Gizemli Böcek:S

MinikPiranha

~♥♥~
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
8.398
17.406
298
Kizlar holde bir bocek gordum kara bocekti sanirim sim siyah parmak kadar boyu vardi. Oylece duvarin yanina sinmis hareketsiz duruyordu, bir arkadasimdan ogrenmistim 3 kere git cin kardesim demeden bocek oldurulmez demisti ( cunku cinler bocek kiligina girebilirlermis ne kadar dogru bilemem.)gec uyanmistik zaten esim tras olurken ben de corap falan almak icin yatak odasina girdim tekrar.

Geldigimde hareket ediyordu heralde saklanmak icin fortmentoya dogru kosuyodu.
Gozden kaybolursa bulamayiz diye yollugun uzerindeydi zaten uc kisimdan bocegin uzerine dogru katlayip esimi cagirdim hemen. Yollugun sagina soluna da baktim gozden kacirmiyim diye

Esim geldi yollugu kaldirdi bakti yok

Sen hayal gormussundur yok oyle bisey nasi ciksin buraya bocek dedi servise de gecikiyordu bocegi bulamadan gitti. Kopekten korkmam ama kucuk ve bacakli seylerden korkarim ben yahu. Nereye gitmis olabilir bu bocek keskin gozlerimle de cok iyi baktim cikmadi o yollugun altindan.

Paranormal Activity işte

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…