlayıcı sütyenler ve korse de deneyebilirsin.

slm arkadaşlar bende resmi bir kuruluşun brunch ı na katılıcam ne giymemi tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…