Gızlar bakın heleee

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
26
Kızlar iyi akşamlar. Yarın adet günüm kan değerlerim bozuktu onun için gecikme oluyodu fakat kan değerlerim düzeldi geçen ay gününde adet oldum. Yarında adet günüm. Sadece sırtım ve göğüslerimde ağrı var sizce hamile miyim değerim düzeldi ne kadar sürede hamile kalırım. Cevap verirseniz sevinirim..

Bendede aynı sorunlar vardı tedavi oldum 3 ay boyunca fakat hala hamile kalamadım eğer şüphen varsa idrar testi yap inşallah güzel haber alırsın

Kan değerlerin düzeldi mi peki.
Evet düzeldi benim ciddi derecede düşüktü kanım demirim b 12 magnezyum daha bir çok şey üç aylık tedavi sonucu düzeldi hepsi çok şükür şimdi hamile kalmayı beklicem bakalım inşallah olur

Evet düzeldi benim ciddi derecede düşüktü kanım demirim b 12 magnezyum daha bir çok şey üç aylık tedavi sonucu düzeldi hepsi çok şükür şimdi hamile kalmayı beklicem bakalım inşallah olur
İnşallah canım tedavin yeni mi bitti belki olursun bu ay hamile

İnşallah canım tedavin yeni mi bitti belki olursun bu ay hamile
2 ay oldu biteli bence bu stresle alakalı bir şey ne kadar çok takarsan strese sokarsan kendini olmuyor unutmak strese girmemek akısına bırakmak gerek bende sabredemiyorum çok takıntılıyım. O yüzden hamile kalamıyorum sanırım deniyorum sabretmeyi ama aklıma minik eller minik ayaklar birde düşünsene 22 yanındayım vücudunda hiç olmayan birşey olucak 9 ay karnında taşımak farklı hissetmek o kadar heyecan yapıyorum ki ay özür dilerim seni sakinleştirmek isterken kendi sinirlerimi bozdum sanırım inşallah inşallah bir evladın olur seninde dua edicem inşallah hayırlı haber alırsın

Ne güzel anlattın öyle.. İnşallah canım benim rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…