• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giysi alırken erkeğinize danışırmısınız?

tabii ki danışırım.birbirimizsiz alışveriş yapmayız ki zaten.eşim benim fikirlerimi beğenir ben de onun.zevklerimiz aynı zaten.sorun yaşamıyoruz allah şükür. :)

ben danışırdım
cevapsa hep aynı
en gösterişlisını al askım derr

o yüzden hiç sormam, alırım kendıme en uygun geleni.

ne alacagimi pek danismam...zaten beraber cikmayi sevmiyorum onla alisverise.uzerime bisey giyiyorum,nasil diye soruyorum..."bilmiyorum ki,sen begendiysen tamamdir" der.ben de kizarim.

fikrini sorarım ama cevabı bellidir "sen beğendiysen al aşkım"
bende sinir olurum her defasında :umursamaz:

yav ben alışverişe beraber çıkmak istiyorum utanıyorumu yoksa sevmiyormu alışverişi bilmiyorum ama erkek arkadaşlarıyla gidip alıyor ben diyorum hadi gel beraber gidelim ben beğeneyim almak istediğin ayakkabıyı yok kaçkere dil döktüm yok gelmiyor bende zorlamak istemiyorum utanıyor herhal gibime geliyor

ne alacagimi pek danismam...zaten beraber cikmayi sevmiyorum onla alisverise.uzerime bisey giyiyorum,nasil diye soruyorum..."bilmiyorum ki,sen begendiysen tamamdir" der.ben de kizarim.

aynen beğendiysen al hayatım der....ama ben yine de bıkmadan usanmadan sorarımkaydirigubbakcemile3 ama sonunda istediğim cevabı alırım yerimseniben

herkesın verdıgı cevap bellıdır
benım sevgılım hep aynı seyı der
bı baskası da hep aynı seyı

bana sorulunca da hep aynı seyı dıyorum
o yuzden sorulması manaszlıgın boyutunu artttırıyor ya da onun kararı oluyor
ben yıne de sorarım alıcagım cevap bellidir.

Alisverise hep kendim giderim.Onunla gitmeyi hic sevmem.Isterki ilk girdigimiz dükkanda hemen ne varsa alip cikalim.Bu yüzden ben kafama göre gezerim tozarim alirim.

beraber çıktıysak fikrini alırım.
ancak diğer türlü pek sanmıyorum.
erkek arkadaşımın giyisi konusundaki çerçevelerini biliyorum.
kısa giyme,uzun giyme,leopar giyme gibi kuralları yoktur.
o yüzden de sormama gerek olmaz.

Hayır almam,Alışverişe kesinlikle yalnız çıkmayı tercih ederim.
Eşim yanımdayken bunalıma girer:)

Yanımda olursa sorarım tabi o da ikisi de güzel der arada kaldığım da sonra ısrar edince birini seçer bende onu alırım opuyorumnanaktan

hiçde onu ilgilendırmez ne alırsam alırım.sunu alayım mı diyede sormam.
sadece açık saçık olursa biraz müdahale eder.ama takan olmaz.hahahahahaahhahahaha:))))))))))))

ilk zamanlar sorardım ama hep aman fazla dikkat çekme, aman gösterişli olmasın, aman şöyle aman böyleee pöffffff dedim artık sormuyorum neyi yakıştırırsam kendim eonu alıyorum kafam rahat....

Back
X