• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glifor Kullandınız Mı?

peki ben birşey sormak istiyorum özellikle gliforu uzun süreli kullanan arkadaşlara; gliforun gerçekten zayıflamaya etkisi var mı? siz hiç hissettiniz mi?

bende br kaç gündür glifor 850 mg kullanmaya basladım.bana dahiliyeci verdi.adet olamadıgım için dogum kontrol hapı kullandıgımı söylemiştim kendisine ve oda bana açlık şekerimi dengeleyecegini söyleyip verdi fakat bende idrar yollarında enfeksiyon oldugu içinde infex verdi.bu iki ilacı kullanmak bi yana eger böbreklerde enfeksiyon varsa yada mide rahatsızlıgı kesinlikle doktorunuza belirtin.3gündür yataktan kalkamadım bu ilaç yüzünden.mide bulantısı,karın agrısı,kabızlık,gaz,halsizlik.dayanamaz haldeydim.en son dün gece ilacı aldım ve mide bulantım daha siddetlendi afedersiniz cıkardım ve inanılmaz rahatladım.artık almayacagım.cünkü felaket iştahsızlık ve karın agrısı yapıyor.

arkadaşlar merhaba yeniyim :) ya doktor bana bunu regl düzensizliği için verdi fakat nekadar kullanacağımı ve regl olurken kullanıp kullanamıyacağımı söylemedi kullanan arkadaşlarım regl döneminizde kullanmaya devam ediyormuydunuz acaba ? yanıtlarsanız sevinirim

Meraba bende glofor kulaniyom çok ağır bir ilaç yan etki bulantı yorgunluk ishal ilk bir hafa çok tuttu şuan gene bırakmadım sabah akşam kullanıyorum doktor insülin direnç verdi ama ben adet gecikti inşallah tedavi oluruz yan etkiler zor ama vucud alışana kadar çok iştah kapandı bir hafta 2 kg verdim çünkü yiyemiyom

Back
X