- Konu Sahibi cilekliturtam11
-
hosbuldumm ..:) cevab verdignz ici tesekkurler. tayt bnde giymiyorum.acikcasi itiraf edigim cok guzel bi fizigim yok . yaklasik on kilo kadar verdim. alisverisi cok seviyorum aslinda ama cok guzel kiyafetlerin bende cok cirkin durdugunu gordum ve kilo vermeye karar verdim.ama hala fazlam varokul donemi oldugu icin pek dikkat edemiyorm.
tayt bende giymiyorum. hem sewmiyorum hemde tayt icin zayif olmak gerekiyor bnce. uzun cizmeler bnce cok guzell. siradan bi pantolonun bile cok şık gorunmesine sebeb oluyo.topuklular ozellkle cok guzel ama yasmdan dolayi pek topuk giymiyorum.sadece dolgu topuk botum var o kadar.
sizin giyim tarziniza gelnce... kiyafet bulamiyorum demissiniz ama size yakisani bulmak icin kilo boy ve yasinizi bilmemz gerek. spor mu giyinirsiniz klasik mi. baskili sewmiyosaniz tasli yada salas duran veya cizgili tisortler kazaklar da cok hos. cok baski bnde cok sevmiyorum. tek renk tisortlerin uzerine kisa ceketleri de tercik edeblirsiniz. veya elbise yada tulum da olabilir.. ben burda daha cok sey siralarm ama size uygun olani bulmak icin ozelliklerinizi bilmem gerekio :)) bu arada biraz gec cvp veriyorum kusra bakmayin.siteye alisiyorum da yeni yeni
gelinlikli resminizi gordum. f.izigin bnce cok guzel. uzerinize oturan dar elbiseler cok yakisirr. tulum da giyebilirsiniz. baskili sewmiyosanz dedigim.gibi tasli seyler yada tunikleri tercih edebilirsiniz. gelinliktende anlasildigi gibi zevkli birisiniz galiba..bende soyle zapzayif olsam daa.... :))
bu arada kiyafetleri . giyinmeyi. surekli giyimle ilgili seyler okumayi .sac modelleri denemeyi.kuafore gitmeyi falan cok sewiyorum.. ama benm de derdm kendmle. kendime bisey yakistiramiyorum. makyaj yapiyorum igrenc oluyorum. eyeliner bile cook cirkin oluyo. saclarm sekle girmiyo. etrafimdaki yasitlarim bu kad
ar guzelkn ben niye boyleyim diyorum.( cok guzel tarzda kiyafetler buluyorum ama ben giyince igrenc oluyo..napcam ben begendigim tarzlar hep guzeldir benm begendiklerimi cogu kisi begenir ama bn kendim guzel olamiyorum.alisversten eli bos donmekten biktim. gulsemmi aglasammi . terzi kendi sokugunu dikemezmis :))) (( uff napsamm
:) biri kilo vermeye calisr biri almaya .. beden bulamamak da kotu . umarm istedigi. kiloya ulasirsn. benm de bi arkadasim var. ogle arasnda yedigimiz seylern ustune 5 tane cikolata yedi gecen gun. cikolatasiz yapamio. bnden daha cok yiyo ama o da cok zayf.kilo alamiyo bi turlu
bu arada cok gec yaziorm ama ...:)
tahin pekmez tavsiye ediym o zaman :)) sewiyosan tabi
yok bnce sakin oyle ilaclar falan kullanma.ama kansissan kan.ilaclari yada vitamnler oluyo bnde tam bilmiorum ama onlari bir arastr istersen .bnde biraz senin gibi olsam. yiyemesem hicbisey :) nolcak bu kilolar. 163 boyum. kilom 61...benm soyle bi 50falan klmam lazm da ilk hedefm 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?