Şampuan ve Saç Kremleri Gliss saç kremleri hakkında...

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Merhaba, Gliss sıvı saç kremleri mi daha iyi yoksa durulanan normal saç kremi mi ? Hangisini almam gerektiğine karar veremedim. Ürünlerden de kullandığınız ve memnun kaldıklarınız hakkında fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Ben gliss sıvı saç kremlerinden 8 yağ birleşimli olan (isim hatırlayamıyorum tam kusura bakmayın) bir de sıvı keratin olanı kullandım güzeller

Kuruyken taramadan önce sıkıyorum. Normal saç kremi olarak farklı marka kullanıyorum banyoda da kullanınca çok daha iyi açılıyor saç

Teşekkür ederim yanıtınız için. Ben karar veremedim ne gibi fark var durulanan saç kremleri ile bu sıvı saç kremi arasında acaba? Sadece şampuanını alıp çıktım Gliss in...

Teşekkür ederim yanıtınız için. Ben karar veremedim ne gibi fark var durulanan saç kremleri ile bu sıvı saç kremi arasında acaba? Sadece şampuanını alıp çıktım Gliss in...

Benimde tararken kırılmasından korumak için Siyah gliss sıvı krem kullanıyorum.
Memnunum

Kızlar şu an bunları kullanıyorum ilk şampuanı kullandığımda sertlik hissettim ama daha dolgun görünüyordu. İkinci yıkamamda daha yumuşak oldu, sanırım saçın şampuana alışma süreci fakat saçlarımda elektriklenme sorunu oluştu. Sizce neden olabilir ?

Daha sıcak suyla yıkamış olabilir misin ? sıcak su, aşırı sıcak fön yapıyor elektriklenme

Daha sıcak suyla yıkamış olabilir misin ? sıcak su, aşırı sıcak fön yapıyor elektriklenme
Her zaman ki sıcaklıkta yıkadım çok sıcak suda yıkamıyorum ılık ayarlıyorum ama aynı oldu elektrikli uçuş uçuş rahatsız oldum baya

Her zaman ki sıcaklıkta yıkadım çok sıcak suda yıkamıyorum ılık ayarlıyorum ama aynı oldu elektrikli uçuş uçuş rahatsız oldum baya
Evde başka şampuanın varsa onları yıka bir kaç sefer eğer duzelirse şampuan çok kurutuyordur kazak şampuanı yaparsın glissi

Evde başka şampuanın varsa onları yıka bir kaç sefer eğer duzelirse şampuan çok kurutuyordur kazak şampuanı yaparsın glissi
söylediğinizi denicem ve aklıma bir de şu geldi olabilir mi acaba dedim ben sadece şampuanı alıp çıktım aynı serinin saç kremini kullanmıyorum diye sorun olmuş olabilir mi

söylediğinizi denicem ve aklıma bir de şu geldi olabilir mi acaba dedim ben sadece şampuanı alıp çıktım aynı serinin saç kremini kullanmıyorum diye sorun olmuş olabilir mi
Sanmıyorum canım, her şampuan herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef, büyük ihtimalle saçına yaramamıştır. Bende elektriklenme sorunu yapmıştı farklı bir serisi yıllar önce, tararken cozurduyordu resmen garipti, bugüne kadar beğenerek kullandığım tek ürün shealı saç kremi oldu, şampuanları pek benim saça uyumlu değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…