• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyinmeyen çocuk

Papatyayay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
174
194
18
31
Buraya yaziyorum cünku dert oldu bana.
kizimi giydiremiyorum havalar sogudu malum evde sadece külotla geziyor.disari cikisimiz tam bi facia.zorla ciglik cigliga giydirdigim oluyor.2 kombin getiriyorum bu mu bu mu diye.yok baska bise diyor.tamam istedigi olsun ama hayatta altina uzun bise secmiyor kisa ince olsun istiyor.biraz once disari ciktik bu sogukta sortla usuyorm saril diyor.yanima aliyorum bak bunlardan birini giyelim diyorum yok yok!!!!
Krese gidiyor sabah cikislarimizda butun mahalleyi inletiyoruz.onu uyandirmadan fenaliklar geliyor içime.
Bazzen kisa giymesini kabul ediyorum tamam ama bazende külotla cikmak istiyor
Dgisik bi cocuk.konuyu acmamdaki sebep benzer bise yasayip atlatan var mi ne zaman geciyor son 6 aydir durum bu.parka gitmek istiyor bazen ama giyinmicem diye ondan bile vazgeciyor.
Gidecegimiz hic bir yere vaktinde yetistigimiz yok aileek delirdik
Kizmiyorumda hic sabir diyorum oyunlar ne sebekliklerrr :KK43:(((3yasinda)

Oğlum 2.5 yaşında. Asla istemediğini giymiyor ve ASLA çorap giydiremiyorum. Kendi haline bıraktım inatlaşmak çözmüyor.

Giydirip çıkacaksam parça parça giydiriyorum. Konuşup dikkatini dağıtıyorum; hoopp çıkıyoruz evden.

Benimki 1 yaşında o da evde beziyle geziyor:/ Hele çorap asla; dışarda bile giymiyor... Ayaklı tulum aldım bari çıkarmaz diye tabi ki yırttı üstünü başını. Dışarı çıkmayı çok seviyor günde iki kez çıkar. Ama giyinmek ölüm gibi... Banyo, bez değiştirme bunlar da sıkıntı..

Takipteyim ben de...

Komşunun kızı böyleydi

Bezini bile çıkarıyor ya da sadece bezle geziyordu

Büyüdü alıştı

Yine çorapların battığını vs söylediği oluyormuş ama artık giyiniyor

Çok inatlaşmadan her ortamda giyilecek giysi alın

Örneğin şort ortada olmazsa giyemez tıkın bazanın altına ince tayt eşofman vs alın

Ya da yazlık etek elbise vs ortada olmasın hepsi içinde bulunulan mevsime uygun olsun

Ferah seviyorsa böyle ince kumaşlardan alın dikişi vs deymesin kaşındırmasın

Yerim ben o cimcimeyi kisin çok zor olur ya Allah kolaylık versin inşallah giyinmeyi kabul eder :)

Benim kızım da (4 buçuk yaşında) geçen yıl aynen böyleydi. Beni psikolojik olarak bitirdi resmen. Parktan, marketten, gezmeden kısacası her şeyden vazgeçerdi sırf giyinmemek için. Yaklaşık iki yıl sürdü bu durum. Hele ki bu yaz bir kombine taktı, ondan başka bir şey giymedi. Akşam yıkadım, sabaha kadar kurudu, öyle giydi. Korkunç şeyler yaşadım. İşe hep geç kaldım, sonunda uyardı müdürüm geçen yıl. Oysa evde neler yaşıyordum neler. Kimse anlamıyordu beni.

Okullar açıldığında okul formasını biraz zorla, biraz ikna yoluyla giydirdik. Benim kız giydiği anda bas bas bağırır ve ‘acıyoooor’ diye ortalığı birbirine katar. Oysa 8-9 yaş giysileri alıyorum ona sıkmasın diye. Hemen kucağıma almamı ve sıkıca sarılmamı ister. Sabah erken kaldırıyorum artık, giydirip kucağıma alıp sarılıyorum 20 dakika kadar. İyice sakinleşince unutuyor ve kendi isteğiyle kucağımdan inip yüzünü yıkamaya gidiyor. Bu yöntemle biraz biraz aşıyoruz sanki. Bir de yanında ‘üstünü giymiyor’ diye bahsetmeyin, iyice perçinlersiniz durumu. Kreş öğretmeni de giydirebilir giysilerini, ondan da destek isteyin. Benim kız gece yatarken sadece külotla yatıyor hâlâ. Allah kolaylık versin, çok çok çok zor bir durum. Çeken bilir ancak. :(

ayyy bende ikibucuk uc yaslarindayken annem giydirirmis ben sokagin ortasinda soyunup kiyafetlerimi ortada birakip gezermisim komsuya fln gidermisim hatta pazara bile kacmisligim var oyle allahtan o zamanlar herkes birbirini tanirmis tecavuz cinayet vs olaylari yokmus bu kadar lisedede karda kista montumu cikarip gomlekle gezerdim simdimiiii:) lahana esittir ben:))))

Benim kızım da (4 buçuk yaşında) geçen yıl aynen böyleydi. Beni psikolojik olarak bitirdi resmen. Parktan, marketten, gezmeden kısacası her şeyden vazgeçerdi sırf giyinmemek için. Yaklaşık iki yıl sürdü bu durum. Hele ki bu yaz bir kombine taktı, ondan başka bir şey giymedi. Akşam yıkadım, sabaha kadar kurudu, öyle giydi. Korkunç şeyler yaşadım. İşe hep geç kaldım, sonunda uyardı müdürüm geçen yıl. Oysa evde neler yaşıyordum neler. Kimse anlamıyordu beni.

