Giysi alırken erkeğinize danışırmısınız?

benimki yanımda olsa danışırdım ama eminim hewesimi kursağımda bırakıp sinir küpü şeklinde dönerdik ewe.ben danışmıyorum o da genel olarak dekoltesi war sanki,çok kısa,belin açılacak gibi şeyler söylüyor ama hepsini de çok yakıştırıyor.birlikte gezerken de çok defa duymuşumdur giydiklerine dikkat et diye.kendimce dengelemeye çalışıyorum.fazla tawiz de wermiyorum...

danışıyorum danışıyorumda aşkım hangisini begenıyorsan onu al sen ne gıysen guzel diyo

beğenmediği bişeyse ıhh asla onu mu gıyceksın ınanmıyorum fln diyo ama

2 elbise arasında kaldıgım zamanda sen bilirsin diyo o zamanda olmuyo işteee

sevgilim alışveriş yapmayı daha doğrusu bana bişeyler almayı çok sever.. beraber kıyafet bakarken de o alır getirir, şunu dene bunu giy diye :)

zevkli bi adam olduğundan ben de beğenirim seçtiklerini.

onun dışında danışmam, o da aşırıya kaçmayacak şekilde giyindiğimi bilir. geçinip gideriz :P

ben o olmadan hiç bişi almam ama şimdi yok alıyom ama içim buruk buruk
beynmediği şeye genelde sen bilirsin der heheh anlarım beğenmediğini beğendiğinede çok güzel der zevklerimiz biraz farklı ama kendi tarzıma alıştırdım biraz zaten karşı çıkmaz fazla aldıklarıma uyumludur benim bitanem
:teselli:

Eşimin zevkine acaip güvenirim gözüm kapalı alırım ben genelde koyu tonları tercih ediyorum esmer tenlıyım dahada boğuyor benı ama eşim nerde canlı cıvıl cıvıl şeyler var onları alır onunla alışveriş en güzeli ne kararsız kalırım nede giydiğim üstüme yakışmaz

genelde birlikte aldığımız için ister istemez ikimizinde zevkine göre oluyo. ben ona yardımcı olurum o da bana. tabi çok açık şeyler gitmemi istemez. bende giyemem zaten. onun fikirleri hoşuma gidiyo güveniyorum yani..

zevkine güvenmek başka da, benim kendime en uygun kıyafeti alacağımdan kuşku duyan kişi zaten hayatımın o özel dairesinde olmamalı bana kalırsa. ben kapalıyım ama açık olsaydım da farketmezdi güdülcek koyunmuyuz biz? her konuda taviz vere vere şımartmamak lazım zatları.

zaten çoğunlukla beraberken alışveriş yaparız.
Yada ben o işteyken çarşıya çıkıp birşey görüp şöyle birşey istiyorum gördüm şu gün alıcam dediğimde bende göreyim benimde hoşuma giderse alırız der...
Yani bu durumda danışmış oluyorum.
Ama olsun rahatsız değilim bu durumdan.

alışverişe mutlaka berabere çıkarız. alışveriş için birgün ayırır ne almayı düşünüyorsam beraber bakar alırız.

Back
X