Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Gliserin + Su

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Merhaba kızlar, internette bir sey gordum 1 olcek gliserine 4 olcek su diyor. Sac kiriklari ve sac kuruluguna iyi geliyormus gliserin nemi hapsettigi icin. Aranizda deneyen var mi acaba ?

Merhaba kızlar, internette bir sey gordum 1 olcek gliserine 4 olcek su diyor. Sac kiriklari ve sac kuruluguna iyi geliyormus gliserin nemi hapsettigi icin. Aranizda deneyen var mi acaba ?

Ben denedim bi kaç defa da bıraktım onun yerien başka şeyler deniyorum onlar daha etkili oluyo. Bide ben direk ıslak saça sürüyodum banyodan sonra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben denedim bi kaç defa da bıraktım onun yerien başka şeyler deniyorum onlar daha etkili oluyo. Bide ben direk ıslak saça sürüyodum banyodan sonra

Neden biraktin peki cok etkili olmadi mi?

Neden biraktin peki cok etkili olmadi mi?

Benim saçlarım açıcidan sonra çok kırıklı oldu ve taranmaz hale geldi o zaman kullanmak için aldım iki üç gün kullandım baktım bi değişiklik yok daha taranmiyo. Bıraktım. Onun yerine loreal elseve mucizevi yağ aldım o bile daha güzel etki etti taranmaya başladı ama hala çok iyi değildi. Ben de dün evdeki zeytinyagindan bolca surdum saçıma iki üç saat sonra yikadim ve daha ilk.kullanimda eski yumusakligina döndü saçım kiriklarinda azaldığını farkettim arkadaşım söyledi kiriklarin azalmış ne yaptın diye.

Bence gliserin gibi maddeler yerine özel saç için geliştirilmiş formülleri kullanmak daha mantıklı. Kardeşim elidorun elektriklenme önlemek için duş sonrası sürülen kreminin bile iyi etki ettiğini söylüyor. Ki loreal vb markaların geliştirdiği özel yağlar daha da verimlidir. Burada tek problem cilt konularında oldupu gibi saç konusunda da kime neyin iyi etki edeceği belli olmuyor, saça göre değişiyor :(

Banada çok iyi gelmemişti gliserinli su sanki saçlarımı hemen yağlandırdı yapış yapış olmuştu bende kullanamadım şimdi kemdi haline bıraktım elseve mucize yağdan kullanıyorum o iyi geliyo

Back
X