Okullar açıldığında okul formasını biraz zorla, biraz ikna yoluyla giydirdik. Benim kız giydiği anda bas bas bağırır ve ‘acıyoooor’ diye ortalığı birbirine katar. Oysa 8-9 yaş giysileri alıyorum ona sıkmasın diye. Hemen kucağıma almamı ve sıkıca sarılmamı ister. Sabah erken kaldırıyorum artık, giydirip kucağıma alıp sarılıyorum 20 dakika kadar. İyice sakinleşince unutuyor ve kendi isteğiyle kucağımdan inip yüzünü yıkamaya gidiyor. Bu yöntemle biraz biraz aşıyoruz sanki. Bir de yanında ‘üstünü giymiyor’ diye bahsetmeyin, iyice perçinlersiniz durumu. Kreş öğretmeni de giydirebilir giysilerini, ondan da destek isteyin. Benim kız gece yatarken sadece külotla yatıyor hâlâ. Allah kolaylık versin, çok çok çok zor bir durum. Çeken bilir ancak. :KK43:
Oyy kilotla üşümüyor mu gece ben okuyunca bile üşüdüm. Çok üşüyen bir insan olarak oooo dedim okuyunca :)

Benim kız iki yaşlarında aynıydı kış boyu hasta olurdu delirirdim o zaman küçük olduğu için baş etmek daha kolaydı tulum veya Salopet giydirirdim kendisi çıkartamazdı mecbur gezerdi öyle ama çıkaracağı bişey olsun soyunur gezerdi Cadı şuan 4 yaşını bitirecek hala terler sadece üzerindekini çıkarır atletle gezer bende uygun ortamlarda müsade ederim çünkü gerçekten çocuk az bi kalın bişey giysin su gibi terliyor.ama onun dışında terlemezse çıkarmıyor artık o hareketi bıraktı sanırım dönemsel bişey sabırlı olun. Benim alıştırmadığım şeyse çorap, kesinlikle giymiyor ayakkabının içine çıkarken çorabı giyer o ayakkabı çıkarken çorapta çıkar ayakkabının içine koyulur çoraplı 5 dakikadan fazla duramaz delirir yazdıkça farkettim ama benim kız pek yangın ayol geceleri duvara ayaklarını dayar sıcaklayınca :halay:

Buraya yaziyorum cünku dert oldu bana.
kizimi giydiremiyorum havalar sogudu malum evde sadece külotla geziyor.disari cikisimiz tam bi facia.zorla ciglik cigliga giydirdigim oluyor.2 kombin getiriyorum bu mu bu mu diye.yok baska bise diyor.tamam istedigi olsun ama hayatta altina uzun bise secmiyor kisa ince olsun istiyor.biraz once disari ciktik bu sogukta sortla usuyorm saril diyor.yanima aliyorum bak bunlardan birini giyelim diyorum yok yok!!!!
Krese gidiyor sabah cikislarimizda butun mahalleyi inletiyoruz.onu uyandirmadan fenaliklar geliyor içime.
Bazzen kisa giymesini kabul ediyorum tamam ama bazende külotla cikmak istiyor
Dgisik bi cocuk.konuyu acmamdaki sebep benzer bise yasayip atlatan var mi ne zaman geciyor son 6 aydir durum bu.parka gitmek istiyor bazen ama giyinmicem diye ondan bile vazgeciyor.
Gidecegimiz hic bir yere vaktinde yetistigimiz yok aileek delirdik
Kizmiyorumda hic sabir diyorum oyunlar ne sebekliklerrr :KK43:(((3yasinda)
O yaşlarda oluyo galiba. Arkadaşımın kızıda öyle 3 yaşında kendi istediğini giyecek yoksa çığlık çığlığa ağlıyo.

konuyla ne kadar alakali bilmiyorum ama bnm oglanda kiş ortasinda bile uzerini ortmezdi neler cektik simdi 3 ay oldu bu kezde uzerini acmio terler basio nafile uzerini acmio tovbe yarabbim ortasi mi yok bunlarin

Benim ki 6yaşında geçen yıldan beri atlet kilot giymek istemiyor alıştık artık evde giymiyor dışarı çıkarken giyiyor bir sürüde dır dır ediyor evde giydirmek için çok ısrar ettim o çıkardı ben giydirdim bir gün bi baktım hiç çamaşırı YÖK ne kirli sepetin de ne dolabın da ben giydirince çıkarıp yatağının altına saklamış zorla söyledi özgür willy gibi geziyor evde

Çocuklar bir dönem ya giyinmiyor yada soyunmuyor benim oğlum 2 yaşındayken yaz kış çorapla gezerdi :KK70:biraz büyüdü perdenin arkasında hep soyunup çıktı ortaya bir dönem çıplak olarak kışlık kaban giydi gezdi yaz günü evin içinde sıcak çıkar dediğim de üşüyorum dedi:mad: yani böyle gariblikler yapıyorlar sonra geçiyor

Çocuklar bir dönem ya giyinmiyor yada soyunmuyor benim oğlum 2 yaşındayken yaz kış çorapla gezerdi :KK70:biraz büyüdü perdenin arkasında hep soyunup çıktı ortaya bir dönem çıplak olarak kışlık kaban giydi gezdi yaz günü evin içinde sıcak çıkar dediğim de üşüyorum dedi:mad: yani böyle gariblikler yapıyorlar sonra geçiyor
O corap zatn 1 senedir hic giyilmiyor.birde terliği var ağzi burnu kaymis hep ayaginda isikli ayakkabilar mi almadm neler yaptim ayakkabi kuculdu giyin yok ne zaman gecti sizinki:olamaz:

Back
X