Gizli numaradan gelen mesajlar

Teacher1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
706
7
118
Merhaba Kadınlar kulubünün değerli üyeleri

Cep telefonuma gizli bir numaradan romantik mesajlar geliyor. Yaklaşık 3 ay oldu. Ben sıkılır bırakır diye düşündüm ama devam etti. Kim olduğunu bilmiyorum. Gönderen kısmında "? Msj" yazıyor. Böyle bir şeyle daha önce karşılaştınız mı? Veya böyle bir şey duydunuz mu?

Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum

gizli mesajlar gelince gönderen olarak şifre gibi sayılar ve harfler yazmaz mıydı
öylee hatırlıyorum:44:

gizli msj varmı ki? ilk defa duydum müşteri hizmetlerini aradınmı onlar yardımcı olurlar gizli arama nasıl kapatılıyorsa gizli msjda kapatılır

Vodafone nun gizli sms servisi varmış. Diğer GSM şirketlerinin var mı, bilmiyorum.

"cep telefonunuzun menüsünden mesajla ilgili bölüme girerek, Gizli SMS'in merkez numarası olan +90 542 980 00 33'ü cep telefonunuzun hafızasına bir kereliğine kaydetmenizdir.

Vodafone'un numara görünmeden kısa mesaj yollama servisidir.

Cep telefonunuzdan numaranız karşı tarafta görünmeden mesaj yollamanızı sağlar." yazıyor.

GSM şirketlerini haberdar edip durumu engellemelerini isteyebilirsiniz belki.

şuradan engellemeyi de deneyebilirsiniz hattınız uygunsa.

http://www.mesajat.com/cep/vodafone/vodafone_gizli_sms.asp

Son düzenleme:
kızlar müşteri hizmetleriyle birkaç gün önce görüştüm. gizli mesaj engelleme diye bir şey olmadığını destekleyen telefonun ayarlarıyla yapılabilceğini söyledi çağrı merkezi çalışanı. savcılığa vererek de öğrenebilirsiniz dedi. onu da yarın yapacağım.

telefonum avea. vodafonun websitesinde de gizli sms gönderimi 24.01.2012 tarihinde sona ermiştir yazıyor.

Mesajın görüntüsü de şöyle kızlar. Biraz flu ama görünüyor. $Photo-0410.webp

bunun için numara mı değiştirilir
engelleyebilirsin ve ya şikayet edebilirsin
ama mesaja çok güldüm :1: sen yoktun....

engelleyemiyorum tenesemisir. olmayan numarayı nasıl engelleyeyim ki :31:

şikayetimi de ancak savcılığa yapabilirim zaten. onunla da yarın ilgileneceğim. hayatımda ilk defa savcılığa gideceğim bakalım beni neler bekliyor. :52:

mesajlara ben gülemiyorum çünkü daha saçma olanları da var. :27:

böyle bir şey var evet..numaranı değiştirme..gelen bütün mesajları bir süre engelle.
bende öyle yapıyorum oh mis..şöyle yapıcaksın canım *35*1111*16# gelen tüm mesajları engeller
açmak istersende #35*1111*16# aradaki 4 hane 1111 olan senin telefonunda 0000 da olabilir.
çağrı merkezinde çalıştım bir süre..bu problemini çözebilir.

engelleyemiyorum tenesemisir. olmayan numarayı nasıl engelleyeyim ki :31:

şikayetimi de ancak savcılığa yapabilirim zaten. onunla da yarın ilgileneceğim. hayatımda ilk defa savcılığa gideceğim bakalım beni neler bekliyor. :52:

mesajlara ben gülemiyorum çünkü daha saçma olanları da var. :27:

Biraz arabeske kaçan bir romantizm anlayışı var gibi mesaj atana arkadaşın :27::27:

gizli mesaj diye bişey var kızlar maalesef nekadar gereksiz bi uygulama yaa yapacak bişeyde yok şikayet et bence de yakalasınlar yada hiç uğraşmam dersen hattını değiştir rehbere de kayıt ettirme bulamasın ama tanıdıktır 3 aydır pes etmediğine göre..

Kendini romantik zannediyor dengesiz, mesajları liseli gibi :9:

Amanın telefon sapığı deyince akla ben elirdim. İşin garibi sapığım hep tanıdıktı. Telefonun samsung ise engelleme olayı var. Numara gerekir mi bilmem ama mesajın üzerine gelince engelle diye bir seçenek çıkar. Bas sen gene de belki işe yarar canım benim. Geçmiş olsun:1:

Back
X