giyinmeyi bilmeyenlere yardim edebilirimm

cilekliturtam11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
166
4
16
35
Ankara
arkadaslarm ve ablalarm bn 16.5 yasndaym.biraz garipseyeblirsiniz bu basligi yasim yuzunden.ama ben kiyafet konusunda kendime guveniyorum(ama sac yapma konusunda pek iyi deilim) bu site yardimlasma sitesi sonucta.haydi bilmediklerimizi soralm.bildiklerimizi paylasalm giyim aksesuar makyaj sac moda hersey olur.kombinlerinizi koun.kombin yapamayanlar parcalarini koysun biz tamamlayalm.vucut seklinizi cekin biz de ona gore kiyafet onerisinde bulunalm.sac modeli rengi bakimlari paylasalm.haydiii kizlaaaaaar herkesi bekliyorum.hepiniz eminim coook guzelsiniz..hadi burda birbirimizn guzrlliklerini ortaya cikaralm.. :) <3

hoşgeldiiiiiinn :54:

ben kıyafet konusunda biraz fazla uyuzumdur. baskılı yazılı kıyafetleri sevmem önü kısa arkası uzun olan tişörtlerden hoşlanmam tayt giymem uzun çizme giymem. bu yüzden istediğim gibi kıyafet bulamıyorum :26:

hosbuldumm ..:) cevab verdignz ici tesekkurler. tayt bnde giymiyorum.acikcasi itiraf edigim cok guzel bi fizigim yok . yaklasik on kilo kadar verdim. alisverisi cok seviyorum aslinda ama cok guzel kiyafetlerin bende cok cirkin durdugunu gordum ve kilo vermeye karar verdim.ama hala fazlam var :( okul donemi oldugu icin pek dikkat edemiyorm.
tayt bende giymiyorum. hem sewmiyorum hemde tayt icin zayif olmak gerekiyor bnce. uzun cizmeler bnce cok guzell. siradan bi pantolonun bile cok şık gorunmesine sebeb oluyo.topuklular ozellkle cok guzel ama yasmdan dolayi pek topuk giymiyorum.sadece dolgu topuk botum var o kadar.

sizin giyim tarziniza gelnce... kiyafet bulamiyorum demissiniz ama size yakisani bulmak icin kilo boy ve yasinizi bilmemz gerek. spor mu giyinirsiniz klasik mi. baskili sewmiyosaniz tasli yada salas duran veya cizgili tisortler kazaklar da cok hos. cok baski bnde cok sevmiyorum. tek renk tisortlerin uzerine kisa ceketleri de tercik edeblirsiniz. veya elbise yada tulum da olabilir.. ben burda daha cok sey siralarm ama size uygun olani bulmak icin ozelliklerinizi bilmem gerekio :)) bu arada biraz gec cvp veriyorum kusra bakmayin.siteye alisiyorum da yeni yeni :D

hosbuldumm ..:) cevab verdignz ici tesekkurler. tayt bnde giymiyorum.acikcasi itiraf edigim cok guzel bi fizigim yok . yaklasik on kilo kadar verdim. alisverisi cok seviyorum aslinda ama cok guzel kiyafetlerin bende cok cirkin durdugunu gordum ve kilo vermeye karar verdim.ama hala fazlam var :( okul donemi oldugu icin pek dikkat edemiyorm.
tayt bende giymiyorum. hem sewmiyorum hemde tayt icin zayif olmak gerekiyor bnce. uzun cizmeler bnce cok guzell. siradan bi pantolonun bile cok şık gorunmesine sebeb oluyo.topuklular ozellkle cok guzel ama yasmdan dolayi pek topuk giymiyorum.sadece dolgu topuk botum var o kadar.

sizin giyim tarziniza gelnce... kiyafet bulamiyorum demissiniz ama size yakisani bulmak icin kilo boy ve yasinizi bilmemz gerek. spor mu giyinirsiniz klasik mi. baskili sewmiyosaniz tasli yada salas duran veya cizgili tisortler kazaklar da cok hos. cok baski bnde cok sevmiyorum. tek renk tisortlerin uzerine kisa ceketleri de tercik edeblirsiniz. veya elbise yada tulum da olabilir.. ben burda daha cok sey siralarm ama size uygun olani bulmak icin ozelliklerinizi bilmem gerekio :)) bu arada biraz gec cvp veriyorum kusra bakmayin.siteye alisiyorum da yeni yeni :D

olsun sorun değil alışırsın :40: bende biraz fazla zayıfım galiba bi de bu yüzden bişey bulamıyorum :44:
ben 25 yaşındayım boy 1.64 kilo 47
topuklu ayakkabıları severim
gidiceğim yere göre çok abartılı olmamak şekilde klasik ya da spor giyiniyorum farklı şeyler arıyorum aslında

gelinlikli resminizi gordum. f.izigin bnce cok guzel. uzerinize oturan dar elbiseler cok yakisirr. tulum da giyebilirsiniz. baskili sewmiyosanz dedigim.gibi tasli seyler yada tunikleri tercih edebilirsiniz. gelinliktende anlasildigi gibi zevkli birisiniz galiba..bende soyle zapzayif olsam daa.... :))

gelinlikli resminizi gordum. f.izigin bnce cok guzel. uzerinize oturan dar elbiseler cok yakisirr. tulum da giyebilirsiniz. baskili sewmiyosanz dedigim.gibi tasli seyler yada tunikleri tercih edebilirsiniz. gelinliktende anlasildigi gibi zevkli birisiniz galiba..bende soyle zapzayif olsam daa.... :))

