Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.851 347 333 Çarşamba 00:28 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #1 Merhabalar hanımlar benım bayıla gelmelerım bulantı çarpıntı flan oluyordu dahılıyeye gıttım baya kan aldılar test ıcın sonuçta glıke hemoglobın 6.8cıkmıs böyle olan varmı neler yaptınız ne oluyor böyle olunca cevaplarsanız sevınırım
Merhabalar hanımlar benım bayıla gelmelerım bulantı çarpıntı flan oluyordu dahılıyeye gıttım baya kan aldılar test ıcın sonuçta glıke hemoglobın 6.8cıkmıs böyle olan varmı neler yaptınız ne oluyor böyle olunca cevaplarsanız sevınırım
my hope Gözlerin gözlerime değdiği zaman hatrı kalır alt💋 Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2023 8.478 22.499 278 30 Çarşamba 00:36 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #2 Azaa .!.: Merhabalar hanımlar benım bayıla gelmelerım bulantı çarpıntı flan oluyordu dahılıyeye gıttım baya kan aldılar test ıcın sonuçta glıke hemoglobın 6.8cıkmıs böyle olan varmı neler yaptınız ne oluyor böyle olunca cevaplarsanız sevınırım Genişletmek için tıkla... Sonuçları doktora gösterdiniz mi? Annemin de glike hemoglobin yüksek çıkmıştı. Şeker ilacı kullanıyor.
Azaa .!.: Merhabalar hanımlar benım bayıla gelmelerım bulantı çarpıntı flan oluyordu dahılıyeye gıttım baya kan aldılar test ıcın sonuçta glıke hemoglobın 6.8cıkmıs böyle olan varmı neler yaptınız ne oluyor böyle olunca cevaplarsanız sevınırım Genişletmek için tıkla... Sonuçları doktora gösterdiniz mi? Annemin de glike hemoglobin yüksek çıkmıştı. Şeker ilacı kullanıyor.
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.851 347 333 Çarşamba 01:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #3 my hope .!.: Sonuçları doktora gösterdiniz mi? Annemin de glike hemoglobin yüksek çıkmıştı. Şeker ilacı kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Gosterecegım ınsallah ultrasonla troıdlere Bıde ıc organlara bakıcaklar toplu sonuç gostereyım dıyorum kaç çıkmıştı annenızın gecmıs olsun
my hope .!.: Sonuçları doktora gösterdiniz mi? Annemin de glike hemoglobin yüksek çıkmıştı. Şeker ilacı kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Gosterecegım ınsallah ultrasonla troıdlere Bıde ıc organlara bakıcaklar toplu sonuç gostereyım dıyorum kaç çıkmıştı annenızın gecmıs olsun
E elifkk43 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2024 1.075 375 43 29 Çarşamba 01:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #4 Azaa .!.: Gosterecegım ınsallah ultrasonla troıdlere Bıde ıc organlara bakıcaklar toplu sonuç gostereyım dıyorum kaç çıkmıştı annenızın gecmıs olsun Genişletmek için tıkla... Açlık sekerin de muhtemelen 170 civarında çıkmıştır canım. Buda yüksek bir değer. Seker ilacına başlatır muhtemelen doktor
Azaa .!.: Gosterecegım ınsallah ultrasonla troıdlere Bıde ıc organlara bakıcaklar toplu sonuç gostereyım dıyorum kaç çıkmıştı annenızın gecmıs olsun Genişletmek için tıkla... Açlık sekerin de muhtemelen 170 civarında çıkmıştır canım. Buda yüksek bir değer. Seker ilacına başlatır muhtemelen doktor
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.851 347 333 Çarşamba 01:23 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #5 elifkk43 .!.: Açlık sekerin de muhtemelen 170 civarında çıkmıştır canım. Buda yüksek bir değer. Seker ilacına başlatır muhtemelen doktor Genişletmek için tıkla... Açlık glükoz yazıyor aç vermıstım omukı 101 cıkmıs
elifkk43 .!.: Açlık sekerin de muhtemelen 170 civarında çıkmıştır canım. Buda yüksek bir değer. Seker ilacına başlatır muhtemelen doktor Genişletmek için tıkla... Açlık glükoz yazıyor aç vermıstım omukı 101 cıkmıs
E elifkk43 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2024 1.075 375 43 29 Çarşamba 01:25 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #6 Azaa .!.: Açlık glükoz yazıyor aç vermıstım omukı 101 cıkmıs Genişletmek için tıkla... Diğeri yüksek çıkmış açlık sekerin de sınırın üzende ama normal günlerde daha yüksek demek ki. Yada gün içinde sabah düşük akşam yüksek de olabilir
Azaa .!.: Açlık glükoz yazıyor aç vermıstım omukı 101 cıkmıs Genişletmek için tıkla... Diğeri yüksek çıkmış açlık sekerin de sınırın üzende ama normal günlerde daha yüksek demek ki. Yada gün içinde sabah düşük akşam yüksek de olabilir
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.851 347 333 Çarşamba 01:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #7 elifkk43 .!.: Diğeri yüksek çıkmış açlık sekerin de sınırın üzende ama normal günlerde daha yüksek demek ki. Yada gün içinde sabah düşük akşam yüksek de olabilir Genişletmek için tıkla... Olabılır evet açlık tokluğa göre yüksek çıkmış dün gece çok kötü oldum mıdem bulandı kalbîm çarptı yataktaydım bayılacaktım neredeyse
elifkk43 .!.: Diğeri yüksek çıkmış açlık sekerin de sınırın üzende ama normal günlerde daha yüksek demek ki. Yada gün içinde sabah düşük akşam yüksek de olabilir Genişletmek için tıkla... Olabılır evet açlık tokluğa göre yüksek çıkmış dün gece çok kötü oldum mıdem bulandı kalbîm çarptı yataktaydım bayılacaktım neredeyse
E elifkk43 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2024 1.075 375 43 29 Çarşamba 01:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #8 Azaa .!.: Olabılır evet açlık tokluğa göre yüksek çıkmış dün gece çok kötü oldum mıdem bulandı kalbîm çarptı yataktaydım bayılacaktım neredeyse Genişletmek için tıkla... Tokluk sekerin yüksek olabilir belki doktor ilaç verir muhtemelen yada takip önerir bir ay
Azaa .!.: Olabılır evet açlık tokluğa göre yüksek çıkmış dün gece çok kötü oldum mıdem bulandı kalbîm çarptı yataktaydım bayılacaktım neredeyse Genişletmek için tıkla... Tokluk sekerin yüksek olabilir belki doktor ilaç verir muhtemelen yada takip önerir bir ay
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.851 347 333 Çarşamba 01:46 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #9 elifkk43 .!.: Tokluk sekerin yüksek olabilir belki doktor ilaç verir muhtemelen yada takip önerir bir ay Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederım cevabınız ıcın
elifkk43 .!.: Tokluk sekerin yüksek olabilir belki doktor ilaç verir muhtemelen yada takip önerir bir ay Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederım cevabınız ıcın