teşekkür ederim canım ama ben bayağı bi zayıfım gelinliğin arkası ipli olduğu için bana tam oldu yoksa diktirmem gerekicekti. nişanda da aldığım elbise en küçük beden olmasına rağmen terzide daraltma yapıldı ve daraltma sonra sorunlar yaşadım fermuar vs terziye tekrar gitti işte daraltma yapılmasa uğraşlar olmazdı. bazen çok beğendiğim bi abiye elbisenin bedenleri bana olmuyo ya da salaş modeller zayıf olduğum için göğüste yok bu sefer göğsüm dümdüz duruyo hiç yok gibi. bende kilo almaya çalışıyorum şöyle bi 10 kilo alsam çok güzel olucak. internetten ideal kilo hesaplama var sende ordan hesaplama yapabilirsin. benim ideal kilom 57-58 ama ben 47 kiloyum hatta bi sitede açlıktan ölmek üzeresin hemen mutfağa git ve bişeyler ye diye yazı çıktı :1:

bu arada kiyafetleri . giyinmeyi. surekli giyimle ilgili seyler okumayi .sac modelleri denemeyi.kuafore gitmeyi falan cok sewiyorum.. ama benm de derdm kendmle. kendime bisey yakistiramiyorum. makyaj yapiyorum igrenc oluyorum. eyeliner bile cook cirkin oluyo. saclarm sekle girmiyo. etrafimdaki yasitlarim bu kad
ar guzelkn ben niye boyleyim diyorum. :(( cok guzel tarzda kiyafetler buluyorum ama ben giyince igrenc oluyo..napcam ben :( begendigim tarzlar hep guzeldir benm begendiklerimi cogu kisi begenir ama bn kendim guzel olamiyorum.alisversten eli bos donmekten biktim. gulsemmi aglasammi . terzi kendi sokugunu dikemezmis :))) :((( uff napsamm

bu arada kiyafetleri . giyinmeyi. surekli giyimle ilgili seyler okumayi .sac modelleri denemeyi.kuafore gitmeyi falan cok sewiyorum.. ama benm de derdm kendmle. kendime bisey yakistiramiyorum. makyaj yapiyorum igrenc oluyorum. eyeliner bile cook cirkin oluyo. saclarm sekle girmiyo. etrafimdaki yasitlarim bu kad
ar guzelkn ben niye boyleyim diyorum. :(( cok guzel tarzda kiyafetler buluyorum ama ben giyince igrenc oluyo..napcam ben :( begendigim tarzlar hep guzeldir benm begendiklerimi cogu kisi begenir ama bn kendim guzel olamiyorum.alisversten eli bos donmekten biktim. gulsemmi aglasammi . terzi kendi sokugunu dikemezmis :))) :((( uff napsamm

öyle şey olur mu canım eminim sende çok güzelsindir. neden giydiklerin yakışmasın ki? makyajda yakışır bak giyinmeyi de biliyomuşsun işte ne güzel. ben eşofman üstü giyip ayağına topuklu giyenleri biliyorum

:) biri kilo vermeye calisr biri almaya .. beden bulamamak da kotu . umarm istedigi. kiloya ulasirsn. benm de bi arkadasim var. ogle arasnda yedigimiz seylern ustune 5 tane cikolata yedi gecen gun. cikolatasiz yapamio. bnden daha cok yiyo ama o da cok zayf.kilo alamiyo bi turlu

:) biri kilo vermeye calisr biri almaya .. beden bulamamak da kotu . umarm istedigi. kiloya ulasirsn. benm de bi arkadasim var. ogle arasnda yedigimiz seylern ustune 5 tane cikolata yedi gecen gun. cikolatasiz yapamio. bnden daha cok yiyo ama o da cok zayf.kilo alamiyo bi turlu

yok ben yiyemiyorum o yüzden kilo alamıyorum. lisedeyken arkadaşın gibiydim 2 tabak makarnayla yarım ekmekten fazla yerdim kilo almazdım yine şimdi ise ekmek yiyemiyorum

yok bnce sakin oyle ilaclar falan kullanma.ama kansissan kan.ilaclari yada vitamnler oluyo bnde tam bilmiorum ama onlari bir arastr istersen .bnde biraz senin gibi olsam. yiyemesem hicbisey :) nolcak bu kilolar. 163 boyum. kilom 61...benm soyle bi 50falan klmam lazm da ilk hedefm 55

yok bnce sakin oyle ilaclar falan kullanma.ama kansissan kan.ilaclari yada vitamnler oluyo bnde tam bilmiorum ama onlari bir arastr istersen .bnde biraz senin gibi olsam. yiyemesem hicbisey :) nolcak bu kilolar. 163 boyum. kilom 61...benm soyle bi 50falan klmam lazm da ilk hedefm 55

ekmeği azaltınca kilo veriyosun bende bi ara 60 kiloydum 5 kilo veriyim dedim ekmeği azalttım bi öğünd 1-2 dilim ekmek yiyodum sonra 10 kilodan fazla vermişim belli bi süre sonra ekmek yememeye alışıyosun

Bununla ilgilenmen çok hoş bence bunun için çizimler yapabilirsin güzel çizemiyorum dersen çize çize ve araştırarak kendini geliştirebilirsin bence çabalamak çok önemli kağıt kalem al eline ve çizmeye başla :)

Back
X